Komsu yuzunden huzurum kalmadi

Adina hayirli olsun umarim bu defa rahat edersiniz.

Demek her ev boyle pislik prefabrik gibi evlere tikis tikis oturuyoruz bir deprem olsa dusunemiyorum yazik bize

kızlar ben komşumun horlama sesini duyuyorum buna ne dersiniz.

ama adamın suçu yok, oturduğum sitede ses yalıtımı çok kötü, bazı ev sahipleri ses yalıtımı yaptırmışlar içten özel olarak, biz kiracıyız.

konu sahibi sizin evin ses yalıtımı kötü ise emin olun her şekilde rahatsız olursunuz, ki 5 çocuk ise ses yalıtımı bile iş görmeyebilir

sofra bezleri silkeliyor.

O silkelerken video ve fotograflarini cekip zabitaya derdinizi anlatan bi dilekce yazin,dilekceyi zabitaya vermeden once yoneticinize gosterin ya siz duruma el koyup engel olursunuz ya da bu dilekceyle sikayette bulunacagim deyin.Yonetici hallederse ne ala ,yok ilgilenmezse sikayet edin akli basina gelir belki komsunuzun.

Cok kotu evler gercekten yalitim sifir polyanna gibi kulaklarimiz duyuyor diye sevinelim bari

Cocuklara sus ,dur,otur denmez derken ? Mesela iki tane 7-8 yaslarinda cocuk gun boyu kanepeden asagi zip zip atiyo kendini bu cocuga dur denmemeli mi?

Cocuga dur sus denmezse doner dolasir farkli bir yerde vs baskalari der ben kucukken toplu tasimada babam etrafi rahatsiz etmememi guzel bir dille anlatirdi simdi kimse guzel anlatimi bilmiyor bir sorun yasadiginda psikolojik destek aliyor nerede o eskilerin cocuk yetistirmesi nerede simdiler... ben evin icinde top oynayacagim peh :) ilk kizan ebeveynim olur zaten baskasina ne hacet

EV ALMA KOMŞU AL..
çok doğru..
ben kv ile alt üsteyim..
kv herşeyimizi duyuyor ne konuştuklarii
gidip eşime diyoo.. ayy oğlum vs..
eşim beni savunuyor çok şükür..
sonra bişey demiyolar..
evimi seviyorum çok rahatim...:)

bu zamanda en güzeli kendi arsan olcak üzerine bşr ev miss gibi. istanbulda hele apartman hayatı cekilmez

İşte bu yüzden ev almaya karşıyım, olacaksa bahçeli ve müstakil olsun lütfen :) konu sahibi, valla taşın desem olmaz, taşınma desem olmaz ama şunu bil ki çocuk gürültüsü kesilmeyecek. Ben de bi ara yazın geceleri uyuyamazdım, üstümüzde sarhoş itin teki vardı, televizyonu son ses açıp sızardı muhtemelen, koca yaz öyle geçti. Taşınabildik mi hayır üstelik tam benim odanın üstündeydi, başka bi odada uyuma şansım da yoktu. Evdekilerin de hiç umurunda olmadı. Elimden bi kaza çıkmasın diye her gün dua ediyordum. O it hâlâ var bu arada, kendi evi. ama geçen yaz bi sıkıntı yoktu.

Komsunuza oturmaya gidin usulunce uyarin.cocuklarin sesleri durmayacaktir ama balkonunuza biseyler atmalari camlarinizn yag icinde kalmasi konusnda belki yol kat edrsiniz

Komsu en samimi komsum zaten fakat ben yasayanlardan durum bilgisi topluyorum o ne kadar anlayis gostersede sonuc sifir izolasyon olmamasi korkunc kotu bir durum evde kisisel huzur kalmadi... bilgi alusverisi :)

Apartman kültürünüz yoksa taşınmayın şu dairelere çomarlar ya deli ediyorlar insanı. Biz çocukken üst katımızdaki kadın sürekli halısını çırpardı asardı balkona, onun halısı bizim manzaramızı kapatırdı. Biz de kardeşimle şaka dükkanından osuruk yağı aldık ve halıya sürdük, o günden sonra halı sarkmadı.

bakın dedıgım gibi ben ayıptır söylemesi sabahlari üst komşunun kücük abdest sesinden tut duş sesine kadar duyuyorum. özelıkle sabah saatlerı heryer sessiz olunca.e malum gecede aşadakinin inleme seslerini duyuyorum ama öyle böyle değil. ilk başta ben utanıyordum artık. yatağın gicirtı sesine ve bağrışlarına kadar s... beni diye bağrıyor düşünün şaka değil bu. malum eşimde duyuyor artık gülüp gecıyoruz. sevişmeyin diyemem ya. her apartmanda hersey duyuluyor

Su istanbulda bu zamanda mezarlikta bile huzur yok bahceli ev icin cok caba sarf etmeliyiz onada iki gunde hirsiz dadanir goz koyar kesin bende cok kismet bol :)))

Aman allahim inanilmaz korkunc ben yine iyiymisim :)) birde gun icinde tum ozelini gorsel haric bildigin insanlarla yuz yuzesin:)

Aman allahim inanilmaz korkunc ben yine iyiymisim :)) birde gun icinde tum ozelini gorsel haric bildigin insanlarla yuz yuzesin:)
aynen bugüne kadar hic uyardmadım duyulğunu cünkı benım cocuklarda ister ıstemez ses yapıyorlar ve bugüne kadar hic şıkayet etmedi. o yüzden ne kadar inlerse inlesin söylemedim:)

[QUOTE="goha, post: 46703625, member: 24uyandığımılar ben komşumun horlama sesini duyuyorum buna ne dersiniz.

ama adamın suçu yok, oturduğum sitede ses yalıtımı çok kötü, bazı ev sahipleri ses yalıtımı yaptırmışlar içten özel olarak, biz kiracıyız.

konu sahibi sizin evin ses yalıtımı kötü ise emin olun her şekilde rahatsız olursunuz, ki 5 çocuk ise ses yalıtımı bile iş görmeyebilir [/QUOTE]

Yan odada dayımın horlamasına kaç kere uyandığımı biliyorum. Komşu sesi ancak yazın camlar açıksa falan geliyor ama ev dandik, 37 senelik bina. Duvarlar o kadar dandik ki bi deprem olsa ölmeyiz yani kafama denk gelmediği sürece sıkıntı yok üstte de kimse yok. O derece dandik, düşünün artık. Yeniler kötü, eskiler kötü. Bu binala niye böyle anlamıyorum. Biz de zemine güvenip otıruyoruz yani en azından ben. Ailemin umru değil.

:))) haha evet komsularimin ilk apartman deneyimi kendi mustakil evlerini vermisler daire yapilmasini bekliyorlar mutahitte bu evi uygun gormus onlara bana milli piyango balkonda ciceklerim vardi onlara hali yikiyip asiyormus damlamiyor diyor ama dikkat edemeden ben kuruttu hepsni carsaflar yarida korkunc bir goruntu kirliligi zaten bos kalincada cop atiuor arada uyariuorum bir haftada yine cigirindan cikiyor balkonu kullanmiyorum artik... pes ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…