• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fikirlerinizin bebeğenilmemesini neden bu denli gurur meselesi haline getiriyorsunuz? beğenmek zorunda mıyım?
mevzudaki ironi de çok ilginç oldu. fikirleri beğenmediğim için ben medeniyet dışı oluyorum ve mentionlanıyorum.
Yazdıklarım benim fikirlerim değil ki. Genel geçer topluluk kuralları 😏

Bir tek bunlar doğuruyor 🧿 bide herkesin bebesi maşallah be kadar uslu bu kadar ağlayan zırlayan insanların huzurunu kaçıran çocuklar kimlerin yahu kk dakilerin olmadığı kesin 🫠

Ben kimsenin düzenini bozmuyorsam benim de bozulmamalı bibicim . Ben de taşındım ben de çocuk büyütüyorum. Kimseyi rahatsız etmiyorum 🙄

onlar da bana tasınmadı o zaman. benim cocugum kimseyi ilgilendirmiyorsa, onların işi de beni ilgilendirmiyor. maasını alıp da bana mı bakıyor?

olayı nerelere çekiyorsunuz, cok sasırıyorum ya. anlayış karşılıklıdır. benim bebeğim var, baskasının belki hastası var, belki sabah erken saat işi var. zor değil anlamak
Ben müstakil eve taşındım, size de tavsiye ederim.
Ne gürültü, ne otopark derdi var.

Ben kimsenin düzenini bozmuyorsam benim de bozulmamalı bibicim . Ben de taşındım ben de çocuk büyütüyorum. Kimseyi rahatsız etmiyorum 🙄
İnsanlar taşınıyor en fazla kaç gün sürecek bilerek sürekli olan birşey olsa herkes tepki verir çocugunuz var diye taşınmıyacak mıyız ben anlamadım emin ol kimse evdeki tamirat işine bayılmıyor

Ben de sizin gibi hassasım bu konularda. Markette sırayı bozmam, binada çıt çıkarmayız (küçük çocuğum var) , yolda yürürken minicik bi iş bile yapacak olsam en kenarda durur kimseyi engellemem. Sağıma soluma bakarım benden hızlı yürümek isteyen varsa yol veriririm, minibüste toplu taşımada telefon konuşması yapmam, yürüyen merdivende sağda beklerim , toplu taşımada önce ineni beklerim, merdivende sağdan iner sağdan çıkarım 😁😁 arabayı kimseyi engelleyecek şekilde park etmeyiz, bu liste uzat gider

ama bunları başkalarından beklemek bizimki gibi düşük medeniyet ve eğitim seviyesi artı olarak ne idüğü belirsiz binlerce insan aramıza karıştığı için bana hayalperestlik geliyor.

Ha siz gıcık mısınız değilsiniz, sadece biz doğru yerde yaşamıyoruz 😁
Metroda telefonla konuşmanın düşük medeniyetli olduğunu da duyduk şükür . İş için kullanır avukatlar kullanıyor mesela, çocuğunu arar , biriyle buluşacaktır haberleşir hep Whatsapp ya da mesajla iletişim olmuyor bazen. Ayrıca neden kendi evimizde çıt çıkarmadan oturalım robot muyuz? Saygı işi bu kadar da abartılmamalı .

fikirlerinizin bebeğenilmemesini neden bu denli gurur meselesi haline getiriyorsunuz? beğenmek zorunda mıyım?
mevzudaki ironi de çok ilginç oldu. fikirleri beğenmediğim için ben medeniyet dışı oluyorum ve mentionlanıyorum.
Aaa bu yazıyı görmeden ben de beğenmedim ve eleştirdim 🙈🙈🙈

