Komşularım ve sigara

Gidin nazikçe rica edin ama olumlu yanıt alacağınızı sanmam. Yani bana biri böyle bi şey dese he he derim..

Malesef bütçemiz bu kadarına yetti. Ayrıca sigara başlı başına bir sorun zaten eski evimdede sürekli tuvalette içiyorlardı napalım ev alırken tek tek soralımmı sigara alışkanlığınız var mı diye zaten imkanım olsa kendime müstakil daire alırdım.. kimse kimsenin evinin içine karışmıyor sadece biraz anlayış bekliyorum ki daha onlarla bu mevzuyu konuşmadık bile.

Ben üstte oturuyorum canım ama asla böyle bir saygısızlık yapmam daha orda bir çarşaf bile havalandırdığım olmamıştır.. yine iyi kurtulmuşsun..

Belli saatlerde havalandirabilirsin bence.. Soylersin durumu, sigara icmeye cikinca haber verirler mesela havalandirma saatine denk geldiyse.. Cam kapaliysa zaten sorun olmaz.. Iletisim durumunuza bağlı.. Öteki türlü sürtüşme yasarsaniz orda oturmak burnundan gelebilir.. Komsuluk cok önemli..

Ben üstte oturuyorum canım ama asla böyle bir saygısızlık yapmam daha orda bir çarşaf bile havalandırdığım olmamıştır.. yine iyi kurtulmuşsun..
cıkardım kafamı baktım kımseyı goremedım kımseye soylenemedım de .
apartman hayatında insanlar çok anlayısız gerçekten
şimdide üst katımda ıkı bekar adam oturuyor gitar bateri calıp sarkı soyluyorlar :)))
neyse biz bişey demiyoruz ama çocuğum bebekken çıkıp gitarı başına çalasım gelıyordu.

Ben sanirim kimseye soyleyemem.. soyleyene de sert tepki veririm sanirim bilemedim astim hastasi olmaniz isleri degistirir ama anlayisla karsilayabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…