komşularım kafayı mı yemiş ben mi abartıyorum

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Slm kızlar direk konuya giriyorum şimdiden tşk ler...

Şimdi ben ailemden ayrı hatta uç bir şehirde yaşıyorum ve doğal olarak bir 20 günlüğüne onları ziyarete gittim..

Evime dönmeme 3 gün kala komşum aradı ve saçma sapan konuştu

Benim halimi hatrımı sormak için mi aramış kocam dan haber almak için mi anlayamadım

Yok eşin nerde çalışıyormu
Onu hic görmüyoruz
Yok ewdemi
Yok sen ne zaman geliosun yani eşim hakkında bilgi alıp arada da beni sorup tlf kapattı

Tabi ben kıllandım haklı olarak içim içimi yedi biran önce ewe gelmek için yanıp tutuşdum.

Neyse geldim sordum bi tetslik mi var bi saygıszlığımı oldu neden eşimi sordun diye

Aaaa yok canım ne alakası var dedi durdular bu arada iki komşum biri üst biri yan

Neyse ben üsteleyince agzındaki baklayı çıkardılar eşin 3 gün 3 gece ewe gelmedi niye gelmedi gibi şeyler söylediler

Kii ben eşimin zaten ewe neden gelmediğini biliorum onlar benim henüz 1 yıllık komşularım eşimden şüphelenmek onlata mı kalmış

Birde ben ewet haberim var teyzesine gitti deyince hemen yan komşum üst komşuma dior ki bak ben sana demedim mi 3 gün 3 gece ewe gelmedi diye .

Şimi bu tavır hatalı değilmi sizce
Tavrım ne olmalı onlara karşı
Kırgınım ve iki gündür görüşmüyorum
Bu arada biri 55 diğeri 40 yaşında

Çok saçma geldi bana ilk defa böle bir olay ile karşılaştım ve nasıl dawranayım bilmiorum

Hadi iki komşu oturup komplo teorileri kurmuşsunuz beni niye arayıp huzur ediosunuz çıkıp katşılarına siz kimsinz diye nara lar atmak istiorum

Bu arada bnim yaşım 25

Bu arada yaşıtlarım ile arkadaşlık yapamıorum genelde büyükler ilr daha iy anlaşırım ama bu olay karşısında napmam gerek yardımmmmm

ne seviyesiz ne saygısız komşularınız varmış.kırk yıllık dost olursunuz da sizi uyarmak için söylerler,kaldı ki öyle bir durumda bile,çok uzaklardayken,bir kadının içine şüphe tohumları ekmenin,hiç bir mantığı yok.

ikisini de karşıma alıp,güzelce,yaptıklarının yanlış olduğunu,bir şüpheleri varsa,gelince,çaktırmadan sormaları gerektiğini söylerim.ve bir daha da merhaba merhabadan öte ilişkiye girmem,böyle komşularla.

kocamın yolunu gözetlemek size mi düştü derdim ben olsaydım
ne mareklı ınsanlar var yaaaaaa
birisi benım gorumcem olabılır

boş ağızlı meraklı teyzelermiş
uyarmalısın bana bu konuları sormayın
rahatsız oluyorum diye

Allah korusun.Birini mi eve getirdi gördüler de seni uyarmayamı çalıştı dedim..normalde nasıl insanlardır komsularınız?

Ay hala böyle meraklı komşular var mı ya? Ben de çocukluğumda kaldı bunlar sanıyordum. Teyzeler bildiğin sizin evde olmadığınızı bildiklerinden eşinizi gözetlemişler acaba eve birilerini getirecek mi? Eve gelecek mi? Bak gelmedi demek ki bir haltlar karıştırıyor karısı burada yokken diye kendilerine görev edinmişler.

Allah korusun.Birini mi eve getirdi gördüler de seni uyarmayamı çalıştı dedim..normalde nasıl insanlardır komsularınız?

Bende öle dedim gözünüzle birşey gmrdünz mü yeminle billahlar asla diye duydunuz mu diorm yine aynı şekil 3 gün ewe gelmemiş ya o tüm skntıları bilmiorum ki normalde de böledirler biraz ne kim ay ne olmuş hawasında lar dı
Dedikoducu mahalle karilari iyi mi geliyor peki

Galiba bu bana küpe olacakkk

valla cnm sen bilrsin ama biraz rahatsız edici durum ancak bazen cok işe yarıyor o teyzeler.bizim komsu vardı senin yasıtın kız memlekete gitti adam eve gelmemeler geldiginde de bir kız falan getirdi teyzelere amcamın kızı falan demeler sonradan karısı geldi amca kızı gitti.iste o teyzeler sordu kocana yardım ediyor gündüzleri masallah eve bakıyor falan derken kadın tabi şok da meger adam ın metresiymis ve bunu o teyzeler cıkardı suan bosanma asamasındalar o yüzden pek kızma derim uyar ama emin ol onlar böyle seyler cok gördügo icin dikkat edıyorlar tabi bu insandan insana da degisr

Ben olsam büyük ihtimalle" Menopoz başınıza mı vurdu? Size ne benim kocamdan belki ben eve sokmuyorum" der olay çıkarırdım. Ben de 25 yaşındayım ama biraz sosyal olursanız gayet olgun yaşıtlarınız olduğunu farkedersiniz en azından çoğunun derdi kocan eve gelmedi olmaz.

Bir terazi yapın;artıları çoksa komşuların.uyarın.lütfen bir daha böyle gözünüzle görmediğiniz şey için beni işgilendirmeyin.Kocama güvenim sonsuz diyip;daha resmi durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…