Komsu yuzunden huzurum kalmadi

ya sözde bu site de 2-3 yıllık bir site, bu kadar da dandik yapılmaz ki ama...

Bu arada sonradan fark ettim halilarini banyoda yikadigi icinmis banyo tavanlarim hep islandi kabardi ...

Halısını çarşafını çekip aşağı indirin

Su istanbulda bu zamanda mezarlikta bile huzur yok bahceli ev icin cok caba sarf etmeliyiz onada iki gunde hirsiz dadanir goz koyar kesin bende cok kismet bol :)))

En güzeli dağ başında izole bi şekilde yaşamak :) o zaman da şehre ulaşım sıkıntılı.

Alys

Ne zaman düzgün oldular ki? Gördük depremlerde. Ben ev yapacak olsam çok sağlam, hem depreme dayanıklı hem de kale gibi, ses mes geçirmeyen güzel bir ev daha doğrusu bina yapardım. Belki biraz daha masraflı olur ama o evi alanın canı ve keyfi tehlikeye girmez en azından. Biz bi dönem kayalık zeminin olduğu yerde iğrenç bi evde oturdukları kiracı olarak. Üstümüzde de ev sahibi. Zamanında adam, bizim oturduğumuz evi yapmış artık nasıl yaptıysa. Bi süre orada oturup üste kendi oturduğu evi yapmış sonra. Altı da kiraya vermiş, biz de adam tanıdık diye oturduk birkaç yıl. Ama evi görseniz, ne plan var ne tasarım. İç içe geçen odalar, mutfak vs. Saçma sapan. Ve adam zamanında babama söylemiş, biz bu evi yaparken zamanında çok ucuza getirdik, paramız yoktu fazla. Hep bişeyleri eksik yaptık falan demiş. Biz taşındıktan yıllar sonra öğrendim ki adam evin iç duvarlarını yıktırıp biraz daha kullanışlı hale getirtmiş. Bi de bu adam hacıydı, haktan falan bahseder. Ev aynı dandikliğiyle duruyor ve kendisi de ailesiyle hala onun üst katında oturuyor.

o yüzden diyorum ya kayınvaldeyle yaşıyanlar nasıl yapıyor :) asagdakinin sesini duyuorum ben ayni evin icinde düsünseniz ya kabus

canım ya,
biz ilk evimizi seçerken çok zorlandık, çünkü İzmitte oturacaktık, malum deprem sonrası bazı evleri süsleyip püsleyip kiraya veriyorlardı o dönem.
bazı binalar hala yamuktur İzmitte.
neyse bir ev bulmuş eşim, inşaat mühendisi yapmış ve adam kendi de aynı apartmanda oturuyor, hemen tuttuk evi.
sonradan amca ile muhabbet ederken anlatıyor, deprem zamanı biz tatildeydik, döndüğümüzde evde bir tek bir tane şampuan yere düşmüştü diye.
düşün yani, deprem öncesi yapılmış eski bir ev olmasına rağmen o evde hiç bir sıkıntı çekmedik, hatta satın almak istedik de nasip olmadı o dönem.
yani aslında isteyince gayet de güzel yapılıyor da, millet iyice ahlaksız olmuş.

Vööeeehhh o nasıl bir bağırtıdır Siz duyuyorsanız sağ sol onun altı kesin duyuyordur. Benim binamda bodrum katında 2 daire var karşılıklı, arkadaşım kalıyordu ve karşı komşusunun inlemelerine uyanıyormuş kaç kere. Artık bağırmış öyle susmuşlar o gece.

duyuyorum ama benim yatak odamin alt katti onunda yatak odasi oluyor. karsi komsum degil alt komsum. valla umursamiyor millet duyulurmu diye bas bas bagiryor resmen. yatagin gicirtisini bile duyuyorum

duyuyorum ama benim yatak odamin alt katti onunda yatak odasi oluyor. karsi komsum degil alt komsum. valla umursamiyor millet duyulurmu diye bas bas bagiryor resmen. yatagin gicirtisini bile duyuyorum
Ben kapısına not bırakırdım ''Az daha bağır da yan mahalle de duysun'' diye. Apartmanda altı üstü yatak muhabbetine dahil edecek kadar çığırmaya gerek yok. Ama izolasyon çok kötüyse ya da hiç yoksa bilemem. Çok rahatsız edici ya.

aslinda evlerimiz kötü degil. ama gece ses olmuyor trafik sesi vs yok kadin bagrincada duyuluyor iste. normal seste olsa duyulmaz zaten. sesli bagriyor

En güzeli dağ başında izole bi şekilde yaşamak :) o zaman da şehre ulaşım sıkıntılı.
Bak ben bunu hic dusunmuyorum degil :)))) soyle sehirin tam cikip cikmama kisminda hosgeldin bes gittin semtlerinden biri de olabilir :))) tabii o isler gucler aileler derkeeeen .. hayaller hayatlar oluyor.

Yaaaa çok üzüldüm adınıza
Malesef düzelmezler kiracılaraa belki tasınma imkanları olabilir
Yasam tarzları bu sekılde demek
Ben de hem üst hem alt komsumdan cok rahatsız oluyorum
Dün gece onun yüzünden uykusuz kaldım
Kadınn sabah 7 de bir baslıyor gece 1-2 ye kadar birseyelwr itip çekiyor
Evde sürekli bi garç gurç sesler, aniden gelen gümmmmmm diye sesler
Bazen hsonu uyuyim diyorım ama ne mümkün
Ben de delirme noktsındayım artık çıldırıcam yani

Ah canim benim insan bazen bas edemiyor belkide ben kendik icin diyeyim beterin beteri olur diye korkuyorum... cok defa kurallar olsun istiyorum ama yok herkes isine geldigi gibi...

Bazen boyle seylerin disardan dusunuldugu kadar basit olmadigini psikolojik acidanda huzursuz evlerin sagliksiz insanlar olusturdugunu dusunuyorum cok yazik paramizla ya da tapumuzla rezil oluyoruz...

Bazen boyle seylerin disardan dusunuldugu kadar basit olmadigini psikolojik acidanda huzursuz evlerin sagliksiz insanlar olusturdugunu dusunuyorum cok yazik paramizla ya da tapumuzla rezil oluyoruz...
Evet benim psikolojim alt üst oldu inanın
Alttaki kadın sürekli cocuklarına bagiriyor kocasına bagırıyor ama öle böle diil
Bazen sabah 6-7
Birseylerle vuruyorum aşağo kadın da adagıdan ne var be ne var diye bana bagırıyor
Üsttekine zaten birgün cıkıp sorucam bu kadar ne itip cekiyorsunuz diye
Kac kere asansöre yazı astım
Kapılarına yazı yazdım
Yöneticiue söledim ama o itip çekme sesi bitmedi
Şimdi yöneticiye bi mesaj daha atıcam dün gece için (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…