komşularım kafayı mı yemiş ben mi abartıyorum

Benim karşıdaki teyze de öyle binanın ağası ayaklı gazetesi kimiLeri mesLek ediniyor bunu bayağı egLeniyorLar

Ben olsam sesimin en yuksek perdesiyle herkes duysun diye "haniiiiim haniim...! Elalemin kocalarini izlemeye utanmiyor musunuz yasinizdan basinizdan utanin" derdim. Toparlasinlar bakalim nasil yapacaklarsa.

ay bacim utanmiyormusunuz evli barkli adamlarin yolunu gozlemeye diyemedinmi ?? gecenlerde bizim eve bir usta geldi. iki uc mobilya monte etmek icin . iki gun sonra komsulardan biri gelmis bana diyorki hani su size gecen gelip de iki bucuk saate mobilyalari kuran ustanin numarasni bir versene diyor. dusunsene adamin ne kadar kaldigini bile biliyorlar.... bence bundan sonra selamlasma bile onlarla...

"kocamın yolunu mu gözlüyorsunuz. bu ara herkes tatilde diye gözetlenecek insan sayısı azaldı da bana mı sardınız. terbiyesizler sizi" derdim. tavrını net koy sana selam dahi veremesinler

Keşke benimde ben evde yokken öyle herşeyi haber veren komşularım olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…