- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi bulutlukahvee
Anlattiklarin rezil insanlar. Oyle insanlara canimi bile sikmam. Baska arkadaslar, aktiviler ya da beraber parka vs gidin cocuga da iyi gelmez bu zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız parka götürmek en mantıklısı. Yakınımızda var annem de götürüyor ama günde 5-6 saat. Sonrasında yine apartmanda oynuyor kardeşim o aralarda da o çocuk elinden geleni yapıyor. Yani bütün günümüzü ayırmak gerekiyor. ben sınavım bittikten sonra ilgileneceğim. Annem de yarın uyaracak yoksa bu insanlar kendilerini düzeltmezlerAnlattiklarin rezil insanlar. Oyle insanlara canimi bile sikmam. Baska arkadaslar, aktiviler ya da beraber parka vs gidin cocuga da iyi gelmez bu zaten
keşke etrafımızda iyi insanlar olsa. Kastamonu'da yaşıyoruz şimdi gerçekten insanlardan hiç beklemediğimiz davranışlar gördük. Bunlar canavar gibiler utanıyorum selam verdiğim konuştuğum için kim bilir arkamızdan başka neler deyip güldüler dalga geçtiler.Kardeşiniz yanımda olsa ona kocaman sarılırdım. Dizilerdeki safi kötü insanlar gibi, nasıl tiplerle muhatapsınız öyle? Susmayın, sinmeyin. Siz daha deli olun ki uğraşmasınlar, çekinsinler azıcık.
Hayır çok yanlış düşünce mecbur değil. Kardeşin onlarla birlikte oynarsa ya psikopat olur yada psikolojisi bozulur bir dahada toparlayamazsınız çocuğu. Eğer çalışmıyorsanız iki sokak ötedeki parkta gözünüzün önünde oynasın daha iyi.Biz de mecbur kardeşim oyun oynasın vakit geçirsin
evet bende ağlayacağım zor tutuyorum kendimi biz zor atlattık bunları hatta atlatamadık ama küçücük kardeşim nasıl atlatsın. Annem uyardı mesela çocukları sürekli kardeşime ölümden bahsediyorlardı elektrik gittiğinde o çocuk korku hikayeleri anlatıp korkutuyordu annem dedi ki çocuğum depremden çıktı çok zor durumlar yaşadı öyle oyunlar oynamayın anlatmayın diye uyardı. Uyarıdan anlamıyorlar bunu anladım gerekirse annem kavga etsin bende destekleyeceğim ve sesimi çıkaracağım bu durumda. Saygımızı koruyoruz diye bazı insanlar bunu kullanıyor. Ve depremden çıkıp geldiğimiz için belki bizimle dalga bile geçiyorlardır kendi aralarında ama çok şükür ki kimseye muhtaç değiliz. Kardeşime ikramı zorla yedirmeye çalışıp da sonrasında çocuğunun aşağılaması onların da buna göz yumması nasıl bir iğrençlik kendilerine uğraşacak iş olarak küçücük çocuğu mu bulmuşlar diye sorguluyorum ve akıl erdiremiyorum.Canım ben de o depremi yaşadım ve halen atlatamadım. Küçücük bir cocuğun bir yere kapatılması ne demek ya? Biri şu an beni kapatsa fenalık geçiririm. Senin bir felaketi yaşaman seni sadece mağdur yapar, ezik yapmaz! Sakın susma gerekirse sesini yükselt ve hatta neyse...
Kuzum o depremi sen de yaşadın ve çok korkunçtu.. ne demek yaa? Ne demeeek o çocuğa bunu yaşatırlar. Burdan tüylerim diken diken oldu sakın kemiğini geveletme!
Evet görgüsüz olduk, zamanında en pahalı parfüm kullanirken çok afedersin popomuzu temizleyemedik, su bulamadık.
Çocuklarımıza "Yabancıdan bir şey alma" derdik. İlk günler özellikle açtık aç!! (Para olsa alacak yer yok) Verilen al çocugum dedik. Ben ilk gün cocuğuma normalde yedirmediğim uyduruk bisküviyi almak için direndim! Koskoca insanlar atlatamadık minicik cocuk ne yapsın??