Bazen bu tadilat işlerinde şöyle oluyor mesela para verip tamirci cagirilmiyor da es dosttan rica ediliyor öyle olunca iş o kişinin uygun olmasıyla da ilerliyor ama sonuç olarak sadece taşınma esnasında olan şeylere kesinlikle müsamaha gösterilmeli üzgünüm bunda haksizsiniz
Apartman yaşamı ortak yaşam elbette kurallara bağlı ama aynı zamanda hoşgörü sahibi olmak da bir sey kaybettirmez binaniza her Allahin günü biri tasınmıyor değil mi
Konu açarken haksiz miyim diye soruyorsunuz evet haksizsiniz diyoruz kabul etmiyorsunuz madem haklı olduğunuzdan bu denli eminsiniz neden bize soruyorsunuz
Bakın eşinizin telefonu yönetici tarafından yine ne şikayetiniz var diye açılmış hoş bir şey mi bence değil biraz öz eleştiri mi yapsanız minicik bir sınır ihlali söz konusu olduğunda kari koca oleyyy sınırımız ihlal edildi deyip coşuyor gibisiniz
Bence bir süre şikayette bulunmayın ılımlı olun 3 günlük dünya hepimizin zaman zaman farklı şekillerde sıkıntıları olabilir idare etmekten zarar gelmez bazen karşınıza olmadığın biri çıkar Allah muhafaza azdan çok çıkar haberlerde neler görüyoruz eşinizi vara yoga doldurup salmayin derim

Siz istiyorsunuz ki size taht yapılsın taht. 😂

%100 doğru mu emin değilim ama bizim sitede 23.00 ve 08.00 saatleri yasal dinlenme saatleri yazar. O yüzden üzgünüm ama çocuğunuzun uyku saati sizin probleminiz. Her seferinde farklı daireler yapıyor demişsiniz demek ki tekrarlanan bir şey yok bu yüzden hemen kapılarına dayanırsanız yarın öbür gün çocuklarınız gak dese kapıda guk dese kapıda olur komşularınız. Arabayı bi kere yamuk parkedersiniz hemen şikayet ederler. Karşılıklı hoşgörüden bahsediyorsunuz ama siz hiç hoşgörü göstermemişsiniz ki şu saatte bitecek diye emir kipiyle falan konuşmuş eşiniz karşıdaki de bi hayırdır kardeşim noluyoruz? diyebilirdi yani.
Sadece sizin çocuğunuz yok her şeye ama bizim çocuğumuz var bahanesiyle gidemezsiniz.

Bazen bu tadilat işlerinde şöyle oluyor mesela para verip tamirci cagirilmiyor da es dosttan rica ediliyor öyle olunca iş o kişinin uygun olmasıyla da ilerliyor ama sonuç olarak sadece taşınma esnasında olan şeylere kesinlikle müsamaha gösterilmeli üzgünüm bunda haksizsiniz
Apartman yaşamı ortak yaşam elbette kurallara bağlı ama aynı zamanda hoşgörü sahibi olmak da bir sey kaybettirmez binaniza her Allahin günü biri tasınmıyor değil mi
Konu açarken haksiz miyim diye soruyorsunuz evet haksizsiniz diyoruz kabul etmiyorsunuz madem haklı olduğunuzdan bu denli eminsiniz neden bize soruyorsunuz
Bakın eşinizin telefonu yönetici tarafından yine ne şikayetiniz var diye açılmış hoş bir şey mi bence değil biraz öz eleştiri mi yapsanız minicik bir sınır ihlali söz konusu olduğunda kari koca oleyyy sınırımız ihlal edildi deyip coşuyor gibisiniz
Bence bir süre şikayette bulunmayın ılımlı olun 3 günlük dünya hepimizin zaman zaman farklı şekillerde sıkıntıları olabilir idare etmekten zarar gelmez bazen karşınıza olmadığın biri çıkar Allah muhafaza azdan çok çıkar haberlerde neler görüyoruz eşinizi vara yoga doldurup salmayin derim
Herşeyi incelesek hergün kavga çıkar apartmanlarda.Bizim duşakabin alt kata akıtmış geldi söyledi geçen yıl kadın öğlen. Eşimi aradım tamirci buldu saat 6 da gelirim abi demiş 8.30 da geldi . E gürültülü tamir etti söküp 2 saat . O usta zor bulunuyor bir, sadece eve gelmesine bile ücret ödeniyor., yapılmasa hemen alt kat banyosunu nasıl kullanacak? Bu tamiratı tüm apartmana açıklamak zorundaymışız onu da bu sitede öğrendim 🙈🙈

