Komşu küsmesi

Yerinde olsam su saatten sonra bu kadın yansa elimde su olsa o suyu ıcerım.
Su kadarcık hatrın yoksa bekleme yapmasın devam etsin
Sakin ustune dusme. Uc gun sonra gelir kapına. Ustune dusersen eger boyle pesınde dolandırır senı. Tam bir kocasının prensesi.

Komşuya helal olsun . Altı üstü bir şemsiye vereceksin yok anahtarlık yap yok bunu yap nedir yahu. Bunlar çok ayıp şeyler.... Kadın sonuna kadar haklı. Böyle bir durumda özür dilenir uygunu odur. Ha dilesenizde hiç birşey eskisi gibi olmaz o ayrı

çocuk değilsiniz ya küsecek konuşmayacak hali yoktur.Biraz zamana bırakın üstemeleyin de bence karşılaşırsanız normal konuşun.Uzatırsa da boşverin çok muhabbet tez ayrılık getirir demişler.İnsan ilişkilerinde mesafe iyi bence kaş bıyık alacak samimiyettesiniz bu kadar basit şeyde yaptığı tavır bence saçma

Samimiyetiniz bu kadar aşırı olmasa tamam alinsin da şov bence
bunun samimi olmakla bir alakası yok ki. Samimi olmak demek ilişkiyi al gülüm ver gülüme çevirmek değildir. Samimi dostluklar bu hadsiz tavırlar yüzünden biter zaten çoğu zaman. Sınırları korursanız o ilişki uzun vadeli olur. Yoksa bu konuda olduğu gibi toz olur gider

Evet bi sıkıntı varsa gelir söylersin söylediği şey şart koşularak bişey verilmez. Tabi ki de verilmez ben şaka yapmışım yanına gülücük koymuşum. Bi şemsiye yani nedir sanki.
Bahane aramış gibi acaba başka dersi mi vardı ama sizinle açık olması lazımdı
Dediğim gibi küsen insandan nefret ederim biri küsüyorsa bitmiştir benim için hiç gerek yok çevremizde böyle tiplere

bu durumda ben olsam. "ben de uzulup kirildim. seninle arkadasligimizin boyle durumları kaldirabilecegini sanmistim ama yanilmisim. seni kirdigim icin ozur dilerim" yazar birakirim. ozur diledigim ve uzerime duseni yaptigim icin arkadaslik bitse bile kendimi rahat hissederim. tabi bunlar benim his ve dusuncelerim yalnizca, kimseye yap diyemem

Aslında iyi tarafım öyle diyor ama gururum kaldırmıyor

Bahane aramış gibi acaba başka dersi mi vardı ama sizinle açık olması lazımdı
Dediğim gibi küsen insandan nefret ederim biri küsüyorsa bitmiştir benim için hiç gerek yok çevremizde böyle tiplere
Aynen ya bu ilk değil geçen anlatıyordu başka bi arkadaşını aramış cevap vermemiş geri de dönmemiş diye heryerden engellemiş bende ne gerek var ki böyle şeylere dedim o da hatasını anlasın diye yaptım falan demişti. Ee dedim sana nasıl ulaşacak o isterse her türlü ulaşır zaten bi iki güne kaldırırım galan demişti

Teşekkür ediyorum yorumunuz için

Çok muhabbet tez ayrılık getirir demişler. Ağda yapmak nedir Allah aşkına. Ne gerek var böyle vıcık vıcık ilişkilere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…