Ayyy sinirden hem kudurdum, hem ağlıyorum kardeşine. Yavrum benim yaaValla yakın bir yerdeysen ben gelip yırtarım onun ağzını, terbiyesize bak yaa
![]()
Kastamonulu. Ben dışarda bir şeyler yemenin görgüsüzlük olduğunu da ayıplamayı da bunlarda gördüm. Kapının önüne oturup insanların yüzüne gülüp içeri geçer geçmez dedikoduya başladıklarını da bunlarda gördüm. Apartmanda mutlaka birileriyle uğraşıyorlar sanırım hedefleri artık bizizNereli bunlar?
Bırakın o görgüsüzleri de kardeşinizi mümkün mertebe koruyun.merhaba, biz depremzedeyiz memleketimizden ayrılıp başka bir şehirde yaşıyoruz aylardır. Kardeşim apartmandaki diğer çocuklarla oynuyor. Aralarından bir erkek çocuk dün oynarlarken kardeşimi apartmanın bodrumunda hepsi çıkınca üstüne kapıyı kapatıp çıkmış. Sonra kardeşimi çıkarmışlar ağlaya ağlaya eve geldi. Çok sinirlendik bu davranışa annesine söylemeye gittik çocuğun annesi kapıya çıkmadı kaçtı bizden. Sonra kardeşim tekrar arkadaşlarıyla oynamaya çıkınca kardeşime benim çocuğum üzerine kapıyı kapattıysa ışığı açıp kapıyı açıp çıksaydın. Her şey annene söylenir mi demiş kardeşime bu kadın. Arkadaşlar kardeşim depremden çıktı nasıl o anlarda ışığı açmayı kapıyı açıp çıkmayı başarabilsin çocuk zaten tramva atlattı. Bugün de bu kadın ve dedikoducu tayfası kardeşime yiyecek vermişler kardeşim yemiş. Kadının çocuğu kardeşime sen görgüsüzsün malsın iğrenç birisin diye dalga geçmiş kardeşim ağlıyor sürekli. Bu çocuk sürekli etrafa küfürler ediyor iğrenç biri olmuyor da sessiz sedasız oynayan kardeşim mi iğrenç oluyor. Ne yapalım arkadaşlar biz mi haksız konumdayız bu insanlar kardeşime zorbalık yapıyor bizleri hor görüyor. Nasıl bir tavır sergileyelim siz olsanız ne yapardınız. Geçen gün de kardeşim dışarda bir şeyler yiyordu. Çocuklara vermiş çocuk annesine alabilir miyim demiş annesi de çocuğa vurmuş görgüsüz müyüz biz dışarda yemek yenir mi demiş. Bu arada bu insanlar yüzüne gülüp arkanı döner dönmez dedikodunu yapan ayıplayan insanlar. dışarda bir şeyler yemek ayıp mı görgüsüzlük mü oldu biz başkasının malını mı yiyoruz anlamadım ki. bugün kendiler de dışarda tyemek ikram ettiler mesela kardeşime sonra da yeyince gülüp eğlendiler onunla.
annem aslında bekliyor ama 5-6 saat en fazla sonrasında eve geri dönüyor. Kardeşim öğle saatlerinden akşam 9-10 a kadar oynamak istiyor o zaman biz dönüşümlü çıkıp kontrol etmeliyiz. Bu daha iyi olur bizim için galiba. Evet olayları anlatırken de çok fazla ağlıyor kötü etkileniyor normal şeyler değil bodrumda karanlıkta kalması hiç değilHayır çok yanlış düşünce mecbur değil. Kardeşin onlarla birlikte oynarsa ya psikopat olur yada psikolojisi bozulur bir dahada toparlayamazsınız çocuğu. Eğer çalışmıyorsanız iki sokak ötedeki parkta gözünüzün önünde oynasın daha iyi.