Herşeyi incelesek hergün kavga çıkar apartmanlarda.Bizim duşakabin alt kata akıtmış geldi söyledi geçen yıl kadın öğlen. Eşimi aradım tamirci buldu saat 6 da gelirim abi demiş 8.30 da geldi . E gürültülü tamir etti söküp 2 saat . O usta zor bulunuyor bir, sadece eve gelmesine bile ücret ödeniyor., yapılmasa hemen alt kat banyosunu nasıl kullanacak? Bu tamiratı tüm apartmana açıklamak zorundaymışız onu da bu sitede öğrendim 🙈🙈
Cok haklısınız ve inanın ustalar da o kadar pahalı oluyor ki misal komşu dedi ki kaynim iş çıkışı gelip yapabilecek stor perde montajını odalara vardiyalı çalışıyor dedi akşam 22:00 civarı geldi yaklaşık 1 saat sürdü e ne yapayım şimdi hayır olmaz gündüz usta çağır parasıyla yaptir mi diyeyim tamam dedim bu ve bunun gibi pek çok aklıma gelmeyen durumlarda idare ettim edildim bina yaşamı böyle bir şey ve hatta hayat böyle bir şey biraz hoşgörü her seyi çözer
Konudan bağımsız kimse yanlış anlamasın ama ben eşimi kolay kolay yollamam hatta o sinirlenecek olsa aman nolacak canım ben simdi söylerim falan derim yumusatirim Allah muhafaza neler neler oluyor kadın erkeği dengelemeli komşuya git dediğim eşim veya komşu birinden biri tersleşse al basina dert ne gerek var yapmayın gençler gerçekten neler oluyor her şey bir anlık değer mi

gecimsiz insanlar da değiliz. ama insan gibi derdimi anlattığımda bana üstten üstten konusulunca sinirleniyorum.
Daha yeni tasinmis insanlarin kapisina gidip, size insan gibi derdini anlatan komşunuza “yarım saate bitirin” gibi emirle, üstten üstten konuşmanıza rağmen bunu yazmanız ironi galiba?

Öz farkindaliginizin çok düşük olduğunu düşünüyorum. Sadece bu konunuzla ilgili değil, açtığınız her konuda benzer şeyler söyleniyor ama siz hep ve hep haklısınız. Aileniz haksız, eş aileniz haksız, komşular haksız, yönetici haksız, buradaki üyeler haksız; yeri geliyor eşiniz haksız ama siz hep haklı ve doğrusunuz. Hayatınız haksızlığa uğramakla geçiyor size göre. Aşırı yorucu bir bakış açısı değil mi? Yazdıklarınız sürekli bir ana karakter sendromu tadında, bunun gerçekten farkında olmamanız çok şaşırtıcı geliyor bana.

siz sorunlusunuz. Her sey cocuga baglaniyor madem cocugunuza ses gecirmeyen kulaklik alin, var cocuklara gore olanlar. Park mevzusunda ise "o izin aldi" demissiniz bir kadin icin. her sey sizin etrafinizda, her sey sizin onayinizla olsun istiyorsunuz gibi. Adam gelmek zorunda degil ki, hakli, kadini cagirsaydiniz belki o daha yakindaydi. Ne demek izin aldi o bizden..
Ve yonetici de hakli. Ben de yine ne var diye acabilirdim, he ben soylemezdim ama icimden derdim adinizi gordugum an telefonda.
Yok yine ses oldu, esimi aradim falan. Cok itici bir komsusunuz maalesef disaridan gozuken bu.

Apartmanda yaşayıp, köy huzuru isteyenlerde bugün😂

Benim de küçük bebeğim var ve biz de yeni yapılan bir binaya taşındık. Geçen ay bir dairenin mutfak boruları patlamış mutfağı komple değiştirdiler fayanslar dahil, tadilat sesi değil bildiğin inşaat sesi gibiydi, matkap sesi yanında halt etmiş. 3-4 gün hiç ses bile çıkarmadım çünkü insanların tadilat yapmaya hakları var. Apartmanlarda ses Yönetmeliğene bakın, kaç desibel ses yapabiliyorlarmış saat kaça kadar ses hakları varmış diye. Hatırladığım kadarıyla akşam 23:00 kadar belli desibeli aşmadığı sürece ses çıkartamazsınız. Çıkartırsanız medeniyetsiz asıl siz olursunuz.

Kızlar o kadar leş bir sehirde, o kadar leş bir binada oturuyorum ki artık kafayı yiyeceğim.

Olayları sırayla anlatacağım, biz mi sıkıntılıyız yoksa tepki göstermekte haklı mıyız siz söyleyin.

