- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Amin cok tesekkur ederim :*Benim icin bu konuyu ozel hale getiren yine siz oldunuz.. yorumlarda surekli gelgit halinde olup sonunda hep yureginizin sesini dinleyerek hareket etmeniz icimi isitti..
Tavuk suyuna corba isimli kitap serisinde oldugu gibi sonu yuregimizi isitan bi olay oldu burda..
Kendi adima cocuk ne yaparsa yapsin yine size dogru geleni yapmanizdan cok etkilendim..
Allah gonlunuze gore versin..
Ben ne desem boş bir kulağınızdan giree öbüründen çıkarY yorgunummm 'la beni himayene alsana bi yol yordam ögret. Bu gidisle ya yoluncak tüyümüz kalmicakyada elimizi kirletcez
Tavuk suyuna çorba ilk gençlik yillarimda okudugum kitaplardan biriydiBenim icin bu konuyu ozel hale getiren yine siz oldunuz.. yorumlarda surekli gelgit halinde olup sonunda hep yureginizin sesini dinleyerek hareket etmeniz icimi isitti..
Tavuk suyuna corba isimli kitap serisinde oldugu gibi sonu yuregimizi isitan bi olay oldu burda..
Kendi adima cocuk ne yaparsa yapsin yine size dogru geleni yapmanizdan cok etkilendim..
Allah gonlunuze gore versin..
Ediyorlar iste boyleleri ediyor ! Bakmiycaksan dogurmiycaksin ! AyyBazı insanlar böyle maalesef.. Çocuğu afedersiniz sıpıtıp atıcak insan arıyorlar. En ufak bahanede bana yatılı kızını yollamaya çalışan biri var, ya o senin en değerlin, Nasıl güvenirsin ben bişey olucak diye başkasının emaneti aklım çıkarken, onun tek derdi kendi rahatlığı artık insan Nasıl rahat ederse evladı başka evlerde
Kadının rahatlığı ayrı bir boyuta ulaşmışSlmmmmayyy nişan bitti işler gucler bitti yataga attim kendimi tlfnu simdi elime aldim kendilerinden watsaapta iki msj
Napiyon?
Hayirli kandiller.
Bu kadar...1 haftanin karsiligi o koşturmacanin onca tlfnuma cevap vermeyisinin karsiligi bu iki msj kizlar esim resmen seninle dalga geciyor diyor o.kadar sinirliyim ki kufurun alâsini etmek istiyorum bu kadar basit mi yaaaaaaaa
Aynen oyle ara bi nasilsin vs yandanda olsa ara bu bile yeterdi bana son cumlenize sonuna kadar katiliyorum ...Ayrıca o komşunun suratına iki tokat patlatasım geldi kendine gel!!! Deyip sarsmak istedim ya hiçmi vicdan yok anne olmuş ta boşa olmuş yazıklar olsun öyle anne babaya !!
Siz okadar aramışsınız telefona çıkmıyor. Halbuki canını ciğerini size bırakmış onun saat başı sizi arayıp kızım nasıl seni üzüyormu yaramazlık yapıyormu deyip arayıp sorgulaması gerekirken kızıylada telefonda irtibat halinde olması gerekirken ,aradığınızda telefonlara bakma lütfunu bile göstermiyo haspam aç aranı kapının önünden bile geçemesin rezil kadın!! Evladına hayrı olmayandan sana ne komşuluk yapabilir ki ...
Tek kelimeyle yuzsuz..Kadının rahatlığı ayrı bir boyuta ulaşmış
Bisey yazayim mi ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?