• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşular bize kötü davranıp dalga geçiyor

Evladınızı o zorba p*çlerin yanına göndermeyin. Doğuran sokağa atıyor. O kadar yaygın ki akran zorbalığı. Küçüçük çocukların ağzında cinsiyetçi, belden aşağı küfürler şiddet gırla. Annenin pişkinliği bir ayrı garip herşey anneye mi söylenirmiş bak sen salağa? Ulan gerizekalı medeni olan böyle yapar. anne uyarılır sonra çocuğu uyarır. Sen çocuğuna insanlık öğreteceksin. Depremzede çocuk karanlıkta mı bırakılır travmasız çocuğa bile yapılmaz ya. (ayy sinirlerim zıpladı.)

Kadın çocuğunun suçlu olduğunu bildiği için çıkmamıştır kapıya. Kardeşiniz zaten travma atlatmış, daha da zarar görmemesi için oynamasın o çocukla.

merhaba, biz depremzedeyiz memleketimizden ayrılıp başka bir şehirde yaşıyoruz aylardır. Kardeşim apartmandaki diğer çocuklarla oynuyor. Aralarından bir erkek çocuk dün oynarlarken kardeşimi apartmanın bodrumunda hepsi çıkınca üstüne kapıyı kapatıp çıkmış. Sonra kardeşimi çıkarmışlar ağlaya ağlaya eve geldi. Çok sinirlendik bu davranışa annesine söylemeye gittik çocuğun annesi kapıya çıkmadı kaçtı bizden. Sonra kardeşim tekrar arkadaşlarıyla oynamaya çıkınca kardeşime benim çocuğum üzerine kapıyı kapattıysa ışığı açıp kapıyı açıp çıksaydın. Her şey annene söylenir mi demiş kardeşime bu kadın. Arkadaşlar kardeşim depremden çıktı nasıl o anlarda ışığı açmayı kapıyı açıp çıkmayı başarabilsin çocuk zaten tramva atlattı. Bugün de bu kadın ve dedikoducu tayfası kardeşime yiyecek vermişler kardeşim yemiş. Kadının çocuğu kardeşime sen görgüsüzsün malsın iğrenç birisin diye dalga geçmiş kardeşim ağlıyor sürekli. Bu çocuk sürekli etrafa küfürler ediyor iğrenç biri olmuyor da sessiz sedasız oynayan kardeşim mi iğrenç oluyor. Ne yapalım arkadaşlar biz mi haksız konumdayız bu insanlar kardeşime zorbalık yapıyor bizleri hor görüyor. Nasıl bir tavır sergileyelim siz olsanız ne yapardınız. Geçen gün de kardeşim dışarda bir şeyler yiyordu. Çocuklara vermiş çocuk annesine alabilir miyim demiş annesi de çocuğa vurmuş görgüsüz müyüz biz dışarda yemek yenir mi demiş. Bu arada bu insanlar yüzüne gülüp arkanı döner dönmez dedikodunu yapan ayıplayan insanlar. dışarda bir şeyler yemek ayıp mı görgüsüzlük mü oldu biz başkasının malını mı yiyoruz anlamadım ki. bugün kendiler de dışarda tyemek ikram ettiler mesela kardeşime sonra da yeyince gülüp eğlendiler onunla.
Kardeşinizi onların yanına göndermeyin yazık çocuğa. Onlar bu çocuğu hak etmiyorlar. Kardeşinizle de konuşun sen de üzülüyorsun biz de üzülüyoruz o sebeple seninle başka aktiviteler yapalım deyin. Kardeşiniz kaç yaşında bu arada? Belki belediyenin falan ücretsiz kursları vardır götürseniz ona da iyi gelir. Bir de gençlik merkezine de götürebilirsiniz orada da kurslar oyun alanları vs oluyor

Allah komşunun da iyisiyle karşılaştırsın. Böylelerine ağzınıza geleni söyleyin ezdirmeyin kendinizi.

Kadın çocuğunun suçlu olduğunu bildiği için çıkmamıştır kapıya. Kardeşiniz zaten travma atlatmış, daha da zarar görmemesi için oynamasın o çocukla.
kardeşimin oynadığı çocukların yanına geliyor. Toplu oynuyorlar ama sadece kardeşimi eziyor. Sanırım burdaki arkadaşların dediği gibi kardeşimi parka götürmek en mantıklısı