1. cocuk normalde 8de uyuyordu. Ama bina yeni ve tasınan çoktu. Bir gün alt katımızdan saatlerce süren matkap sesi oldu. Bekleyelim dedik, saat 10 oldu hala devam ediyor. Esim de uyarmaya indi. Adam diyor ki gündüz çalışıyoruz, vaktimiz yok. 12ye kadar hakkımız var yapabiliriz ses dedi. Esim de sinirlendi. Bizim kücük cocugumuz var, bitirin işinizi, yarın yapın ne yapacaksanız dedi. Çalışıyoruz gündüz dedi. Esim de o zaman saat 9a kadar yapın ne yapacaksanız dedi. Kavga çıktı, yönetici geldi ayırdı vs.

2. Geçen gün bu sefer üst kattan matkap sesi geliyor. Saat 9. Esim yine gitti uyardı. Kücük bebeğimiz var, saat 9dan sonra yapmasanız olur mu dedi. Adam cok güzel karşıladı. Haklısınız ama 2 saatlik bir işimiz var bitirsek olur mu dedi. Esim olmaz dedi, cocuk uyuyacak. Adamın esi arkadan yapacak bir sey yok, bizim de yerleşmemiz lazım falan dedi. Esim de saat 9.30a kadar bitirin işinizi dedi. Adam tamam abi, yarın devam ederiz dedi.

3.Aracı otoparkın en köşesine çekiyoruz cünkü aracımız büyük. Normalde sorun yoktu hep park ettiğimiz yer. Bu arada bizim girdiğimiz yere de otopark dolu olsa kimse çekmiyor çünkü oradan çıkmak zor. Binada kadın bir sürücü daha var o üzün istedi ilk girişe park ediyor, ileri park edemediği için ama giriş çıkışı engellemiyor. Bir adam da gelmiş tam o aracın yanına bırakmış. iki araç yanyana park edince giriş tamamen kapandı. Aracın üzerinde numarası vardı, aradım. Camideyim, yarım saate gelirim dedi. Ne yarım saati? Otoparkta bekliyorum gelin hemen dedim. Adam geldi diyor ki bu da buraya park etmiş, onu ara o alsın aracını. Dedim o kadın izin istedi, hep oraya bırakıyor. Ön taraf boş neden oraya bırakmadınız dedim. Arkama çekiyorlar önde diyor. Dedim e siz komple giriş çıkışı kapattınız, normal mi? Kücük cocugumuz var acil bir şey olur, her defasında sizi arayıp bulamayız, koymayın bir daha buraya dedim.

Çıktık. 2-3 saat işim vardı bir geldim adam yine oraya koymus arabayı. Ben de inadına tam arkasına park ettim. Bildiğiniz tampunumu dayadım arabaya. Yönetici esimi aradı, senden şikayet ediyorlar arabanı arabasının arasına park etmissin dedi. Esim de direkt gruba, bilerek o sekilde part ettiğimizi, bir dah o sekilde park ederlerse yine öyle park edeceğimizi söyledi. Tabii ki kimse cevap yazmadı. Yönetici sadece herkese bir yer ayarlayalım, herkes kendi yerine park etsin dedi.

4.Simdi yine cocugu uyutucam dan dan sesler, bir sey çakıyorlar sanırım. Ara sıra da matkap sesi geliyor. Esim evde değil, arayı söyledim. Gruba yazdı 3-4 kez kimse cevap vermiyor ve ses devam ediyor. En son yöneticiyi aradı. Yönetici de açar açmaz telefonu “buyur x bey, bu sefer ne şikayetin var” diye açmış. Esim de hayırdır abi, nasıl bir uslüp bu demiş. Hep sen şikayet ediyorsun, insanlar da senin arabandan şikayetci vs demiş. Esim açıklamış hani böyle böyle, hep bu sorunları yasıyoruz vs. Adam da deniş ki haklısın ama hepsi memur, çekiniyorum insanları aramaya demiş.

Simdi Allah askına biz mi soeunluyuz? Binanın gıcığı biz miyiz? Gün içinde de gürültülü bir bina zaten ama buna bir sey demiyoruz, normal herkesin işi var. Ama ben aksam 9dan sonra çamaşır makinesi dahi çalıştırmıyorum. Daha önce yasadığım tüm binalarda bu hassasiyet vardı cünkü. Burda yok. Benim esim de memur. Su an gece calisiyor mesela, sabah gelip yatacak. biz o durumda dahi olan seslere laf etmiyoruz. Biz mi cok ılık g*tlüyüz?

