Komsu yuzunden huzurum kalmadi

bnce tasin
çocugun olursa uyku falan uyyamaz sende kafayi yersin
çocuklu tasinaagina çocukisz halinle tasin

kadin hangi birine laf anlatsin yazik

bakın komşu ne kadar sessiz olsa da siz duyacak olsanız illa duyarsınız
her ev yalıtım sistemi iyi olmaz ayak sesi bile duyulur
çok rahatsız oluyorsanız başka eve taşınırsınız
Tamda bunu dusundum. Ses yalıtımı kötu ise ne yazıkkı gurultu sureklı olacak sızın yada baskasının yapacagı bırsey yok. Coxuk sesını eleştırenler olmus adı ustunde cocuk dur otur sus denmez cocuk sesı guzeldir:) bende ust kat komsumun cılgın 3 cocugu ile yuksek lisansı bıtırdım :):) ama balkon yada evınızın bır alanına onlardan kaynaklı pislik gırmesıne ızın vermeyın.

Yeni taşındığım apartman dairesinde yan komşum yeni evli bir çift sürekli kavga gürültü küfür bir ara uyarmayı düşündüm sonra vazgeçtim üst katta oturanlar ise en ufak bir seste zıp zıp zıplıyor gürültü yapmayın diye bizim deli kızda geçen gün inat yapmış ben evde yokken son ses rock müzik dinletmiş komşuya ertesi gün saat gecenin dokuzu süpürgeyi çalıştırıyor bir saat süpürgenin sesini dinletti bize uyarmak için tam çıkarken anlattı bizimki sonra gene vazgeçtim birazda sinirliydim çıkıp kavga etmek istemedim halinize şükredin bence

Pislik konusunda çok haklısınız ama 5 çocuk varsa o gürültü hic bitmez bende ayni dertten muzdaribim çocuklar a kizmiyorum hic ama kari koca kavgalar i fena yani +geçen gün bende inleme sesleri duydum nasil bina yapiyo larsa herkes herseyi duyuyor

Hiçbirşey yapamazsın ya katlanacaksın yada taşınacaksın ama belki yeni evinde yine komşuların tuhaf insanlar olacak. Kesin çözüm müstakil ev

Valla bizim bu 6.evimiz sorsanız hangisinde huzur buldunuz diye cevabım hiç biri olacak artık apartman yaşantısından nefret ediyorum şimdiki apartmanımızda öğrenci yurdu gibi hatta apartmanda ıraklılar bile yaşıyor ve bunların ev sahibi aynı kadının 6 dairesi var ve hepside öğrenci dolu bıktım artık ama taşınmaktanda bıktım Allah ım sabır versin haftayada üst katıma yeni evli çift geliyor bakalım onlardan ne gibi sesler duyacağız hayırlısı bakalım

Bende de vardı bu bela 5 kere uyardım yok olmadı sonra bir cırladım kadına 1 hafta kesildi sonra başa sardık bende polisi aradım o gündür tık yok.

bakın komşu ne kadar sessiz olsa da siz duyacak olsanız illa duyarsınız
her ev yalıtım sistemi iyi olmaz ayak sesi bile duyulur
çok rahatsız oluyorsanız başka eve taşınırsınız

Ne kadar basit copy paste tasinmalar degil mi ?elektrik ,su, dogalgaz, internet ,sozlesme devasa kaporalar, nakliye size bir seyler cagristiriyor mu ? Sadece agiz ariyorum ust komsumda kiraci daha evvel alt katta oturmadim ses durumlarini bilmiyorum yasayanlardan bilgi istiyorum sadece... teşekkürler

Bende de vardı bu bela 5 kere uyardım yok olmadı sonra bir cırladım kadına 1 hafta kesildi sonra başa sardık bende polisi aradım o gündür tık yok.
Cok zor bir durum kafama civi cakiyor gibi yuruyorlar kendileri 7 kisiydi on bes gundur uc kisilik birileri daha dahil oldu gece gunduz kosturmaca top oynamadan saklambaca kadar oturdugum koltuk titriyor yasayan bilir...

Vallahi ilk defa mantikli bir cevap gordum evet ben de duyuyorum ve ha denilince ev tasinmadigini bilmeyen onlarca insan olduhuna bu sitede deli gibi sasirdim bir bilgi alisverisi yapalim dedim her yer bedava ev kayniyor gibi tasin tasin :) ben zaten cok merakliyim sesten haz aliyorum oyle bir psikopatim da illa bu ev illa burasi diyecegim huzurlu evimi kaosa cevirdi kiracilar sonradan geldigi icin sadece buna degindim ... yasayan bilir

ben dedim kentsel dönüşüm iyi bir şey ama apartman bizim neyimize dedim ,dedim dedimde şehircilik bakanı ben başçavuşun eşşeeeğmiyim dedi kaldı gitti

Cocuklara sus ,dur,otur denmez derken ? Mesela iki tane 7-8 yaslarinda cocuk gun boyu kanepeden asagi zip zip atiyo kendini bu cocuga dur denmemeli mi?

Bebeğiniz olunca asıl sıkıntıyı göreceksiniz.
5 çocuklu kadın hayatta düzelmez.
Resmen kabus gibi, geçmiş olsun diyorum

Sukur mu canim ben bunu her Allahin gunu tadiyorum aksam saatlerindede supurge acilir sabah yine acar supurgeyi her odayi bitirmaden baska odaya gecer ve o supurge yemin ediyorum ac kapa uc saatten asagi susmaz ... benim derdim bir degilki bi tane degindim iste... sanada gecmia olsun...

Evlendiğimde ilk girdiğimiz ev sıfır binaydı yani ilk biz oturduk üstteki adamın karısını neden dövdüğünü tüm tartışmalarını duyardım kadın vurma aşkımmm diye bağırırdı.
Altımızdaki de döverdi ve neden dövdüğünü tüm herşeyi kızlarının babacım vurma anneme dediğini duyardım.
Sonra 25 yıllık bi eve taşındık burda hiçbişey duyulmuyo çok arada duyuyorum yani eski binalar daha iyi sanki.

bendede var bu dert çok zorlanıyorum garip garip bebek sevme sesleri saçma sapan çığlıklar ani çıkışlar.alttaki kadının çığlığına ben irkiliyorum.elimde olsa alt üst komşularımın ağzına volume kısıcı takardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…