- 8 Nisan 2016
- 163
- 169
- 18
- 40
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Ben sabırla gelmesini beklerdim eğer yarın falan gelecekse geleceğim dediği gün gelmeyince çocuğu polise bırakıp kendisine haber verirdim...Bisey yazayim mi ne dersiniz?
Ayseye biraktim carsamba gunu persembede ailemin yanina geldim haftaya pazar dönecegim kismetsekız hala sizin yanınızda mı? ayşe komşuya mı bıraktınız kaçırmışım o kısmı döndüm bulamadım..
Aynen oyle bu olay basima gelmese daha da kullanmaya devam edecekti.Kendi çocuğunuza değer vermeyen umursamayan biri bana karşı samimi olamaz hatta şüphe ederim çıkar uğruna bir komşuluk gibi resmen iyi niyeti suistimal etmiş
Yanii basina bisey gelse hata benim olur bakamadin diye o kadar farkli bi durum ki disari ciksa gozum koca kizda aman biri bisey yapar diyeBen anneme ve kayın valideme sağlık gibi durumlarda bırakıyorum dakkika başı arıyorum ben yokum diye ağlaması bile beni kahreder ki yabancı birine ne kadar samimi olsada komşuya bırakmakAllah korusun birşey olsa çirkefleşir size suç bulurlar insan emanetçi edilir yaa
Ayseye biraktim carsamba gunu persembede ailemin yanina geldim haftaya pazar dönecegim kismetse
Ya tuaf olanda ne biliyormusunuz ? Dun 10/yillik komsusuna diyorum ki sizin kizla ayni sinifta yakin arkadasta sizinle gelsin yol uzak kizimla zor olur diye kadinin cevap gotururum ne olcak beklerken aman nolcak bi ikramlik yap getir millette deli banane arkadasim
Nişan hayırlı olsun öncelikleSlmmmmayyy nişan bitti işler gucler bitti yataga attim kendimi tlfnu simdi elime aldim kendilerinden watsaapta iki msj
Napiyon?
Hayirli kandiller.
Bu kadar...1 haftanin karsiligi o koşturmacanin onca tlfnuma cevap vermeyisinin karsiligi bu iki msj kizlar esim resmen seninle dalga geciyor diyor o.kadar sinirliyim ki kufurun alâsini etmek istiyorum bu kadar basit mi yaaaaaaaa
Komsuya biraktim hayir nisana goturmedimEe son durum ne? Merak ettim. 54 sayfayi geri karistirmak isime gelmiyor.
Kiz gittimi annesine? Nisana goturdunuzmu?
Ne yaptiniz?
Tek bir cevap bir geridönüş hicbirsey olmadi mi kendilerindenNoldu kiz ne bu surat ? (O)
Esim seninle gorusmemi istemiyor ki bende oyle dusunuyorum kizini sokak kedisi gibi birakip gittin hic ne arayip sordun kendi evladina sahip cikmayan kusura bakma komsusuna hicc cikmaz bundan sonra muhatabim degilsin
Ask olsun (o)
Allaha emanet .. Kapiyi kapadim suratina icim sogudu resmen gulerek dinliyor asagilik insan
evine döndünmü, haftaya döncem diyodun.Noldu kiz ne bu surat ? (O)
Esim seninle gorusmemi istemiyor ki bende oyle dusunuyorum kizini sokak kedisi gibi birakip gittin hic ne arayip sordun kendi evladina sahip cikmayan kusura bakma komsusuna hicc cikmaz bundan sonra muhatabim degilsin
Ask olsun (o)
Allaha emanet .. Kapiyi kapadim suratina icim sogudu resmen gulerek dinliyor asagilik insan
ciddi misin bu diyalog hayal ürünümü cidden bu cümleye aşk olsun mu dedi ,off dünya daha ne kadar ileri götüreceksin insanları ütopik yüzsüzNoldu kiz ne bu surat ? (O)
Ask olsun (o)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?