Komşu kizi!!

Amin cok tesekkur ederim :*

Bugun gelicekmiş ama ben dun ailemşn yanına geldim dönüşte halledicem ama insan olan arar bi tesekkür ederdi samimiyeti azaltmayı bırak tamamen kesiyorum internet şifresinide değiştirdik şimdilik bu kadar :)

Konuyu en başından okudum üzüldüm bazı bazı güldüm ama konu sahibi duyarlılığın için sabrın için tebrik ederim seni ayrıca ne anneler var yahu ne günlere kaldık bunca sapkınlığın sapıklığın olduğu zamanda ergenlık çağındaki kızı günlerce komşuya emanet etmek ne demek ya okuldan izin alırım öğretmenleriyle konuşurum yinede yavrumu yanımda götürürüm ben nerde çocuğum ordadır ! Annem bazen söylüyor ikinci bebişimiz olursa yumbamı ( kızımı öyle sever yumba diye annem babam) alırım bakarım ben diyorlar da yok anne sağol gel yanımda bak ben dayanamam ayrı kalmaya diyorum,yanlış anlamayın siz iyi insanlarmışsınız Çok şükür ki bu kız istismara açık bi kız çocuğu ayy okurken fenalıklarda geldi ne aileler var ya rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştır

Ayrıca o komşunun suratına iki tokat patlatasım geldi kendine gel!!! Deyip sarsmak istedim ya hiçmi vicdan yok anne olmuş ta boşa olmuş yazıklar olsun öyle anne babaya !!
Siz okadar aramışsınız telefona çıkmıyor. Halbuki canını ciğerini size bırakmış onun saat başı sizi arayıp kızım nasıl seni üzüyormu yaramazlık yapıyormu deyip arayıp sorgulaması gerekirken kızıylada telefonda irtibat halinde olması gerekirken ,aradığınızda telefonlara bakma lütfunu bile göstermiyo haspam aç aranı kapının önünden bile geçemesin rezil kadın!! Evladına hayrı olmayandan sana ne komşuluk yapabilir ki ...

En baştan kabul etmiş olman hata. Değil 3-5 gün 1 saat için bile kimsenin sorumluluğunu alamam.

Tüm yorumlar dahil okudum bende kaçırdığım bir nokta olmasın diye Bu ne biçim bir anne ne kadar sorumsuz ya hayretler içinde kaldım.Sizi çok takdir ettim gerçekten ne kadar iyi niyetle düşünceli olarak davranmışsınız.Çocuğunu çok şanslı sizin gibi bir anneye sahip olduğu için.

Tavuk suyuna çorba ilk gençlik yillarimda okudugum kitaplardan biriydi
Elimden dusurmezdim
Bigun annem komsularla beni cekistiriyor;
Bizim salak almis bi yemek kitabi okuyup duruyo hayir yani tavuk suyu corbanin nesini yazmislar sayfalarca ben anlamiyorum
Komsularda diyoki; ya iste yaziyolar yok salcalisi yok eksilisi gencleri kandiriyolar iste ona para verip okunur mu
:))
Aklima getirdiniz

Neyse surayada sıkıstirayim da konu disi yorum yapmaktan mapusa dusmeyeyim
Bu komsuda cok oldu canim

Bazı insanlar böyle maalesef.. Çocuğu afedersiniz sıpıtıp atıcak insan arıyorlar. En ufak bahanede bana yatılı kızını yollamaya çalışan biri var, ya o senin en değerlin, Nasıl güvenirsin ben bişey olucak diye başkasının emaneti aklım çıkarken, onun tek derdi kendi rahatlığı artık insan Nasıl rahat ederse evladı başka evlerde

Slmmmm ayyy nişan bitti işler gucler bitti yataga attim kendimi tlfnu simdi elime aldim kendilerinden watsaapta iki msj
Napiyon?
Hayirli kandiller.
Bu kadar... 1 haftanin karsiligi o koşturmacanin onca tlfnuma cevap vermeyisinin karsiligi bu iki msj kizlar esim resmen seninle dalga geciyor diyor o.kadar sinirliyim ki kufurun alâsini etmek istiyorum bu kadar basit mi yaaaaaaaa

Ediyorlar iste boyleleri ediyor ! Bakmiycaksan dogurmiycaksin ! Ayy

Kadının rahatlığı ayrı bir boyuta ulaşmış

Yerinde olsa ailesine ulaşamıyorum deyip çocuğu polise verirdim polis bir şekilde ulaşır ailesine bence haketmişler...

Aynen oyle ara bi nasilsin vs yandanda olsa ara bu bile yeterdi bana son cumlenize sonuna kadar katiliyorum ...

Ben anneme ve kayın valideme sağlık gibi durumlarda bırakıyorum dakkika başı arıyorum ben yokum diye ağlaması bile beni kahreder ki yabancı birine ne kadar samimi olsada komşuya bırakmak Allah korusun birşey olsa çirkefleşir size suç bulurlar insan emanetçi edilir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…