- Konu Sahibi Sevimlipanduf
-
Ayyyy ayni ben yaaa sinir oluyorum bende bu durumdan :/ her sabah ayni saatte ust konsumun banyoda cikardigi igrenc seslerden uyuyamiyorm kulagima tikac takiyorm kafami yastgn altna sokuyorm o derece midem alt ust oluyor cok kotu bu yeni binalardaki banyo vs ses yalitimi :///Neden ya gündüz sevişilmez mi? Adam bekar. Ben olsam tuhafıma giderdi evet ama taşınacak kadar büyütmezdim içimde. Evli bi çiftte sevişebilirdi banyoda o saatte.
Not: bizim banyolarda da ses öyle yakın ve net geliyor. Alt ya da üst komşumun cır cır olduğunu bile anlıyorum.
kızlar merhabalar,
Beylikdüzü..... yalnız kalıyorum evde ama zAten öncesinde de ben eşime demiştim ( 11 Aydır burada oturuyoruz) bu Hakan biraz sapık gibi değil mi diye bakışları falan çok farklı adamın, benim hiç diyoloğum olmadı eşim evi tutarken ev sahibimiz karşı komşumuza yetki vermiş onlarla muhatap olmuş oradan ismini biliyorum, velhasıl bugün rutin temizlik yapıyorum evde evleri sildim temizlik kovasını dökeceğim banyoya geçtim yan taraftan(menfez kapalı bizim) bağrış sesleri geliyor kovamı temizledim su açıken anlamadım önce ama banyoyu toparlıyorum oraları da siliyorum bildiğin bu Hakan eve gündüz vakti kadın atmış ve banyoda birlikte oluyor kadının inleme sesleri yankılanıyor banyomdaorada olduğumu da belli ediyorum aslında sifona basıyorum musluğu açıyorum falan, ama hiç istiflerini bozmadılar benim elim ayağım titredi duyunca zaten banyonun kapısını kapatıp salona kadar kaçtım diyebilirim, gece wc ye kalktığımda duysam bunu bu kadar umursamazdım herhalde ama gündüz vakti ve banyoda seslerin yankı yaptığını bildikleri halde sesli bi şekilde yapınca çok rahatsız oldum ki ben de evli bi kadınım kendimi geçtim üst katımızda 12 yaşında ikiz çocuklar var ya onlarda duydularsa, eşime yazdım hemen buradan taşınalım diye abartıyor muyum anlamadım ama şuan hala banyodadırlar diye wc ye gidemedim yerimden kalkmadım
Şikayet mi etsinEvde çocuk olsa ve tuvalete girse o da bu sesleri duyacak anne bu sesler ne diyecek konu sahibi bence hakli.sikayet edin bu adami.
Buna çok güldüm ya :)Bu konuya istemsizce güldüm nedense:))) bizde de burun sümkürme,gırtlak temizleme, ve sifon sesleri geliyor:)))inşallah şu saatten sonra yapılan tüm yeni binalar da ses yalıtımı olur..Aminn..
Bekar değil boşanmışmış.Lütfen dikkat edelim.Onların seks yapması daha da tehlikeli.Amanın , kaçılın.bekar insanların seks yapması ayıp. çünkü onlar sevişirken bakire kanı akıtıp kedi kesiyolar. evliler ise öyle mi?
