Komşu kizi!!

Benim memlekete gitmem lazım gel de bazı insanlar kendilerini çok zeki sanıyor iyi niyeti su istimal ediyorlar sinir oluyorum böylelerine

O bunu planlamış zira cuma gidip Pazartesi gelecek adam kızı da götürürdü

Açıkça olmaz gel de ayrıca da nişan var gideceğim diye de ekle

Ben kendi çocuğuma bakamıyorum başkasının çocuğuna bakmak zor bir de hani acil bir iş olur bakılır da diğerlerini götürüp bunu bırakması 10 gün kalması vs iyi niyetli değil

Evet bencede planlamis

5 lira verip gunluk 50 kurus ver demesinden belli
10 gun eder :)

Ay inanmıyorum akrabada bile bırakamam komşuya Nasıl bırakıyor ya gece birşey olsa ya komşu tası tarağı toplasa kaçsa bunun organ mafyası var fuhuş çetesi var aman ya rabbi var da var yani

Yani ilk basta baloya bisey yapilicakmis al su 20/50 herneyse ver kabul etmem ama teklif et hiiiccccc valla

Zaten ortada emrivaki var önceden söyleme de olamaz bu durumda. Sanki mecbur insanlar onun arkasını toplamaya.

Seni bilmem ama ben olsam mesafemi koyardım. İyilik herkese yapılmaz. Karşında mahçup bir kadın yok insan kullanmayı seven düşüncesiz biri var.

Ben akrabama bile o kadar gün çocuk emanet edemem korkarım. Ne deli cesareti ya?

Nasılda guvenıp bırakmıs
Nasılda guvenıp almışssınız

Ben çocuğa çok acıdım

Anne oraya buraya bırakıyor
Gösterisi gibi özel günü önemsenmiyor
Komşusuna annem bana elbise alcaktı almadı , annem şöyle yapacakti yapmadı sen alır mısın , sen yapar mısın diyor

Günlük 50 kuruş harçlık veriliyor ki abur cubura karşı bi açlığı var komşudaki herşeyi yemiş

İstismara çok açık bi kız çocuğu var bence ortada

Çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…