Komşulara mı kizayim eşime mı?

Aslında eşime gerilmem bana gaz verip kendisi birşey yokmuş gibi davranmasından. Yorumsuz kalsa, olayın dışında olsa hiç onemsemezdim. Hatta bir keresinde ben asansörden inerken bu iki komşu kapıda konuşuyordu, eşim de bana kapıyı açmıştı, orda gel bu insanlarla muhatap olmaya değmez gibi birşey soyledi. Onlar da duydu diye tahmin ediyorum. Yoksa kadın muhabbetlerine eşlerin karışması bence de saçma.

merhaba diyene okuz olsa cevap verir. esinizin durumu bu. ama sana merhaba demeyip esine diyen o komsunda hata var. kadin kadinla konusmuyor adama merhaba diyor.ne alaka? esinizde suc yok.
Bı anlasam zaten. Madem konusmayacaksin, özgürsün de bunda, tamamen kes irtibati

Evet davet etmem gerekirdi. Düşünüyordum da ama fırsat olmadı bu olaylar olana kadar

Burda tek sorun size selam vermeyip yanınızda eşinize selam vermeleri
Buda sırf sizi sinir etmek için
Eşinize bunu söyleyin alet olmasın bence

Burda tek sorun size selam vermeyip yanınızda eşinize selam vermeleri
Buda sırf sizi sinir etmek için
Eşinize bunu söyleyin alet olmasın bence
Aslında siz böyle söyleyince hiç birşey yapmamaya karar verdim. Kendi kendilerine ugrassinlar o zaman.

Eşin yanlış yapmamış bence çünkü cevapsız bırakmak teryesizlik olurdu bence komşu laf atmamalı yanı ne alaka benle konuşma kocama sor sananı ağlarsa bebek ağlar bence kadın konuşmak için konu aramış

onlar sana kıl olmuşlar. sanmışlar ki siz apartmana taşınınca birbirimize sık gelip gideriz sohbet muhabbet kahve gün vs. ama sen de hiç evine bile davet etmemişsin net bir şekilde mesafeni koymuşsun doğru da yapmışsın aslında.bundan sonra sana soğuk davranmışlar eşinle bi problemleri yok ona selam var sana yok.komşuların da acayip.eşine kızmanı gerektirecek birşey yok burada.adamcağız, eşimle konuşmuyorsunuz benimle de konuşmayın tavırlarına mı girecekti? kadın konuşma başlatmış eşiniz de normal şekilde cevap vermiş. ki birkaç dakika bile sürmeyen bir konuşma.

Katılıyorum yanı neden konuşuyorsun kı madem dargınsınız bazıları çok garip ya anlamak güç
Kadına zaten sinir oluyorum çünkü sürekli çocuklarına bağırıyor. Ben duymuyorum sanıyor galiba. Normal bir kızma falan değil böyle kendini parçalıyor bazen. Yazık çocuklara.

Evet yapacak birşeyi yokmuş. Ben de sinirimi gereksiz ona yansıttım. Bundan sonra umursamayacagim

Kadına zaten sinir oluyorum çünkü sürekli çocuklarına bağırıyor. Ben duymuyorum sanıyor galiba. Normal bir kızma falan değil böyle kendini parçalıyor bazen. Yazık çocuklara.
Alla allaaa kadın azıcık denge sorunu yaşıyor bence. Siz taşınacaksınız galiba dimi öyle hatırlıyorum daha da sinir olmadan taşının bence ve eşine bir şey deme gerilmeyin boşuna

O kadınlar biz çok iyiyiz eşin kaprisli diye yapıyor .
Eşime ne komşularla nede arkadaşlarımla sorunumu anlatmıyorum çünkü en ufak şeyde başa kakıyorlar.
Bir daha ararlarsa açma eşin sobaydı vs muhattap olsun .
Eşinede komşulardan bahsetme .
Bir komşun bile Yok der.

Bahsetmeme şansım yoktu çünkü bazı olaylarda o da vardı. Örneğin damda apartman sakinleri mangal yapabiliyorlar. Biz de en üst kattayiz, bir iki kez yapalım dedik. Dama çıkarken yaşlı olan komşunun kapısının önünden geçiyoruz ve her defasında kapıyı açıp bizi gözetliyor. Aman benim tarafımdan yapmayın falan diye sizlaniyor. İnsan rahatsız oluyor artık. Her adımımizi takip ediyor. Ne işim var senin tarafında. Hem dam herkesin ortak alanı. Senin tarafın diye birşey mi var? Eşim de şahit oluyor tabi

He he de geç onlar eşinin yanında kavga çıkartıp ara bozduracaklar eşin cevabını versin .
Komşu eşine Allah sana sabırlar versin sen çok iyisin eşin çargır der.

aslında sizinle diyolog kurmaya çabalayan onlar olmuş siz mesafeyi koruyup yaşam alanınıza sokmayan kişisiniz.
haliyle mesafeniz onların da gözünden kaçmamış olmalı.
eşinize selam vermeleri çok normal eşiniz selamı almasaydı size gösterilen tavır ona da gösterilecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…