komşularım kafayı mı yemiş ben mi abartıyorum

Valla bende kendimden küçük bayanlarla konuşmuyorum.. büyük olduğumu çok. Şey ogreniyosunuz ablalar dan teyzelerden.. bence kızmayın onlara.. sizi sevmislerki arayip uyarmislar.. Allah korusun aksi bi durum olsaydı. . Eşsiz hbr vermemiş olsaydı yada bi kızla gitseydi eve nerden hbr iniz olacaktı.. azen iyidir bole komşular..
E tabi rahatsız olduysanız bilemem.. ozaman merhabadan öteye gitmezsiniz olur biter

akılları sıra sizi ve ailenizi korumak istemişler ama maksatlarını aşmışlar.
bence zararsızlar ama madem hoşlanmadınız, haberim vardı, siz arayınca ben çok huzursuz oldum diye uyarın.
eğer uyarmazsanız, yaptıklarının iyi birşey olduğunu düşünüp tekrar yaparlar.

Ben de merakli dedikoducu komsular sebebiyle evi degistirmeyi düşünüyorum sinir bozucu bir durum..herkes haddini bilsin kocan aldatsa bile onlarin agzina sakiz olmamak lazim.Haddini bildir ve yüz verme...

Haberim yok nereye gidecek karıya kıza gitmiştir,biraz geniş olun be ablaam derdim.Yeterli olurdu sanırım.

Malesef böyle tipler var, komşuya gelen misafirin araba plakasına kadar ezbere bilen, Birisi farklı bi arabayla gelince sizin bilmem kim arabasını mı değiştirdi diye soran. Şimdi de bitanesi binaya her giren de apartmanın kapısını açar bakar, çıkanda kapıdan yetişemezse balkona koşar, Hastalık mı merak mi bilmiyorum. Ama sizi arayıp kıllandırmaları hoş olmamış tabiki, Biraz mesafe koyun, böyle takip mi ediyosunuz insanları falan tarzı şeylerle rahatsız olduğunuzu dile getirin, asla açıklama yapmayın merak duygularını gidermeyin, herşeyi sormaya başlarlar.

bu ne cürret? komşularınızla bu kadar samimi olmasaymışsınız keşke. duracakları yeri bildirmelisiniz.ben olsam telefonda başlardım saydırmaya. eve gelir gelmezde kapılarına dayanırdım. kimse kusura bakmasın benim kocamı takip etmekte neyin nesi diye??

Yok artık... İyi bir şey yapmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama böyle komşuluk ilişkisi olmaz. Olmamalı
Hic birsey yapmiyorumki evden disari cikmiyorum.
Kadinlar disarda oturuyorlar. Esimle cikiyorum disari yalniz cikmiyorum. Gidip gelirken selamlasiriz sadece. Otursam kimbilir neler cikacak.
Capraz alt komsum vardi tasindi. Eslerimiz ayninis yerinde calisiyor. Yasit sayiliriz. Eslerimizin vardiyasi tuttumu veraber birbirimize gidip gelirdik bazende disarda gezerdik. Ona bile demisler. Heo ikisi beraber diye.
Hatta. Bir tane komsu (kiskandimi komsumla aramdaki muhabbeti ne yaptı) kalkmis diyor ki. Bak canali kilolu x komsu zayif.
Ben şok tabi... :) komsular herseyi abartir. Oyalanacak laf ararlar.ben evden disari cikmam. 1-2 komsu var sadece gidip geldigim onlarida hem sever hem guvenirimm gerisini sallarim.
Ne yapım onlarlami ugrasacagim

Inan samimiyetle alakali olmuyor boyle seyler.
Komsular kendilerini samimi gibi davranmak zorunda hissediyorlar galiba.
Yani kendilerinde boyle hak goruyorlar.
Ben disari bile cikmam ama bana bile neler diyorlar.
Konu sahibi icinde sinir bozucu birndurum gercektende

bizim mahalle de de var.para kazanıp ne den gezmiyormuşuz.para yesek bi de öyle gtümüzü ayıklarlar.oğlu para yiyor gününü gün ediyor diye.ben evimde oturuyorum yaf kimene.bende dedim ben hayatımdan memnunum.sonra alındın mı diyerek yaşlı teyze tüy dikti yani.ben samimi olmak istemedikçe dedikodu yapacak açıkta bulamıyorlar.şuan hepsi meraktan çatlama modunda beter olsunlar.

Çok saçma ama işte yaşlı teyzelerin ağzının ayarı pek olmuyor.
Boşverin çok da önemsemeyin.
Benim komşularım da (ki apartmanın yaş ortalaması huzurevi kıvamında) neden kayınvalideni çağırmıyorsun,küs müsünüz,kadın üzülüyordur falan diye saçmalamışlardı bir ara

Çok tehlikeli geldi bana. Nerde yaşadığınızı çok merak ettim doğrusu.

Yani tüm bunlardan çıkarmam gereken sonuç iletişimi kesmek mi olmalı...

Bu arada ben onları karşıma alıp da hiç bir şey demedim henüz çünkü sinirliyken dilim sivrilir diye elimi ayagımı çektim.

Arayıp zil calıp çağırıyor onlar ama

Sizce tawrım onlara bir ayar vermek mi olmalı yoksa elimi ayagımı çkmek mi nir şey demeden..

Muhatap olman hata. Samimi olman da. Niye telefon numaran var mesela. Yaptıkları tahammül edilir gibi değil. Asla yüzlerine bakmam yerinde olsam. Terbiyesizlikte level atlamışlar.

Gerizekali bile denmez bunlara. Onun icin cuzi bir miktarda zeka gerekiyor zira.
Tiksiniyorum bu tarz insanlardan.
Siz niye aciklama yapiyosunuz biliyorum teyzesine gitti fln diye.
Haberim var siz ne sifatla merak ettiniz ve beni ariyorsunuz de.

Ayar fln verme mahalle karilariyla ugrasamazsin. Direk cek elini ayagini

Koca kadınlarla gereksiz muhabbetin sonu bu olur, işsizlik teyzelerin başına vurmuş, komşu samimiyetinin sonu genelde kötü bitiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…