bu komşular oturup eşinizin yolunu mu gözlüyor, eve gelip gelmediğini biliyorlar...
bence hiç yüz vermeyin.
kocamın yolunu gözetlemek size mi düştü derdim ben olsaydımSlm kızlar direk konuya giriyorum şimdiden tşk ler...
Şimdi ben ailemden ayrı hatta uç bir şehirde yaşıyorum ve doğal olarak bir 20 günlüğüne onları ziyarete gittim..
Evime dönmeme 3 gün kala komşum aradı ve saçma sapan konuştu
Benim halimi hatrımı sormak için mi aramış kocam dan haber almak için mi anlayamadım
Yok eşin nerde çalışıyormu
Onu hic görmüyoruz
Yok ewdemi
Yok sen ne zaman geliosun yani eşim hakkında bilgi alıp arada da beni sorup tlf kapattı
Tabi ben kıllandım haklı olarak içim içimi yedi biran önce ewe gelmek için yanıp tutuşdum.
Neyse geldim sordum bi tetslik mi var bi saygıszlığımı oldu neden eşimi sordun diye
Aaaa yok canım ne alakası var dedi durdular bu arada iki komşum biri üst biri yan
Neyse ben üsteleyince agzındaki baklayı çıkardılar eşin 3 gün 3 gece ewe gelmedi niye gelmedi gibi şeyler söylediler
Kii ben eşimin zaten ewe neden gelmediğini biliorum onlar benim henüz 1 yıllık komşularım eşimden şüphelenmek onlata mı kalmış
Birde ben ewet haberim var teyzesine gitti deyince hemen yan komşum üst komşuma dior ki bak ben sana demedim mi 3 gün 3 gece ewe gelmedi diye .
Şimi bu tavır hatalı değilmi sizce
Tavrım ne olmalı onlara karşı
Kırgınım ve iki gündür görüşmüyorum
Bu arada biri 55 diğeri 40 yaşında
Çok saçma geldi bana ilk defa böle bir olay ile karşılaştım ve nasıl dawranayım bilmiorum
Hadi iki komşu oturup komplo teorileri kurmuşsunuz beni niye arayıp huzur ediosunuz çıkıp katşılarına siz kimsinz diye nara lar atmak istiorum
Bu arada bnim yaşım 25
Bu arada yaşıtlarım ile arkadaşlık yapamıorum genelde büyükler ilr daha iy anlaşırım ama bu olay karşısında napmam gerek yardımmmmm
dedikodu malzemesi arıyorlar kendilerine muhtemelen.Dimi ben de böle düşündüm ama bir yandan da kndimi telkin edip durdum iki gndür belki abartıyorumdur diye bak yine kızıştım
Suc sizde ama
Ne demeye ananiz yasinda insanlarla yuzgoz oluyorsunuz ki?
Dedikoducu mahalle karilari iyi mi geliyor pekiYeni olan bir şey değil ki bende öle sewiyorum yaşıtlarım bana cocuksu geliuor
Allah korusun.Birini mi eve getirdi gördüler de seni uyarmayamı çalıştı dedim..normalde nasıl insanlardır komsularınız?
Dedikoducu mahalle karilari iyi mi geliyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?