Haline şükret benim aşağımdakinin iki kızı var eve Adam alıyor bu pazar adamlar dışarı da bağırdı ama ne bağırış girin içeri falan demiş sonra eve aldı adamı bir adam arabada gürültü o biçim kimsede çıkıpta noluyor demedi .Eşim çıkacaktı durdurdum herkes görüyor görmedik diyor kadının büyük kızına sordum 16 var ya size hırsız mı girdi çok gürültü geldi diye hemen evde yoktuk dedi.Hemen inkar onlar olmasa da annesi vardı demeği Yok bizden olmaz dedi.kızlar merhabalar,
Beylikdüzü'nde oturuyorum ben, binamız çift daire uzerine ve hepimizin banyosu ortak bir havalandırma boşluğuna bakıyor, menfezler var ama çok ses geçirgen bi banyo yandaki banyoda konuşulanlar sanki benim banyomda konuşuluyormuşcasına net hele ki yankı yaparak geliyor daha fazla, neyse karşı komşumuz yaşlı bir çift ve yanlarında onlarla kalan boşanmış 30 lu yaşlarında bir oğulları var yanında, bu genç adam çalışmıyor annesinin babasının ihtiyaçlarını görüyor pazar market falan, ben de eşim işe gidince yalnız kalıyorum evde ama zAten öncesinde de ben eşime demiştim ( 11 Aydır burada oturuyoruz) bu Hakan biraz sapık gibi değil mi diye bakışları falan çok farklı adamın, benim hiç diyoloğum olmadı eşim evi tutarken ev sahibimiz karşı komşumuza yetki vermiş onlarla muhatap olmuş oradan ismini biliyorum, velhasıl bugün rutin temizlik yapıyorum evde evleri sildim temizlik kovasını dökeceğim banyoya geçtim yan taraftan(menfez kapalı bizim) bağrış sesleri geliyor kovamı temizledim su açıken anlamadım önce ama banyoyu toparlıyorum oraları da siliyorum bildiğin bu Hakan eve gündüz vakti kadın atmış ve banyoda birlikte oluyor kadının inleme sesleri yankılanıyor banyomdaorada olduğumu da belli ediyorum aslında sifona basıyorum musluğu açıyorum falan, ama hiç istiflerini bozmadılar benim elim ayağım titredi duyunca zaten banyonun kapısını kapatıp salona kadar kaçtım diyebilirim, gece wc ye kalktığımda duysam bunu bu kadar umursamazdım herhalde ama gündüz vakti ve banyoda seslerin yankı yaptığını bildikleri halde sesli bi şekilde yapınca çok rahatsız oldum ki ben de evli bi kadınım kendimi geçtim üst katımızda 12 yaşında ikiz çocuklar var ya onlarda duydularsa, eşime yazdım hemen buradan taşınalım diye abartıyor muyum anlamadım ama şuan hala banyodadırlar diye wc ye gidemedim yerimden kalkmadım
Ben yadirgamadim valla, bekar adam. Ister gunduz vakti ister gece vakti istedigini yapar. Heleki kendi evindeyse. Gidip de kadina tecavuz etmis olsaydi tamam sikinti var derdim ama burda oyle bi durum goremedim. Sizi rahatsiz eden şey ses ise, o konuda hak verebilirim tabiki. Komsularinizla beraberken genel itibariyle bu konuda bi uyari yaparsaniz daha dikkatli olurlar bence.kızlar merhabalar,
Beylikdüzü'nde oturuyorum ben, binamız çift daire uzerine ve hepimizin banyosu ortak bir havalandırma boşluğuna bakıyor, menfezler var ama çok ses geçirgen bi banyo yandaki banyoda konuşulanlar sanki benim banyomda konuşuluyormuşcasına net hele ki yankı yaparak geliyor daha fazla, neyse karşı komşumuz yaşlı bir çift ve yanlarında onlarla kalan boşanmış 30 lu yaşlarında bir oğulları var yanında, bu genç adam çalışmıyor annesinin babasının ihtiyaçlarını görüyor pazar market falan, ben de eşim işe gidince yalnız kalıyorum evde ama zAten öncesinde de ben eşime demiştim ( 11 Aydır burada oturuyoruz) bu Hakan biraz sapık gibi değil mi diye bakışları falan çok farklı adamın, benim hiç diyoloğum olmadı eşim evi tutarken ev sahibimiz karşı komşumuza yetki vermiş onlarla muhatap olmuş oradan ismini biliyorum, velhasıl bugün rutin temizlik yapıyorum evde evleri sildim temizlik kovasını dökeceğim banyoya geçtim yan taraftan(menfez kapalı bizim) bağrış sesleri geliyor kovamı temizledim su açıken anlamadım önce ama banyoyu toparlıyorum oraları da siliyorum bildiğin bu Hakan eve gündüz vakti kadın atmış ve banyoda birlikte oluyor kadının inleme sesleri yankılanıyor banyomdaorada olduğumu da belli ediyorum aslında sifona basıyorum musluğu açıyorum falan, ama hiç istiflerini bozmadılar benim elim ayağım titredi duyunca zaten banyonun kapısını kapatıp salona kadar kaçtım diyebilirim, gece wc ye kalktığımda duysam bunu bu kadar umursamazdım herhalde ama gündüz vakti ve banyoda seslerin yankı yaptığını bildikleri halde sesli bi şekilde yapınca çok rahatsız oldum ki ben de evli bi kadınım kendimi geçtim üst katımızda 12 yaşında ikiz çocuklar var ya onlarda duydularsa, eşime yazdım hemen buradan taşınalım diye abartıyor muyum anlamadım ama şuan hala banyodadırlar diye wc ye gidemedim yerimden kalkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?