Komşu oğluyla evlenen var mı ?

Allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar::nazar:.inşallah bende böyle mutlu bir yuvaya sahip olurum:Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar::nazar:...................................:nazar::nazar:(canım noktalarla beraber 41 kere maşşallah yerimseniben)

ya sonunda guzel sonu mutlu bi hikaye yaaa:)))))))
ALLAH cc mutlu etsin ins sizi her daimmm:)

slm arkadaşlar ben 94 yılında iki mahalle mesafedeki komşumun oğlunu yakın komşumuzun evinde il defa görmüştüm o zamanlar 13 yaşındaydım ve abi dedim direk ama sonradan onun güzel bakışı ilgisi beni etkilemeye başladı sürekli onu düşünüyordum 14 yaşından ona deli gibi aşk olduğumu anladım ve cam kenarında beklerdim mahalledn geçsede görsem bir kere diye sürekli yakın komşumuza giderdim oradamı diye oradaysa dünyalar benim olurdu artık abi demek istemiyordm bir gün bana kendisi dedi bana abi deme diye neden dedim dee istemiyom dedi canıma minnet bende demek istemiyordum bir akşam beni aradı ve baban seni bana verirmi dedi direk allaaaaaaaahhhhhhhh dünyalar benim olmuştu o ana ben istersem mecburlar vermeye demiştim 1 yaşında istemeye geldiler ve bizim evde fırtınalar koptu babam sen daha küçüksün dedi kere istemeye geldiler baktı babam vaz geçmiyorum mecburiyetten verdi ama şartı 18 girmeden düğün yapmam dedi ve iki sene gibi nişanlı durduk şimdi 11 yıllık evliyiz 2 çocuğum var ve teşke diyorum babam iki sene nişanı bekletmeseydi onu çokkkkkk ama çokkkk seviyorum o benim canım ben ondan razıyım duam mevlamda ondan razıdır inşallah inşallah herkes en az benim kadar mutlu olurrr

canım allah tamamını erdirsin inş inanmazsın belki ammabeniimde senin gibi annemin kankası komşumuz vardı onların altında kiracılardı ama okadar çok hoşuma gidiyoduki oturma odamız sokağa bakardı allahım bi şu yokuştan insinde görsem derdim hatta bikere annem onların evine davetliydi öğlen çayına benide götürdü bende lise 1 e gidiyodum ay oda vardı evde zaten oda bana bakardı hep lise bitti çalışmaya başladım hala aşığım ona osnra taşındılar gittiler biz sadece hep merabalaştık abisiyle kankaydım ama onunla konuşamazdım oda sessiz biriydi aramızda 3 4 yaş vardı şimdi annemlereher gidişimde o muhitte karşılaşıyorum ama çok farklı olmuş tarikata karışmış mevlana tarzı giyinenler varya öyle giyiniyor ama eskiden öyle değildi tabi neyse sonuç ben evlenmedim ama bazen hatırlar gülerimyikide olmamış eşimi çooook seviyorum allah bizede senin gibi nasip ederse bir çocuk dahada mutlu oluruz inş.:emir_bebek::emir_bebek:

:1hug::nazar::nazar:a.s.Allah hepinizi mutlu mesut etsin bir ömür ağız tadınızı bozmasın

siz 13 tünüz o bey abi dediğinize göre kaç yaşındaydı :1shok:

allah mutluluğunuzu dailm eser inşallahhhh bizede böle evlilik nasip etsin yüce rabbiimm.. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bnmde aynn öle bi aşkım vardı ama istemeye gelseler keser babam beni:D

ben de komşumla evliyim:)) ama bizim ilişkimiz komşuluğumuz bittikten sonra başladı mahalleden taşındıktan sonra yani. ondan önce arkadaştık hatta bütün sülalesiyle arkadaştım desem yeridir:)) Taşındıktan sonra yine eski semtime uğrardım orada arkadaşlarım vardı ve çıktığım başka biri vardı ama (semtten değil ama) ayrılmak istiyordum. Neyse bir gün seni eve bırakayım dedi (eee nasılsa arkadaşız bunda ne kötülük var:)) iyi dedim gel zaman git zaman eşim beni bir kaç kere daha eve bıraktı. Sonra ben ayrılmak istediğim şahıstan ayrıldım. Veee işte o zaman bir akşam yine eve bırakırken :)) bir parkta durduk benbir sigara içeyim dedi iyi dedim işte ne olduysa o sigaradan sonra oldu:))))))) 6 yıl çıktık ve 4,5 senelik de evliyiz. Allah'a çok şükür mutluyum doğru bir tercih yaptım. Ailem onaylamıyordu maddi ve manevi bir çok sıkıntı çektik. Ama şu anda o parktaki yaşananlara şükür ediyorum.