Kardeşinizi onların yanına göndermeyin yazık çocuğa. Onlar bu çocuğu hak etmiyorlar. Kardeşinizle de konuşun sen de üzülüyorsun biz de üzülüyoruz o sebeple seninle başka aktiviteler yapalım deyin. Kardeşiniz kaç yaşında bu arada? Belki belediyenin falan ücretsiz kursları vardır götürseniz ona da iyi gelir. Bir de gençlik merkezine de götürebilirsiniz orada da kurslar oyun alanları vs oluyor
evet haklısınız 😞 evde de çok sıkılıyor mecburen gönderiyoruz. Başka arkadaşı var onunla oynuyor ama bu diğer kötü çocuklar da yanlarına geliyor. Komşuların o çocuğun kardeşime hakaret edip de hiç ses çıkarmayışları bundan zevk almaları çok zoruma gitti. Bizi de karşı komşumuz uyardı hem kardeşim hem de başka şahitler var
kardeşim 7 yaşında. Ben şuan birkaç gün sonra sınav var ona çalıştığım için inemiyorum ama aşırı dokundu bunlar bana

Bu ruh hastalarına bir güzel hadlerini bildirin sonra da kardeşinizi uzaklaştırın o çocuklarla oynamasına izin vermeyin. Kardeşinizin psikolojini bozar bu pislikler.

boğazlarında kalsın. (böyle saf kötülere hiç acımıyorum o kötülükleri kendilerinden çıksın inşallah)
inşallah ama biz bizi bildik bileli bu komşular apartmanın girişinde oturur sürekli insanları çekiştirip dedikodu yaparlar. Yiyeceği de bilerek ikram ettiler zaten muhtemelen kardeşimle diğer çocuğun alay etmesi için

Evladınızı o zorba p*çlerin yanına göndermeyin. Doğuran sokağa atıyor. O kadar yaygın ki akran zorbalığı. Küçüçük çocukların ağzında cinsiyetçi, belden aşağı küfürler şiddet gırla. Annenin pişkinliği bir ayrı garip herşey anneye mi söylenirmiş bak sen salağa? Ulan gerizekalı medeni olan böyle yapar. anne uyarılır sonra çocuğu uyarır. Sen çocuğuna insanlık öğreteceksin. Depremzede çocuk karanlıkta mı bırakılır travmasız çocuğa bile yapılmaz ya. (ayy sinirlerim zıpladı.)
evet gerçekten anlayamıyorum nasıl böyle saygısız iğrenç olabiliyorlar acaba kendi çocuğuna yapılsa böyle mi davranır. Annem evde akşam olanları öğrenince kriz geçirdi ama olay çıkarmamak için inmedi kapılarına. Belli etmiyorlar hatta komşu kadın çocukları bile susturuyor söylenenler anneme ulaşmasın diye güvendiğimiz komşumuz görmüş söyledi bunlar ki yaparlar eminim çok fena insanlar. Her dışardan geldiğimde beni görünce ağzımı ararlar nerden böyle falan filan. Ki samimiyetim de yok. Yüzümüze gülümseyip arkamızdan kuyu kazarlar.
Asla yapılmaması gereken bir şey kardeşim o kadar ağladı ki evde. Kadının evine gittik çıkmadı kapıya sonra kardeşim çıkınca da bunları demiş ona terbiyesiz

evet haklısınız 😞 evde de çok sıkılıyor mecburen gönderiyoruz. Başka arkadaşı var onunla oynuyor ama bu diğer kötü çocuklar da yanlarına geliyor. Komşuların o çocuğun kardeşime hakaret edip de hiç ses çıkarmayışları bundan zevk almaları çok zoruma gitti. Bizi de karşı komşumuz uyardı hem kardeşim hem de başka şahitler var
kardeşim 7 yaşında. Ben şuan birkaç gün sonra sınav var ona çalıştığım için inemiyorum ama aşırı dokundu bunlar bana
Evde başkaları varsa anne baba akraba, kardesinizle ilgilense iyi olur. Her şey çocuklukta oturuyor. Çocukluk çok önemli 10-12 yaşından sonra bir çok şey oturuyor özellikle aşağılanma utangaçlık çekingenlik vs. konusunda. Psikolojik ve neredeyse fiziksel şiddet var bu çocuk içinde. Siz de sınava hazırlanıyor musunuz sizin için de zor. Her şeye yetisemezsiniz. başka birinin yardımı lazım. Allah kolaylık versin sınavınızda başarılar dilerim 🤲

Dilden dile aktarilirken yanlış anlaşılmış mevzular olmuş olabilir mi? Bu kadarı fazla geldi bana. Eğer gerçekse insanlık bitmiş.
gerçek ya ben kardeşimin yalan söylediğine şahit olmadım ki o şekilde saatlerce zoruna giderek ağlaması yalan değil. Karşı komşumuz da şahit çünkü onun çocuğuna da söyleme kimseye demişler o kötü çocuğun kardeşime söylediklerini onu da susturmuşlar yani. Çocuk annesine söyleyince kadın da bizi uyardı