Kastamonulu akrabalarımız var, eğitimli çok iyi, görgülü insanlar ama üniversitede bir arkadasim vardı, beni şaşırtmıştı. Kızın babası müteahhit ve işçiler bir keresinde bir şeyi yapmamış, sanırım onların evi ile ilgili bir işmiş ve inşaat ile ilgisiz. Bize diyordu ki "Onların görevi ne, tabii yapacaklar!" Ya senin haddine mi adamların işi hakkında laf etmek! Bu arada biz bambaşka bir şehirde okuyordum, bize alakasız şekilde bunu anlattı.Kastamonulu. Ben dışarda bir şeyler yemenin görgüsüzlük olduğunu da ayıplamayı da bunlarda gördüm. Kapının önüne oturup insanların yüzüne gülüp içeri geçer geçmez dedikoduya başladıklarını da bunlarda gördüm. Apartmanda mutlaka birileriyle uğraşıyorlar sanırım hedefleri artık biziz
evet aşağılayabiliyorlar. Bizim de karşı komşumuz çok iyidir o da Kastamonulu. Ama bu 3 4 komşu hem eğitimsiz hem de tek uğraşları sabah akşam kapının önünde oturup dedikodu yapmak.Kastamonulu akrabalarımız var, eğitimli çok iyi, görgülü insanlar ama üniversitede bir arkadasim vardı, beni şaşırtmıştı. Kızın babası müteahhit ve işçiler bir keresinde bir şeyi yapmamış, sanırım onların evi ile ilgili bir işmiş ve inşaat ile ilgisiz. Bize diyordu ki "Onların görevi ne, tabii yapacaklar!" Ya senin haddine mi adamlarin işi hakkında laf etmek!
Rica ederim. kardeşiniz cevap veremeyebilir normal, yaşı küçük ve daha ve oraya yeni gelmissiniz çevresi yok, çok zor şeyler de atlatmışsiniz. umarım anneniz konuyla ilgilenir ve ilerde unutamayacağı onda iz bırakacak kötü şeyler yasamaz daha fazla.teşekkür ederim. Evet kardeşim de onlara cevaplarını veremiyor bize utana sıkıla anlatıyor saklıyor oynamaya devam ediyor yalnız kalmamak için benim gördüğüm kadarıyla. Annem ve ben varız babam ve diğer büyük kardeşim başka yerde yani yalnızız. Galiba bize güç yetirmeye çalıştılar annem de uyarmayınca daha da ilerlettiler davranışlarını
Uyarsin tatli dille ama kesin bir sekilde. Babanizdan da rica edin ugrasin bi sekilde gostersin kendini.haklısınız parka götürmek en mantıklısı. Yakınımızda var annem de götürüyor ama günde 5-6 saat. Sonrasında yine apartmanda oynuyor kardeşim o aralarda da o çocuk elinden geleni yapıyor. Yani bütün günümüzü ayırmak gerekiyor. ben sınavım bittikten sonra ilgileneceğim. Annem de yarın uyaracak yoksa bu insanlar kendilerini düzeltmezler
bizi kışkırtmaya devam ediyorlar ama bilmiyorum tatlı dille uyarmaktan mı anlarlar yoksa bağırıp hadlerini bildirmekten mi. Babam gelemez ki yoğun çalışıyor keşke gelebilseUyarsin tatli dille ama kesin bir sekilde. Babanizdan da rica edin ugrasin bi sekilde gostersin kendini.
Bu derece kotu insanlara canimi sikmam onlar icin uzulurum ne kadar kotu ve sevgisiz yetistikleri icin hayatla, kucucuk cocukla bile savasmaya devam ediyorlar. Akranlari ciddiye almaz cunku:)
haklısınız annem uyarmış bir şey verirlerse yeme diye ama kardeşim bugün almış çok ısrar edince. Zaten alınca da çocuk hazırmış gibi kardeşime görgüsüz mal tarzı şeyler söylemiş. Alt tarafı bir dilim kek ve bunun için görgüsüz oluyor ağlamak istiyorum ben bu insanların davranışları için hem zorlayıp da geri alınca da dalga geçmeleri resmen malzeme arıyorlar kendilerine. Annem de bunları duyunca kardeşim keki aldığı için kardeşime vurdu evde ben söyledim çocuk olduğu için bilmiyor zorlayan onlar. Annem çok sinirlenince onlara sinirini kardeşimden almak istedi. Yarın halledeceğini düşünüyorum. verdikleri keki alıp yarın o çocuğun yüzüne fırlatmak istiyorumRica ederim. kardeşiniz cevap veremeyebilir normal, yaşı küçük ve daha ve oraya yeni gelmissiniz çevresi yok, çok zor şeyler de atlatmışsiniz. umarım anneniz konuyla ilgilenir ve ilerde unutamayacağı onda iz bırakacak kötü şeyler yasamaz daha fazla.