Yan odada dayımın horlamasına kaç kere uyandığımı biliyorum. Komşu sesi ancak yazın camlar açıksa falan geliyor ama ev dandik, 37 senelik bina. Duvarlar o kadar dandik ki bi deprem olsa ölmeyiz yani kafama denk gelmediği sürece sıkıntı yoküstte de kimse yok. O derece dandik, düşünün artık.
Bu arada sonradan fark ettim halilarini banyoda yikadigi icinmis banyo tavanlarim hep islandi kabardi ...:))) haha evet komsularimin ilk apartman deneyimi kendi mustakil evlerini vermisler daire yapilmasini bekliyorlar mutahitte bu evi uygun gormus onlara bana milli piyango balkonda ciceklerim vardi onlara hali yikiyip asiyormus damlamiyor diyor ama dikkat edemeden ben kuruttu hepsni carsaflar yarida korkunc bir goruntu kirliligi zaten bos kalincada cop atiuor arada uyariuorum bir haftada yine cigirindan cikiyor balkonu kullanmiyorum artik... pes ettim
Halısını çarşafını çekip aşağı indirin:))) haha evet komsularimin ilk apartman deneyimi kendi mustakil evlerini vermisler daire yapilmasini bekliyorlar mutahitte bu evi uygun gormus onlara bana milli piyango balkonda ciceklerim vardi onlara hali yikiyip asiyormus damlamiyor diyor ama dikkat edemeden ben kuruttu hepsni carsaflar yarida korkunc bir goruntu kirliligi zaten bos kalincada cop atiuor arada uyariuorum bir haftada yine cigirindan cikiyor balkonu kullanmiyorum artik... pes ettim
EV ALMA KOMŞU AL..
çok doğru..
ben kv ile alt üsteyim..
kv herşeyimizi duyuyor ne konuştuklarii
gidip eşime diyoo.. ayy oğlum vs..
eşim beni savunuyor çok şükür..
sonra bişey demiyolar..
evimi seviyorum çok rahatim...:)
Su istanbulda bu zamanda mezarlikta bile huzur yok bahceli ev icin cok caba sarf etmeliyiz onada iki gunde hirsiz dadanir goz koyar kesin bende cok kismet bol :)))
Evler berbat.
Alys
Ne zaman düzgün oldular ki? Gördük depremlerde. Ben ev yapacak olsam çok sağlam, hem depreme dayanıklı hem de kale gibi, ses mes geçirmeyen güzel bir ev daha doğrusu bina yapardım. Belki biraz daha masraflı olur ama o evi alanın canı ve keyfi tehlikeye girmez en azından. Biz bi dönem kayalık zeminin olduğu yerde iğrenç bi evde oturduk kiracı olarak. Üstümüzde de ev sahibi. Zamanında adam, bizim oturduğumuz evi yapmış artık nasıl yaptıysa. Bi süre orada oturup üste kendi oturduğu evi yapmış sonra. Altı da kiraya vermiş, biz de adam tanıdık diye oturdukları birkaç yıl. Ama evi görseniz, ne plan var ne tasarım. İç içe geçen odalar, mutfak vs. Saçma sapan. Ve adam zamanında babama söylemiş, biz bu evi yaparken zamanında çok ucuza getirdik, paramız yoktu fazla. Hep bişeyleri eksik yaptık falan demiş. Biz taşındıktan yıllar sonra öğrendim ki adam evin iç duvarlarını yıktırıp biraz daha kullanışlı hale getirtmiş. Bi de bu adam hacıydı, haktan falan bahseder. Ev aynı dandikliğiyle duruyor ve kendisi de ailesiyle hala onun üst katında oturuyor.
Vööeeehhh o nasıl bir bağırtıdırbakın dedıgım gibi ben ayıptır söylemesi sabahlari üst komşunun kücük abdest sesinden tut duş sesine kadar duyuyorum. özelıkle sabah saatlerı heryer sessiz olunca.e malum gecede aşadakinin inleme seslerini duyuyorum ama öyle böyle değil. ilk başta ben utanıyordum artık. yatağın gicirtı sesine ve bağrışlarına kadar s... beni diye bağrıyor düşünün şaka değil bu. malum eşimde duyuyor artık gülüp gecıyoruz. sevişmeyin diyemem ya. her apartmanda hersey duyuluyor
duyuyorum ama benim yatak odamin alt katti onunda yatak odasi oluyor. karsi komsum degil alt komsum. valla umursamiyor millet duyulurmu diye bas bas bagiryor resmen. yatagin gicirtisini bile duyuyorumVööeeehhh o nasıl bir bağırtıdırSiz duyuyorsanız sağ sol onun altı kesin duyuyordur. Benim binamda bodrum katında 2 daire var karşılıklı, arkadaşım kalıyordu ve karşı komşusunun inlemelerine uyanıyormuş kaç kere. Artık bağırmış öyle susmuşlar o gece.
