Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar ben 94 yılında iki mahalle mesafedeki komşumun oğlunu yakın komşumuzun evinde il defa görmüştüm o zamanlar 13 yaşındaydım ve abi dedim direk ama sonradan onun güzel bakışı ilgisi beni etkilemeye başladı sürekli onu düşünüyordum 14 yaşından ona deli gibi aşk olduğumu anladım ve cam kenarında beklerdim mahalledn geçsede görsem bir kere diye sürekli yakın komşumuza giderdim oradamı diye oradaysa dünyalar benim olurdu artık abi demek istemiyordm bir gün bana kendisi dedi bana abi deme diye neden dedim dee istemiyom dedi canıma minnet bende demek istemiyordum bir akşam beni aradı ve baban seni bana verirmi dedi direk allaaaaaaaahhhhhhhh dünyalar benim olmuştu o ana ben istersem mecburlar vermeye demiştim 1 yaşında istemeye geldiler ve bizim evde fırtınalar koptu babam sen daha küçüksün dedi kere istemeye geldiler baktı babam vaz geçmiyorum mecburiyetten verdi ama şartı 18 girmeden düğün yapmam dedi ve iki sene gibi nişanlı durduk şimdi 11 yıllık evliyiz 2 çocuğum var ve teşke diyorum babam iki sene nişanı bekletmeseydi onu çokkkkkk ama çokkkk seviyorum o benim canım ben ondan razıyım duam mevlamda ondan razıdır inşallah inşallah herkes en az benim kadar mutlu olurrr