Tamda bunu dusundum. Ses yalıtımı kötu ise ne yazıkkı gurultu sureklı olacak sızın yada baskasının yapacagı bırsey yok. Coxuk sesını eleştırenler olmus adı ustunde cocuk dur otur sus denmez cocuk sesı guzeldir:) bende ust kat komsumun cılgın 3 cocugu ile yuksek lisansı bıtırdım :):) ama balkon yada evınızın bır alanına onlardan kaynaklı pislik gırmesıne ızın vermeyın.bakın komşu ne kadar sessiz olsa da siz duyacak olsanız illa duyarsınız
her ev yalıtım sistemi iyi olmaz ayak sesi bile duyulur
çok rahatsız oluyorsanız başka eve taşınırsınız
bende ust komsununkini duyuyodum tasindi rahatladim nerde inlerse inlesin simdiben alt komsumun inleme seslerini duyuyorum ben ne diyeyim
bakın komşu ne kadar sessiz olsa da siz duyacak olsanız illa duyarsınız
her ev yalıtım sistemi iyi olmaz ayak sesi bile duyulur
çok rahatsız oluyorsanız başka eve taşınırsınız
Cok zor bir durum kafama civi cakiyor gibi yuruyorlar kendileri 7 kisiydi on bes gundur uc kisilik birileri daha dahil oldu gece gunduz kosturmaca top oynamadan saklambaca kadar oturdugum koltuk titriyor yasayan bilir...Bende de vardı bu bela 5 kere uyardım yok olmadı sonra bir cırladım kadına 1 hafta kesildi sonra başa sardık bende polisi aradım o gündür tık yok.
Kiracilariz ,teşekkürler.Üst komşunuz ev sahibiyse evini satıp gidemeyeceğine göre , siz evinizi çok sevseniz bile taşınabilirsiniz.. Ya da bu kadar gürültüye mecbur alışacaksınız. Şimdinin evleri kağıt gibi zaten , her ses duyuluyor..
Vallahi ilk defa mantikli bir cevap gordum evet ben de duyuyorum ve ha denilince ev tasinmadigini bilmeyen onlarca insan olduhuna bu sitede deli gibi sasirdim bir bilgi alisverisi yapalim dedim her yer bedava ev kayniyor gibi tasin tasin :) ben zaten cok merakliyim sesten haz aliyorum oyle bir psikopatim da illa bu ev illa burasi diyecegim huzurlu evimi kaosa cevirdi kiracilar sonradan geldigi icin sadece buna degindim ... yasayan bilirOgrenciyken kaldigim evde gece alt kattaki komsu lambayi kapatmak icin dugmeye basinca cikan o tik sesini bile duyardik biz.. hatta bizden biri hapsirinca cok yasa derlerdi
Duvarlar mi inceydi yalitim mi kotuydu bilmiyorum ama ha diyince baska yere cikamayacagimiz icin alismistik biz...
Tamda bunu dusundum. Ses yalıtımı kötu ise ne yazıkkı gurultu sureklı olacak sızın yada baskasının yapacagı bırsey yok. Coxuk sesını eleştırenler olmus adı ustunde cocuk dur otur sus denmez cocuk sesı guzeldir:) bende ust kat komsumun cılgın 3 cocugu ile yuksek lisansı bıtırdım :):) ama balkon yada evınızın bır alanına onlardan kaynaklı pislik gırmesıne ızın vermeyın.
Yeni taşındığım apartman dairesinde yan komşum yeni evli bir çift sürekli kavga gürültü küfür bir ara uyarmayı düşündüm sonra vazgeçtim üst katta oturanlar ise en ufak bir seste zıp zıp zıplıyor gürültü yapmayın diye bizim deli kızda geçen gün inat yapmış ben evde yokken son ses rock müzik dinletmiş komşuya ertesi gün saat gecenin dokuzu süpürgeyi çalıştırıyor bir saat süpürgenin sesini dinletti bize uyarmak için tam çıkarken anlattı bizimki sonra gene vazgeçtim birazda sinirliydim çıkıp kavga etmek istemedim halinize şükredin bence
Saci anladim da, camlariniz nasil yag oldu ki?
Kiraciymissiniz, ben olsam cekmem. Yeni eve tasinmak degisiklik olur hemde. Ne guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?