Kesinlikle dogru bir dusunce degil benimki tavsiye olarak algilanmasin ama ben biraz cirkefimdir evire cevire doverim. Kimse benim cocugumun psikolojisini bozamaz hele ki deprem gibi bi travmadan sonra karanlik yere kapatacaklar yeter dur diye yalvartirim onlari yine de durmam
şikayet edilmelik bir durum sonrasında kadının söyledikleri ise çileden çıkarıyor

Ebu cehilin soyundan mi bunlar ne biçim insanlar, bunların yanına çocuğu göndermeyin yazıktır. Algıları çok ucuz. Onlardan iyilik gelmez. Paçozluk çirkeflik orul orul
Kendi çocuğuna olsa gelir saçınıza yapışır, bu tipler karşısındaki kibar diye düşünmez. Ezik diye düşünür, ezdikçe ezmeye kalkar. Şiddetin boyutu arttıkça artar.

Cahil, görgüsüz, pis varoşlar. Çok sinirlendim. Ezdirmeyin kendinizi. Kadınla konuşmaya gidin ağ. s. ın afedersiniz ama hak etmiş.
Kardeşinizi asla yalnız bırakmayın.

Evde başkaları varsa anne baba akraba, kardesinizle ilgilense iyi olur. Her şey çocuklukta oturuyor. Çocukluk çok önemli 10-12 yaşından sonra bir çok şey oturuyor özellikle aşağılanma utangaçlık çekingenlik vs. konusunda. Psikolojik ve neredeyse fiziksel şiddet var bu çocuk içinde. Siz de sınava hazırlanıyor musunuz sizin için de zor. Her şeye yetisemezsiniz. başka birinin yardımı lazım. Allah kolaylık versin sınavınızda başarılar dilerim 🤲
teşekkür ederim. Evet kardeşim de onlara cevaplarını veremiyor bize utana sıkıla anlatıyor saklıyor oynamaya devam ediyor yalnız kalmamak için benim gördüğüm kadarıyla. Annem ve ben varız babam ve diğer büyük kardeşim başka yerde yani yalnızız. Galiba bize güç yetirmeye çalıştılar annem de uyarmayınca daha da ilerlettiler davranışlarını

Sinirlenince ben de böyle oluyorum. Annemlerin sokakta varoş bir tayfa var, aslında birkaç ailenin çocukları. B*k böcekleri kadar faydaları yok, hayatları sokaklarda geçiyor pis sokak süpürgelerinin. Sokakta kendilerince hegemonya kurmuşlar. Az biraz sessiz, gariban bir çocuk görünce ezmeye kalkıyorlar. “Geri zekâlı, mal, senin baban yok.” şeklinde ezikleyebiliyorlar. Bir çocuğa yaptıklarını görünce bağırıp çağırdım, ben de o hayatsızları aşağılayıp rencide ettim. Söylediklerimi yazmayayım ama bunu yapan kız artık beni görünce beş metre öteden dolanıyor. Bunları böyle böcek gibi ezip aşağılayacaksın, kendi yaptıkları neymiş göstereceksin.

teşekkür ederim. Evet kardeşim de onlara cevaplarını veremiyor bize utana sıkıla anlatıyor saklıyor oynamaya devam ediyor yalnız kalmamak için benim gördüğüm kadarıyla. Annem ve ben varız babam ve diğer büyük kardeşim başka yerde yani yalnızız. Galiba bize güç yetirmeye çalıştılar annem de uyarmayınca daha da ilerlettiler davranışlarını
Başınızda erkek yok algısıyla iyice azıtırlar. Baban ve diğer kardeşin eve geliyor diye bilsinler bunlar. Arada gelip görünsünler. Algıları bozuk

Ebu cehilin soyundan mi bunlar ne biçim insanlar, bunların yanına çocuğu göndermeyin yazıktır. Algıları çok ucuz. Onlardan iyilik gelmez. Paçozluk çirkeflik orul orul
Kendi çocuğuna olsa gelir saçınıza yapışır, bu tipler karşısındaki kibar diye düşünmez. Ezik diye düşünür, ezdikçe ezmeye kalkar. Şiddetin boyutu arttıkça artar.
apartmanda kendini bilen insanlar onlarla selamlaşmıyor bile. Biz de mecbur kardeşim oyun oynasın vakit geçirsin diye konuşuyorduk. Onlar 3 kişiler zaten işleri güçleri yok hem insanların dedikodusunu yapıyorlar hem de saf gördüklerini eziyorlar. Öneriler için teşekkür ederim burdakilere. Ben de tek biz böyle düşünüyoruz sanmıştım.

Back
X