Komşulara mı kizayim eşime mı?

Benimle konuşmayan eşimle de konuşamaz

kusura bakma ama komşular sana insanlık yapmışlar sense muhabbet bile etmeye tenezzül etmıyorsun
onlarda senın yüzüne bakmıyorlar , bencede çok iyi yapıyorlar ,

benımde okumuş 10 sene eğitim almış ama insan olammış dr komşularıma da aynısını yaptım ki

çok şükür taşınıp gittiler yüzlerini görmekten kurtuldum ,

atalar boşana dememiş komşu komşunun külene muhtaç diye
biraz insanlık

Hanfendi insanlık falan derken ne demek istiyorsunuz? Ağır konuşuyorsunuz bakın, böyle mi yaklaşıyorsunuz komşularıniza da acaba? Ben muhabbet etmiyorum demedim. Onlar benimle muhabbeti kestiler dedim. Ayrıca bana sürekli direktif vererek zamanlı zamansız kapımı çalıp rahatsız ederek komşuluk yapacaksa yapmasın bir zahmet. Ben kimsenin kapısına kafama göre gitmiyorum. Artık telefon diye birşey var. Ararsin müsait misin diye sorarsın. Siz de anlayıp dinlemeden kendi yaşadığınız olayla benimkini kiyaslayip ofkenizi bana kusmayin lütfen

ben eşinizin yaptığında yanlış bişey görmedim. Başkalarının densiz davranışları yüzünden ailenizi germeyin.

esine kız ne munasebet sen onların esiyle konusyormuaun bir ara bizim yan komsuda nereye gidiyonuz nerden geliuonuz diye eaime soruyorsu azarlDım bana soramıyo ne munasebt dedim . avlam gibi dedi onun kocasıda yaslı dedem gibi konusyomuyum dedim .

Selam verilir, sohbet edilir ben öyle şeylere takılmam. Zaten öncesinde de selamlaşiyorduk eşim de ben de. Ama benimle muhabbeti kesip yanımda inadına eşimle konuşması beni biraz sinir etti. Ortada birşey yokken hem de

Aynen komşuluk yerli yersiz rahatsız etmek değil oda duran sobaya göz yummaktır madem komşu komşunun külüne muhtaç çıkar gözetmesin kimse mesafe iyidir haddini aşan olmaz

Aynen komşuluk yerli yersiz rahatsız etmek değil oda duran sobaya göz yummaktır madem komşu komşunun külüne muhtaç çıkar gözetmesin kimse mesafe iyidir haddini aşan olmaz
Kesinlikle. Ben böyle bir şey için huzur bozmazdim. Açıklamama rağmen inatla kaldırın diye ısrar ediyor bir de. Hamile halimle ben mi yardım edeyim dedim. Sonra kapattım telefonu iyi günler diyerek. O zamanlar da konuşuyorduk yani bir sorun yoktu ama bu davranışlar beni rahatsız etmeye baslamsti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…