Komşu kizi!!

Kendi çocuğunuza değer vermeyen umursamayan biri bana karşı samimi olamaz hatta şüphe ederim çıkar uğruna bir komşuluk gibi resmen iyi niyeti suistimal etmiş

Yanii basina bisey gelse hata benim olur bakamadin diye o kadar farkli bi durum ki disari ciksa gozum koca kizda aman biri bisey yapar diye

Maşallah çok sabırlısınız ben çoktan pes ederdim sonucu sabırsızlıkla bekliyorum paslaşırsınız umarım... Size de helal olsun...

Hala sizi aramadı yani! Taşınırken kızlarımı (2 kedim var) gürültüden rahatsız olmasınlar kokarlar aman kaçarlar diye 1 geceliğine eşimin arkadaşına bıraktık ben aradım, WhatsApptan sordum, kızdan resim istedim keza eşimde yapmış benden gizli birbirimizi sakinleştirdik bir gecede noşcak diye. Sabah gittik aldık dayanamadık. Çocuk nasil bırakılır bilemiyorum

Sen sen ol sakin emanet bardak bile alma insanlardan Allah korusun gece uyurgezer olsa kendine zarar verse isin icinden cikamazsin kendini kullandirmaktan ote basin belaya girer bence bir daha asla bole bi sorumluluk altina girme hocbir konuda

sizin mahallenin hepsi deli heralde ayy nasıl sinir bi durum arkadaşlara katılıyorum bakmak zorunda diilsin bi işinden kalmak zorunda diilsin bu nasıl bi annelik bilemedim götürüp teyzesinr bırakın bence de okuldan da kalırsa kalsın annesi düşünseydi orasını

Nişan hayırlı olsun öncelikle
Allah tamamına erdirsin
Hic cvp yazma bence
İşkillensin biraz
Yüzyüze söylersin söyleyeceklerini

Ee son durum ne? Merak ettim. 54 sayfayi geri karistirmak isime gelmiyor.
Kiz gittimi annesine? Nisana goturdunuzmu?
Ne yaptiniz?

Noldu kiz ne bu surat ? (O)
Esim seninle gorusmemi istemiyor ki bende oyle dusunuyorum kizini sokak kedisi gibi birakip gittin hic ne arayip sordun kendi evladina sahip cikmayan kusura bakma komsusuna hicc cikmaz bundan sonra muhatabim degilsin
Ask olsun (o)
Allaha emanet .. Kapiyi kapadim suratina icim sogudu resmen gulerek dinliyor asagilik insan

İnsanlarla ugrasmaktan cok yoruldum kizim yaz okuluna basliycak kismetse bende eksik kalan planlarimi tamamliycam kendi kabuguma cekilmeyi dusunuyorum.

Tek bir cevap bir geridönüş hicbirsey olmadi mi kendilerinden

evine döndünmü, haftaya döncem diyodun.

ciddi misin bu diyalog hayal ürünümü cidden bu cümleye aşk olsun mu dedi ,off dünya daha ne kadar ileri götüreceksin insanları ütopik yüzsüz

Sinir oluyorum böyle insanların rahatlıklarına! Ya gitmeyeceksin yada çocuğunu da götüreceksin yanında. İnsan kullanmaktan başka bişey değil bu çocuk büyük bide sorumlulukları da büyük pes diyorum ya kötü birine bırakıp gitse herşey gelebilir başına allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…