siz 13 tünüz o bey abi dediğinize göre kaç yaşındaydı
eşim le aramızda 6 yaş var cnm

maşalllahh valla ne diim 11 yıllık evliisn ve hala çokk sevdiğini söylüyosunn azz görülüyo bu tür sevgilerr..
allah mutluluğunuzu daim etsinn..
insan hayal ettiğle evlenemsi süperr bişi olurduu sanırımm:):)

var tabiii... annem... :)))
çapkın annem komşu oğlu babamla evlendi... hemde 06.06.1977 tarihinde... yani sevgili kocamın doğumgününde... haaahhayatt...

annammmm ne güzelll. ben 13-14 yasımda mahallede top kosturuyodum kız:D
Allah bir ömür boyu mutlu etsinnnn

selam bende komşu oğluyla evlenenlerdenim:) 2 yıl geçti ve çok tatlı bir kızımız oldu.benim hikayem bi garip 2 alt sokağımızda oturuyorlar ama ben eşimi hiç görmemşim eşimle aramızda 8 yaş var belki bu yüzden ben onu hiç hatırlamıyorum ilk istemye geldiklerinde görmüştüm:)görüş o görüş.düşününce bana çok ilginç geliyor:)

bende komşu oğluyla evlendim evlerimiz karşılıklı o mahalleye taşındığımızda 10yaşındaydım eşim benden 2yaş küçük oda 8yaşındaymış bizim taşındığımız gün aşık olmuş bana ama hiç farketmedim ee daha çocuğuz mahallede top peşindeyiz eşim genellikle bizim sokakta deilde alt sokakta oynardı ama ben çağırınca gelirdi:)aradan 5yıl geçti başka komşumuzun oğluda seviyodu beni o söyledi yok dedim ne aşkı ben istemem eşim o zamanlar hep bana bakarmış tabi bunu diğer kişi görünce seni abisine söylicem demiş ve bidaha hiç oyuna felan gelmedi benimki korkmuş:)neyse aradan zaman geçti bi gece rüyamda eşimi gördüm parmağıma yüzük takıyodu ne güzel bizde nişanlanıyoruz diyodu tabi sabah kalkınca hemen en yakın arkadaşıma hararetli bi şekilde anlatıyorum ben bunu hemde dışardayız marketten geliyoruz ne saçma demi diyorum o anda tlf. msj geliyo ve ondan seni seviyorum aşkım olurmusun ben donup kalıyorum ve hemen olmaz sen benden küçüksün felan işte neyse öyle dedi böyle dedi kabul ettim artık çok seviyodum onu ayrılamazdık ama annem asla vermezdi sonra dediler halamın oğluna vericez bizim burası küçük bi sokak olduğu için duyuldu yok dedim asla olmaz o zaman söz taksınlar dediler eşim daha 16yaşındaydı bende 18 çok düşündük ya ayrılacaktık ya evlencek ayrılamayı denedik olmadı yapamadık sonra sözlendik 1sene sonra nişan 6ay sonrada düğün sonuç eşim 18 ben 20yaşındayken evlendik 2yıl oldu şimdi 8aylık oğlumuz var çok mutluyuz ama aşkım ağustosta askere gidecek nasıl dayanırım bilmiyorum biraz uzun oldu ama kusura bakmayınopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende komsu ogluna gönül kaptiranlardaniim :teytey: daha cocukluk askiydi ama benimki 13 yaslarindaydim ilk tanismamizda kalbimin normalinden hizli attiginin farkindaydim orda bakisina asik olmustum :asigim: 4 sene deli divane asiktim ama benimki türkiyedeki evimizde komsumuzdu o yüzden yazlari görüyodum ve msn üzeri

Back
X