Her zaman olan sistematik bir gürültüyse haklı olursunuz, büyük tadillattır saatlerce sürer akşam en geç 9'a kadar çalıştırabilirler haklı olursunuz. Ama insanlar artık karı-koca çalışıyor taşınma zamanları en azından 2-3 gün tolerans göstermek çok zor olmamalı. Yarın bebeğinize sus ağlama abin uyuyor diyemiyeceksiniz o zaman ne yapacaksınız. Ayrıca otopark sorunlarına siz niye karışıyorsunuz , izin verebilme yetkiniz nerden ki zaten yönetim herkese yer belirleyelim diyip çözüm önermiş. Fazla müdahilsiniz sanki. Eşinizi sakinleştirin benim kapıma gelinse ve ters konuşulsa polise şikayet ederim ev basıyolar diye. Ses yaptığım için ben suçlu olmam ama gelen tacizden suçlu olur. Karı koca birbirinizi gaza getirmeniz bir gün başınıza bela açar. Ben eşimin gitmesinden korkarım mesela tamam birazdan keserler vs gibi sakinleştiririm. Siz niye körük kullanıyosunuz.

Cekilin eski apartman yoneticisi olarak fikrimi yazacagim.

Sitesine gore degismekle beraber, yasal gurultu yapmama saatleri gece 22.00 sabah 06.00 arasidir, bu durum mevzuatta boyleyken siteler farkli saat dilimlerini kullanabilir, ozel durumlara gore esneklik saglanabilir, mucbir sebepte yine site yonetimine bilgi vermek kosuluyla saatleri esnetebilirsiniz.

Yani ozetle giniver ve kocasi haksiz ki giniveri severim.

Ancak, apartman bir toplu yasam alanidir ve komsulari gurultu, temizlik vb konularda uzmemek gerekir. Bu karsilikli anlayis gerektirir.

Simdi giniver acikcasi kendi topuguna sıkıyor, bugun uyuyamiyor diye ortaligi ayaga kaldirdiklari cocuklari yarin gurultuyle ordan oraya kostugunda komsulari anlayis gostermeyecek (ki bi ufaklikta yolda) o yuzden tez vakitte komsulariyla giciklasmaktan vazgecmek zorunda.

Bazen hic hoşlanmasak dahi gelecegi dusunup sesimizi kesip sabirli olmak zorundayız, üzgünüm

tamam, sizin tavsiyenize uyarak tüm dairelerin dolmasını bekleyeceğim 😂 cünkü binbir emekle oluşturduğum uyku rutini ve dinlenme ihtiyacımız önemsiz. önce onlar yerleşsin 😂
Saat 10’a kadar herkes istediği gibi matkap çalıştırır çünkü taşınıyor bu insnalar. Benim bebeğim 9’da yatıyor diyemezsiniz. İnsanlara 5-9 arası yerleşin demek sizin haddiniz mi? O da sen çocuğunu 10’da yatır desin o zaman. Bizim arabamız büyük diye park yeri seçmeyi biliyorsunuz ama başkaları bahane sununca höt höt

Kızlar o kadar leş bir sehirde, o kadar leş bir binada oturuyorum ki artık kafayı yiyeceğim.

Olayları sırayla anlatacağım, biz mi sıkıntılıyız yoksa tepki göstermekte haklı mıyız siz söyleyin.

1. cocuk normalde 8de uyuyordu. Ama bina yeni ve tasınan çoktu. Bir gün alt katımızdan saatlerce süren matkap sesi oldu. Bekleyelim dedik, saat 10 oldu hala devam ediyor. Esim de uyarmaya indi. Adam diyor ki gündüz çalışıyoruz, vaktimiz yok. 12ye kadar hakkımız var yapabiliriz ses dedi. Esim de sinirlendi. Bizim kücük cocugumuz var, bitirin işinizi, yarın yapın ne yapacaksanız dedi. Çalışıyoruz gündüz dedi. Esim de o zaman saat 9a kadar yapın ne yapacaksanız dedi. Kavga çıktı, yönetici geldi ayırdı vs.