Ben kapısına not bırakırdım ''Az daha bağır da yan mahalle de duysun'' diye. Apartmanda altı üstü yatak muhabbetine dahil edecek kadar çığırmaya gerek yok. Ama izolasyon çok kötüyse ya da hiç yoksa bilemem. Çok rahatsız edici ya.duyuyorum ama benim yatak odamin alt katti onunda yatak odasi oluyor. karsi komsum degil alt komsum. valla umursamiyor millet duyulurmu diye bas bas bagiryor resmen. yatagin gicirtisini bile duyuyorum
aslinda evlerimiz kötü degil. ama gece ses olmuyor trafik sesi vs yok kadin bagrincada duyuluyor iste. normal seste olsa duyulmaz zaten. sesli bagriyorBen kapısına not bırakırdım ''Az daha bağır da yan mahalle de duysun'' diye. Apartmanda altı üstü yatak muhabbetine dahil edecek kadar çığırmaya gerek yok. Ama izolasyon çok kötüyse ya da hiç yoksa bilemem. Çok rahatsız edici ya.
Bak ben bunu hic dusunmuyorum degil :)))) soyle sehirin tam cikip cikmama kisminda hosgeldin bes gittin semtlerinden biri de olabilir :))) tabii o isler gucler aileler derkeeeen .. hayaller hayatlar oluyor.En güzeli dağ başında izole bi şekilde yaşamak :) o zaman da şehre ulaşım sıkıntılı.
Hay en guzeli zaten herkes bunun kiymetini bilse kim bu korkunc yasama modern dunya der ki ?bu zamanda en güzeli kendi arsan olcak üzerine bşr ev miss gibi. istanbulda hele apartman hayatı cekilmez
Yaaaa çok üzüldüm adınızaİyi aksamlar arkadaslar bir senelik kiraciyim ve evimi cok seviyorum henuz bebegimizde olmadiesimle tek yaşıyoruz hayatim ust komsu yuzunden kabusa dondu evde konustuklari herseyden haberim var ne zaman dustalar ne zaman yemekteler... bes tane cocugu var biri dursa biri durmuyor asiri pasakli camlarim yag ,sac ,balkonum cop icinde defalarca uyardim olumlu karsiladi ama uygulama basarisiz hangi yaptigini uyaracagimi sasirdim ,yoruldum... her ev mi boyle iki satir kitap okuyup tv seyredemiyorum hep arka planda sesleri ... bir seyler duymaya ihtiyacim var.
Ah canim benim insan bazen bas edemiyor belkide ben kendik icin diyeyim beterin beteri olur diye korkuyorum... cok defa kurallar olsun istiyorum ama yok herkes isine geldigi gibi...O silkelerken video ve fotograflarini cekip zabitaya derdinizi anlatan bi dilekce yazin,dilekceyi zabitaya vermeden once yoneticinize gosterin ya siz duruma el koyup engel olursunuz ya da bu dilekceyle sikayette bulunacagim deyin.Yonetici hallederse ne ala ,yok ilgilenmezse sikayet edin akli basina gelir belki komsunuzun.
Yaaaa çok üzüldüm adınıza
Malesef düzelmezler kiracılaraa belki tasınma imkanları olabilir
Yasam tarzları bu sekılde demek
Ben de hem üst hem alt komsumdan cok rahatsız oluyorum
Dün gece onun yüzünden uykusuz kaldım
Kadınn sabah 7 de bir baslıyor gece 1-2 ye kadar birseyelwr itip çekiyor
Evde sürekli bi garç gurç sesler, aniden gelen gümmmmmm diye sesler
Bazen hsonu uyuyim diyorım ama ne mümkün
Ben de delirme noktsındayım artık çıldırıcam yani
Evet benim psikolojim alt üst oldu inanınBazen boyle seylerin disardan dusunuldugu kadar basit olmadigini psikolojik acidanda huzursuz evlerin sagliksiz insanlar olusturdugunu dusunuyorum cok yazik paramizla ya da tapumuzla rezil oluyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?