• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu

Eşi yok 1 saatliğine gidiyor o kadar karakter olarak farklı bir şey hissetsem tabi göndermem

7 yaşında kızım her şeyi anlatır beraber oynuyorlar bile yeni boşanmış olduğundan kızlarıyla çok ilgili hem anne hem baba olmaya çalışan bir kadın

7 yaşındaki çocuk evlere böyle yalnız gönderilmez. Eşiyle alakası yok. Bir farklılık endişe etmeye gerek yok.

Komşucukuk oynamak yerine çocukla kendiniz ilgilenin güzel zaman geçirin. Kuru kuru kahveyi içip ne yapacaksınız 30 yaşındasınız daha. Ne konuşabilirsiniz böyle sık görüşüp.

Müsait değilim işim var demiş siz farklı bir şey düşünmüşsünüz. Diğer kişinin ona sizin hakkınızda kötü bir şey söylediğine dair bir kanıt yok ki bu sizin varsayımınız, ortada net belli şeyler yokken varsayımlar üzerinden dert edinmek insanı çok yorar.

Eşi yok 1 saatliğine gidiyor o kadar karakter olarak farklı bir şey hissetsem tabi göndermem

7 yaşında kızım her şeyi anlatır beraber oynuyorlar bile yeni boşanmış olduğundan kızlarıyla çok ilgili hem anne hem baba olmaya çalışan bir kadın
Kızınızı yalnız hiçbir yere göndermeyin derim, gözünüzün önünde olsun. Bir arkadaşı gelir, bir akrabası yani herkes sapık değil ama anne olarak tedbirli olmak da fayda var.

Başkalarının ağzına bakıp peşin hüküm veren biriyse eksik olsun zaten, bir ben sevmiyorum galiba şu komşuculuk işlerini.
Ben de ben de 🥲
Evlendim, taşındık, yerleşirken kapıdan bi şeyler getiren komşular olsun oldu sağ olsunlar, ödüm koptu samimiyet kurmak isteyecekler diye :KK53: Biri istedi hatta, bi süre görüşelim, oturalım diye darladı da kibarca geçiştire geçiştire anlattım sanırım benden hayır gelmeyeceğini :KK53:
Özgür ve bağımsız hissetmek istiyorum oturduğum yerde, kimse beklentiye girmesin; geldin gittin gelmedin aramadın, akşam yoktunuz nerdeydiniz, kahveye gel, size geleyim vs, birine merhaba desem başıma bunların geleceği korkusu var 😂 Bir de sınır çizmekle uğraşamam diye en baştan veto, kibarca merhaba merhaba.

Ben de ben de 🥲
Evlendim, taşındık, yerleşirken kapıdan bi şeyler getiren komşular olsun oldu sağ olsunlar, ödüm koptu samimiyet kurmak isteyecekler diye :KK53: Biri istedi hatta, bi süre görüşelim, oturalım diye darladı da kibarca geçiştire geçiştire anlattım sanırım benden hayır gelmeyeceğini :KK53:
Özgür ve bağımsız hissetmek istiyorum oturduğum yerde, kimse beklentiye girmesin; geldin gittin gelmedin aramadın, akşam yoktunuz nerdeydiniz, kahveye gel, size geleyim vs, birine merhaba desem başıma bunların geleceği korkusu var 😂 Bir de sınır çizmekle uğraşamam diye en baştan veto, kibarca merhaba merhaba.
Vallahi en güzeli, kafam insan ve gürültü kaldırmıyor artık. Annem çok kızıyor komşuluk ilişkim yok diye ama ben böyle gayet iyiyim, oldum olası vıcık vıcık ilişkileri hiç sevmem zaten.

Merhabalar direkt konuya girmek istiyorum herkesin zamanı kıymetli☺️
Bir önceki yazımda üçlü gruptan bahsetmiştim beni dışladıklarını falan o grupla görüşmüyorum biri komşum oluyor hala merhaba merhaba. Onun yanında da yeni taşınan komşum var bir anda yakın oldular ki o öyledir hemen yakın olmaya çalışır. Kadınla selamlaşıyoruz kızlarımız birbirimize gidip geliyor falan çok iyi anlaşıyorlar. Ben de birkaç kere gittim ona ben dedim müsaitsen kahve içelim mi diye kızım orda olduğu için. Ben çağırdım bir kere geldi kısa durup gitti. Az önce tekrar çağırdım kahveye işim var canım dedi. O komşunun benim hakkımda yalan yanlış şeyler anlattığı kanısındayım. Kadına direkt böyle böyle oldu mu diyemem tabiki nasıl yol izleyebilirim komşuluk da olsun istiyor insan arada sırada tabi. Yoksa hiç bir şey demeden yoluma devam mı etmeliyim bilemedim
Böyle şeyler insanın aklını kurcalıyor biraz ama boş verip geçmek en iyisi. Ben de yaşadım benzer bir durum o arkandan konuşuluyor hissi rahatsız edici oluyor. Bir anda uzaklaşmalar vs. Koca koca kadınlar diyorsun ama ruhları küçüçük, gelişmemiş. En iyisi uzak kalmak. Merhaba merhaba yeterli.

Çok kafa dengi olması lazım.Görgü gereği tabiki selam vs kim ne bilmek güzel . Fakat ne her insanın evine gidilir ne her insan eve buyur edilir .İyi seçmek lazım.Birde insanın işi gücü arkadaşları varsa vakti de olmuyor .Bir kere şans verirsende kafan uyarsa ne ala uymuyorsa kesmek gerekir .Ne konuşacaksın birde yarışmacı gibi ta evveliyattan başlamak yada dinlemek de açmıyor .Eşini dostunu kendi zevkine hitap eden yerlerde ortak noktan olan yerlerde buluyorsun zaten .

Ben kızınızı tek başına komşuya oynamak için göndermenize takıldım,komşuculuk oynamak yerine kızınızla vakit geçirin,gerçekten kızı komşuya gönderip rahatça oturabiliyor musunuz???

Bence hiç takılmayın boşverin, ailenizden biri veya akrabanız değil sonuç olarak. Kendinizi açıklamak zorunda değilsiniz , merhaba merhaba yeterli bence

Böyle yaşamak da zor.
Kahveye çağırıyorsunuz belki gerçekten işi var ama siz önceki komşunuzun bu komşunuza bir şeyler anlattığını varsayıyorsunuz.

Merhabalar direkt konuya girmek istiyorum herkesin zamanı kıymetli☺️
Bir önceki yazımda üçlü gruptan bahsetmiştim beni dışladıklarını falan o grupla görüşmüyorum biri komşum oluyor hala merhaba merhaba. Onun yanında da yeni taşınan komşum var bir anda yakın oldular ki o öyledir hemen yakın olmaya çalışır. Kadınla selamlaşıyoruz kızlarımız birbirimize gidip geliyor falan çok iyi anlaşıyorlar. Ben de birkaç kere gittim ona ben dedim müsaitsen kahve içelim mi diye kızım orda olduğu için. Ben çağırdım bir kere geldi kısa durup gitti. Az önce tekrar çağırdım kahveye işim var canım dedi. O komşunun benim hakkımda yalan yanlış şeyler anlattığı kanısındayım. Kadına direkt böyle böyle oldu mu diyemem tabiki nasıl yol izleyebilirim komşuluk da olsun istiyor insan arada sırada tabi. Yoksa hiç bir şey demeden yoluma devam mı etmeliyim bilemedim
çok çocukça şeyler değil mi bunlar ?
bana en son lisede kalmış gibi geliyor böyle muhabbetler

Back
X