2. Geçen gün bu sefer üst kattan matkap sesi geliyor. Saat 9. Esim yine gitti uyardı. Kücük bebeğimiz var, saat 9dan sonra yapmasanız olur mu dedi. Adam cok güzel karşıladı. Haklısınız ama 2 saatlik bir işimiz var bitirsek olur mu dedi. Esim olmaz dedi, cocuk uyuyacak. Adamın esi arkadan yapacak bir sey yok, bizim de yerleşmemiz lazım falan dedi. Esim de saat 9.30a kadar bitirin işinizi dedi. Adam tamam abi, yarın devam ederiz dedi.

3.Aracı otoparkın en köşesine çekiyoruz cünkü aracımız büyük. Normalde sorun yoktu hep park ettiğimiz yer. Bu arada bizim girdiğimiz yere de otopark dolu olsa kimse çekmiyor çünkü oradan çıkmak zor. Binada kadın bir sürücü daha var o üzün istedi ilk girişe park ediyor, ileri park edemediği için ama giriş çıkışı engellemiyor. Bir adam da gelmiş tam o aracın yanına bırakmış. iki araç yanyana park edince giriş tamamen kapandı. Aracın üzerinde numarası vardı, aradım. Camideyim, yarım saate gelirim dedi. Ne yarım saati? Otoparkta bekliyorum gelin hemen dedim. Adam geldi diyor ki bu da buraya park etmiş, onu ara o alsın aracını. Dedim o kadın izin istedi, hep oraya bırakıyor. Ön taraf boş neden oraya bırakmadınız dedim. Arkama çekiyorlar önde diyor. Dedim e siz komple giriş çıkışı kapattınız, normal mi? Kücük cocugumuz var acil bir şey olur, her defasında sizi arayıp bulamayız, koymayın bir daha buraya dedim.

Çıktık. 2-3 saat işim vardı bir geldim adam yine oraya koymus arabayı. Ben de inadına tam arkasına park ettim. Bildiğiniz tampunumu dayadım arabaya. Yönetici esimi aradı, senden şikayet ediyorlar arabanı arabasının arasına park etmissin dedi. Esim de direkt gruba, bilerek o sekilde part ettiğimizi, bir dah o sekilde park ederlerse yine öyle park edeceğimizi söyledi. Tabii ki kimse cevap yazmadı. Yönetici sadece herkese bir yer ayarlayalım, herkes kendi yerine park etsin dedi.

4.Simdi yine cocugu uyutucam dan dan sesler, bir sey çakıyorlar sanırım. Ara sıra da matkap sesi geliyor. Esim evde değil, arayı söyledim. Gruba yazdı 3-4 kez kimse cevap vermiyor ve ses devam ediyor. En son yöneticiyi aradı. Yönetici de açar açmaz telefonu “buyur x bey, bu sefer ne şikayetin var” diye açmış. Esim de hayırdır abi, nasıl bir uslüp bu demiş. Hep sen şikayet ediyorsun, insanlar da senin arabandan şikayetci vs demiş. Esim açıklamış hani böyle böyle, hep bu sorunları yasıyoruz vs. Adam da deniş ki haklısın ama hepsi memur, çekiniyorum insanları aramaya demiş.

Simdi Allah askına biz mi soeunluyuz? Binanın gıcığı biz miyiz? Gün içinde de gürültülü bir bina zaten ama buna bir sey demiyoruz, normal herkesin işi var. Ama ben aksam 9dan sonra çamaşır makinesi dahi çalıştırmıyorum. Daha önce yasadığım tüm binalarda bu hassasiyet vardı cünkü. Burda yok. Benim esim de memur. Su an gece calisiyor mesela, sabah gelip yatacak. biz o durumda dahi olan seslere laf etmiyoruz. Biz mi cok ılık g*tlüyüz?
Bence haklı olduğunuz bir konuda haksız duruma düşmüşsünüz üslubunuz yüzünden.
Benim de çocuğum var evet bence de o çocuk 9’da çoktan uyumuş olmalıydı evet matkap sesi de rahatsız edici kesinlikle katılıyorum ama sizin her şeyi en çok ben bilirim şeklinde bir üslubunuz var. Eğer reel’de de böyleyse bu bence de o binada çocuklar büyüdükçe çok başınız ağrır. Açıkçası daha taşındığım ilk günlerde böyle bir problem yaşadığım insanlara karşı toleranslı olmazdım sanırım çocuğum olduğu halde.
Bu arada bu kadar çok tepki almanızın sebebi bence genel olarak açtığınız konular ve üslubunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X