Komşu

bence konu saptırılmıs...arkadas baska bırsey anlatmaya calışırken bıraz ıfade etmede eksıklık olmus...kım nederse desin arkadaş ozgurluk dedigimiz şey sınırları olmayan bırey degildir...ozgurum diye kımsse bangır bangır muzık dinleyemez...baskasınında ozgurluk alanı var..cocuklar bu egitimi alıyor dıyenlere dehsetle bakıyorum...cocukları hiç katmayın bu meseleye...egitim alıyorlar dıye herseyı alenen bılmelerı gerekmıyor...herseyın yası ve yasanması gereken zamanı var...bekar ınsanı evlisi yok bunun..herkesın kendi cınsel hayatı ama bınada oturuyorsanız o bınadakı diger ınsanlarıda rahatsız etme hakkınız yokkkk....ısteyende rahatsız olur bu durumdan kıme ne...herseyın de artık ozgurluk dıye dıye cılgı cıktı...dunyanın en kuralsız ulkesı olduk cıktık..ozguruz dıye sokaklarada tukurun zaten yaoıyorlar...buda bunun gibi birşey...topluma kurallardan zarar gelmez...sakın toplum baskısıyla bunu karıstırmayın...kasteddımı anlamak ısteyen anlar.

Cocuklar bu eğitimi alıyor diyen ben olduğum için sizin fikrinize cevap vermek istedim, konu sahibi diğer komsunun 12yaşında cocuğu oldugunu ve duyarsa sorduğunda nasıl cevap verileceğini yazdığı için rahat olun onlar bu soruyu sormaz sorarsa birsey uydurulmuş dedim Zaten burda konu sahibine kızıma sebebi ta salona kaçtım wc giremedim evi değişelim dedim ve zaten hakanın bakışları sapık gibiydi tarzı ifadesinden

Konu saptırılmadı ki. Bu sesleri duydu diye elleri ayaklarinin titremesini, salona kaçmasını, taşınalım demesini normal ve abartısız mı buluyorsunuz siz

Konu sahibi abarttı da abarttı.

Kendinizi olay sirasinda belli etmek zorunda degildiniz sonucta herkesin kendi hayati var bazi ön yargilar var bence sizde arkadaslarin fikirlerine hem fikirim.Devamli olan bir durum ise rahatsizliginizi esiniz soyler bence fazla abartmissiniz

Reactions: KV_
Her yerde olan seyler bunlar. Bizim yan dairedeki komsunun 2 oglu da lise ogrencisi. Aileleri evde yokken kiz arkadaslari geliyor, gayet kakara kikiriler ki ailelerinden gizli gorusuyorlar. Buna ragmen sessiz olalim demiyorlar. Acikcasi beni de ilgilendirmiyor. Olur olmaz saatlerde yaptiklari bangirti gumburtu beni daha cok rahatsiz ediyor.

buna benzer en az on konu felan okudum sanırım.
hiç başıma gelmedi açıkçası bir sürü eve taşındım hiç böyle komşularım olmadi.
eski evde gençler toplanıp sabaha kadar müzik çalıp bagiriyolardi.
karşı binadaki gecler diğer diğer binadaki kızlara serenat yapıyordu ramazan ayında iftardan sahura kadar
komşu adına yaşadığım en büyük atraksiyon bunlar.
he tuvalet banyo olayında bir dönem üstteki teyze büyük abdestini yaparken epey zorlanmıştı
evet dikkat edilmesi lazım bana göre de.
ama el ayak titreyip diğer odaya kaçacak kadar ne var?üstelik orda olduğunu belli etmek daha utanç verici değil mi?
benim niye elim ayağım titresin milletin seysinden
üst kattaki çocukları olan komşunuz olarak yazayım ( misal)
o zaman şikayet ederim olmadi tasinirim.
ama bu benim sorunum.

Ben olsam guler gecerdim acikcasi. Siz biraz kendinizi kaybetmissiniz yok tuvalete gidememek, sifona basarak durmalarini istemek falan yani ister odasinda sevisir, ister banyoda. Ben olsam orada oldugumy belli etmeye utanirdim, biraz garip olmus. Yani sevmek, sevismek falan bi bizim milleti rahatsiz ediyor bu kadar. Bizim apartmanda da yalitim yok, herkes alt katta oturan bekar bir kadinin sevisme seslerine takmisti, ayaklandilar falan. Gecen gun baska bir komsunun evinde kiyamet koptu, kocasi kadinin agzini burnunu kirdi bi ben aradim polisi. Yan komsuya diyorum ne yapsak, tuh ya yazik napicaz ki biz diyor.Evli olmayip sevisen kadini fuhus yapiyor diye apartmandan attirmak icin imza topluyordu kendisi.

Her gun yasanan bir durum olsa haklisiniz insan rahatsiz olabilir ama bir defalk adam bir firsat bulup sevgilisini getirmis eve demek ki, cok bagirmasalar iyiymiş ama iste cok az firsat buluyorlarsa

Hakan banyoda seviştiği için mi sapık damgası yiyor?
Böyle durumlarda bu kadar paniklemek yerine açın müziği hem siz rahat edin hem de tangur tungur kova, sifon sesi yaparak varlığınızı belli etmeye gerek kalmaz.
Şu yeni ses yalıtımsız binalar yüzünden sevişme müzikleri diye bir şey patlatıp rahatsız komşuları kurtaracak bir atılımcı yok mu acep?

Sürekli oluyorsa kötü bir durum ama nadirse bence önemsemeyin.Çünkü ben 2 yıldır tepemde evi yıkan balkondan eşyalar fırlatan veya merdivenlerden,gecenin 3ü 4ü evi kırıp geçirip çığlıklar atan,alkolik,çatlak,uyuşturucu bagımlısı olan bir üst komşuya sahibim.Sizin durumunuz olsa şükrederdim ama Hergün aynı ses olmuyorsa,yoksa o da çekilmez.

Evde çocuk olsa ve tuvalete girse o da bu sesleri duyacak anne bu sesler ne diyecek konu sahibi bence hakli.sikayet edin bu adami.

Kusura bakmayin ama bence haksizsiniz..hele ailesi ile gidip konusmak buyuk sacmalik olur ne diyeceksiniz oglunuz evde sevismesin mi ?? Ne yapsin sokakta mi sevisisin? Simdi ki bina yapilari hep ayni bizde duyuyoruz komsu seslerini normal bir durum ne yapsin insanlar evlerini terk mi etsinler sevismek icin kendi evi icinde istedigini yapar insanlar özgurdur sonucta tum gun suren bir gurultu degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…