Adina hayirli olsun umarim bu defa rahat edersiniz.Valla bizim bu 6.evimiz sorsanız hangisinde huzur buldunuz diye cevabım hiç biri olacak artık apartman yaşantısından nefret ediyorum şimdiki apartmanımızda öğrenci yurdu gibi hatta apartmanda ıraklılar bile yaşıyor ve bunların ev sahibi aynı kadının 6 dairesi var ve hepside öğrenci dolu bıktım artık ama taşınmaktanda bıktım Allah ım sabır versin haftayada üst katıma yeni evli çift geliyor bakalım onlardan ne gibi sesler duyacağız hayırlısı bakalım
bendede var bu dert çok zorlanıyorum garip garip bebek sevme sesleri saçma sapan çığlıklar ani çıkışlar.alttaki kadının çığlığına ben irkiliyorum.elimde olsa alt üst komşularımın ağzına volume kısıcı takardım.
sofra bezleri silkeliyor.
kızlar ben komşumun horlama sesini duyuyorum buna ne dersiniz.
ama adamın suçu yok, oturduğum sitede ses yalıtımı çok kötü, bazı ev sahipleri ses yalıtımı yaptırmışlar içten özel olarak, biz kiracıyız.
konu sahibi sizin evin ses yalıtımı kötü ise emin olun her şekilde rahatsız olursunuz, ki 5 çocuk ise ses yalıtımı bile iş görmeyebilir
:) cok kötü ya aslında duyuldugunu bilmeleri lazım umursmıyorlarbende ust komsununkini duyuyodum tasindi rahatladim nerde inlerse inlesin simdi
Cocuklara sus ,dur,otur denmez derken ? Mesela iki tane 7-8 yaslarinda cocuk gun boyu kanepeden asagi zip zip atiyo kendini bu cocuga dur denmemeli mi?
Komsunuza oturmaya gidin usulunce uyarin.cocuklarin sesleri durmayacaktir ama balkonunuza biseyler atmalari camlarinizn yag icinde kalmasi konusnda belki yol kat edrsiniz
Su istanbulda bu zamanda mezarlikta bile huzur yok bahceli ev icin cok caba sarf etmeliyiz onada iki gunde hirsiz dadanir goz koyar kesin bende cok kismet bol :)))İşte bu yüzden ev almaya karşıyım, olacaksa bahçeli ve müstakil olsun lütfen :) konu sahibi, valla taşın desem olmaz, taşınma desem olmaz ama şunu bil ki çocuk gürültüsü kesilmeyecek. Ben de bi ara yazın geceleri uyuyamazdım, üstümüzde sarhoş itin teki vardı, televizyonu son ses açıp sızardı muhtemelen, koca yaz öyle geçti. Taşınabildik mi hayır üstelik tam benim odanın üstündeydi, başka bi odada uyuma şansım da yoktu. Evdekilerin de hiç umurunda olmadı. Elimden bi kaza çıkmasın diye her gün dua ediyordum.
Aman allahim inanilmaz korkunc ben yine iyiymisim :)) birde gun icinde tum ozelini gorsel haric bildigin insanlarla yuz yuzesin:)bakın dedıgım gibi ben ayıptır söylemesi sabahlari üst komşunun kücük abdest sesinden tut duş sesine kadar duyuyorum. özelıkle sabah saatlerı heryer sessiz olunca.e malum gecede aşadakinin inleme seslerini duyuyorum ama öyle böyle değil. ilk başta ben utanıyordum artık. yatağın gicirtı sesine ve bağrışlarına kadar s... beni diye bağrıyor düşünün şaka değil bu. malum eşimde duyuyor artık gülüp gecıyoruz. sevişmeyin diyemem ya. her apartmanda hersey duyuluyor
aynen bugüne kadar hic uyardmadım duyulğunu cünkı benım cocuklarda ister ıstemez ses yapıyorlar ve bugüne kadar hic şıkayet etmedi. o yüzden ne kadar inlerse inlesin söylemedim:)Aman allahim inanilmaz korkunc ben yine iyiymisim :)) birde gun icinde tum ozelini gorsel haric bildigin insanlarla yuz yuzesin:)
Apartman kültürünüz yoksa taşınmayın şu dairelere çomarlar ya deli ediyorlar insanı. Biz çocukken üst katımızdaki kadın sürekli halısını çırpardı asardı balkona, onun halısı bizim manzaramızı kapatırdı. Biz de kardeşimle şaka dükkanından osuruk yağı aldık ve halıya sürdük, o günden sonra halı sarkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?