- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
Taşınma ihtimaliniz var mı?Slm kızlar direk konuya giriyorum şimdiden tşk ler...
Şimdi ben ailemden ayrı hatta uç bir şehirde yaşıyorum ve doğal olarak bir 20 günlüğüne onları ziyarete gittim..
Evime dönmeme 3 gün kala komşum aradı ve saçma sapan konuştu
Benim halimi hatrımı sormak için mi aramış kocam dan haber almak için mi anlayamadım
Yok eşin nerde çalışıyormu
Onu hic görmüyoruz
Yok ewdemi
Yok sen ne zaman geliosun yani eşim hakkında bilgi alıp arada da beni sorup tlf kapattı
Tabi ben kıllandım haklı olarak içim içimi yedi biran önce ewe gelmek için yanıp tutuşdum.
Neyse geldim sordum bi tetslik mi var bi saygıszlığımı oldu neden eşimi sordun diye
Aaaa yok canım ne alakası var dedi durdular bu arada iki komşum biri üst biri yan
Neyse ben üsteleyince agzındaki baklayı çıkardılar eşin 3 gün 3 gece ewe gelmedi niye gelmedi gibi şeyler söylediler
Kii ben eşimin zaten ewe neden gelmediğini biliorum onlar benim henüz 1 yıllık komşularım eşimden şüphelenmek onlata mı kalmış
Birde ben ewet haberim var teyzesine gitti deyince hemen yan komşum üst komşuma dior ki bak ben sana demedim mi 3 gün 3 gece ewe gelmedi diye .
Şimi bu tavır hatalı değilmi sizce
Tavrım ne olmalı onlara karşı
Kırgınım ve iki gündür görüşmüyorum
Bu arada biri 55 diğeri 40 yaşında
Çok saçma geldi bana ilk defa böle bir olay ile karşılaştım ve nasıl dawranayım bilmiorum
Hadi iki komşu oturup komplo teorileri kurmuşsunuz beni niye arayıp huzur ediosunuz çıkıp katşılarına siz kimsinz diye nara lar atmak istiorum
Bu arada bnim yaşım 25
Bu arada yaşıtlarım ile arkadaşlık yapamıorum genelde büyükler ilr daha iy anlaşırım ama bu olay karşısında napmam gerek yardımmmmm
Yok artık... İyi bir şey yapmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama böyle komşuluk ilişkisi olmaz. OlmamalıKomsular herseyi bilir bu bana artik tuhaf gelmiyor.
Ben bile neden esimle izinde ayri yerlere gittigimi (ben aileme esim ailesine gitti) aciklamama ragmen karsi komsuma sormuslar. Neden biri ist. Biri izmire itti diye.
Ben takmiyorum.
Bide soyle düşün, ya sen bilmiyor olsaydın? Hani teyzesine gitme gibi bi durumu olmasaydi sen yokken 3 gun gelmemiş olsaydi haber almis olurdun :) en iyisi iyi tarafini dusunup canını sıkmamak.
Ben cevreyi hic takmam kafama. Amannn der gecerim.
Bende olsam kızmazdım teyzelere, telefonda az çok anlamışsın neden aradıklarını deseydin eşimde teyzesinde hiç bu kadar alevlenmezdin, benim komşularımda beni arasın göremedik deyince diyorum annesinde kalıyor, seni koruma içgüdüsüyle hareket etmişler daha çok onların kızı yaşıtsın, kızma bence ..valla cnm sen bilrsin ama biraz rahatsız edici durum ancak bazen cok işe yarıyor o teyzeler.bizim komsu vardı senin yasıtın kız memlekete gitti adam eve gelmemeler geldiginde de bir kız falan getirdi teyzelere amcamın kızı falan demeler sonradan karısı geldi amca kızı gitti.iste o teyzeler sordu kocana yardım ediyor gündüzleri masallah eve bakıyor falan derken kadın tabi şok da meger adam ın metresiymis ve bunu o teyzeler cıkardı suan bosanma asamasındalar o yüzden pek kızma derim uyar ama emin ol onlar böyle seyler cok gördügo icin dikkat edıyorlar tabi bu insandan insana da degisr
Taşınma ihtimaliniz var mı?
O nasıl komşu evinin içine kadar herseyden haberi var.Ben olsam kesinlikle yüz vermezdim. .Sanane canım benim kocamdanSlm kızlar direk konuya giriyorum şimdiden tşk ler...
Şimdi ben ailemden ayrı hatta uç bir şehirde yaşıyorum ve doğal olarak bir 20 günlüğüne onları ziyarete gittim..
Evime dönmeme 3 gün kala komşum aradı ve saçma sapan konuştu
Benim halimi hatrımı sormak için mi aramış kocam dan haber almak için mi anlayamadım
Yok eşin nerde çalışıyormu
Onu hic görmüyoruz
Yok ewdemi
Yok sen ne zaman geliosun yani eşim hakkında bilgi alıp arada da beni sorup tlf kapattı
Tabi ben kıllandım haklı olarak içim içimi yedi biran önce ewe gelmek için yanıp tutuşdum.
Neyse geldim sordum bi tetslik mi var bi saygıszlığımı oldu neden eşimi sordun diye
Aaaa yok canım ne alakası var dedi durdular bu arada iki komşum biri üst biri yan
Neyse ben üsteleyince agzındaki baklayı çıkardılar eşin 3 gün 3 gece ewe gelmedi niye gelmedi gibi şeyler söylediler
Kii ben eşimin zaten ewe neden gelmediğini biliorum onlar benim henüz 1 yıllık komşularım eşimden şüphelenmek onlata mı kalmış
Birde ben ewet haberim var teyzesine gitti deyince hemen yan komşum üst komşuma dior ki bak ben sana demedim mi 3 gün 3 gece ewe gelmedi diye .
Şimi bu tavır hatalı değilmi sizce
Tavrım ne olmalı onlara karşı
Kırgınım ve iki gündür görüşmüyorum
Bu arada biri 55 diğeri 40 yaşında
Çok saçma geldi bana ilk defa böle bir olay ile karşılaştım ve nasıl dawranayım bilmiorum
Hadi iki komşu oturup komplo teorileri kurmuşsunuz beni niye arayıp huzur ediosunuz çıkıp katşılarına siz kimsinz diye nara lar atmak istiorum
Bu arada bnim yaşım 25
Bu arada yaşıtlarım ile arkadaşlık yapamıorum genelde büyükler ilr daha iy anlaşırım ama bu olay karşısında napmam gerek yardımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?