- 16 Haziran 2013
- 1.417
- 2.323
- 208
- Konu Sahibi Sevimlipanduf
-
Cocuklar bu eğitimi alıyor diyen ben olduğum için sizin fikrinize cevap vermek istedim, konu sahibi diğer komsunun 12yaşında cocuğu oldugunu ve duyarsa sorduğunda nasıl cevap verileceğini yazdığı için rahat olun onlar bu soruyu sormaz sorarsa birsey uydurulmuş dedim Zaten burda konu sahibine kızıma sebebi ta salona kaçtım wc giremedim evi değişelim dedim ve zaten hakanın bakışları sapık gibiydi tarzı ifadesindenbence konu saptırılmıs...arkadas baska bırsey anlatmaya calışırken bıraz ıfade etmede eksıklık olmus...kım nederse desin arkadaş ozgurluk dedigimiz şey sınırları olmayan bırey degildir...ozgurum diye kımsse bangır bangır muzık dinleyemez...baskasınında ozgurluk alanı var..cocuklar bu egitimi alıyor dıyenlere dehsetle bakıyorum...cocukları hiç katmayın bu meseleye...egitim alıyorlar dıye herseyı alenen bılmelerı gerekmıyor...herseyın yası ve yasanması gereken zamanı var...bekar ınsanı evlisi yok bunun..herkesın kendi cınsel hayatı ama bınada oturuyorsanız o bınadakı diger ınsanlarıda rahatsız etme hakkınız yokkkk....ısteyende rahatsız olur bu durumdan kıme ne...herseyın de artık ozgurluk dıye dıye cılgı cıktı...dunyanın en kuralsız ulkesı olduk cıktık..ozguruz dıye sokaklarada tukurun zaten yaoıyorlar...buda bunun gibi birşey...topluma kurallardan zarar gelmez...sakın toplum baskısıyla bunu karıstırmayın...kasteddımı anlamak ısteyen anlar.
Ahahahahaahhahaay kusura bakmayın ama bekar adam, banyosunda sevişirken sizden izin mi alacak. bi de orda olduğumu belli etim diyorsunuz. utanmadınız mı?
bence konu saptırılmıs...arkadas baska bırsey anlatmaya calışırken bıraz ıfade etmede eksıklık olmus...kım nederse desin arkadaş ozgurluk dedigimiz şey sınırları olmayan bırey degildir...ozgurum diye kımsse bangır bangır muzık dinleyemez...baskasınında ozgurluk alanı var..cocuklar bu egitimi alıyor dıyenlere dehsetle bakıyorum...cocukları hiç katmayın bu meseleye...egitim alıyorlar dıye herseyı alenen bılmelerı gerekmıyor...herseyın yası ve yasanması gereken zamanı var...bekar ınsanı evlisi yok bunun..herkesın kendi cınsel hayatı ama bınada oturuyorsanız o bınadakı diger ınsanlarıda rahatsız etme hakkınız yokkkk....ısteyende rahatsız olur bu durumdan kıme ne...herseyın de artık ozgurluk dıye dıye cılgı cıktı...dunyanın en kuralsız ulkesı olduk cıktık..ozguruz dıye sokaklarada tukurun zaten yaoıyorlar...buda bunun gibi birşey...topluma kurallardan zarar gelmez...sakın toplum baskısıyla bunu karıstırmayın...kasteddımı anlamak ısteyen anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?