komşularımı hatalarından döndürebilirmiyim.

Durduk yere açılmazlar böyle insanlar. Benim aklıma senin tepkini ölçtükleri fikri geldi. Devamında ne planladılar bilemem ama.

Dikkat etmen lazım. Bıçak gibi de ilişkini kes.
Bizim isyerindeki arkadas da acik acik soyluyordu.Tek bana degil herkese.Tabi o evli degildi.Bunlara noluyor.Agzim acik kaldi.Konu sahibi bunlarin sosyoekonomik duzeyi ne?Su o duzeyi dusuk cahil kadinlardan mi?Oyle diye tahmin ediyorum
Onlarda daha cok sanki.Kocalarinin haberi yoksa mahallenin de haberi yoktur.Birgun yakalanirlar ama.O duzey insanlarsa o erkekler daha bir pasif oluyor nedense.

Ben olsam asla ve asla bir daha gorusmezdim. Yaptıkları şeyin hiç affedilir tarafı yok. Kocalari ile sıkıntıları varsa ayrılırlar ne halt ederlerse ederler yani. Eğer arkadaşlık ilişkisine devam edersen sen de yuvanda huzursuz olursun. Ben böyle kadınlardan korkarım. Sana ne kadar iyi de davransalar senin kocanla aran iyi kıskançlık yapabilirler. Ne bilim kimseye güvenim kalmadı benim.

Onca zaman nasıl farketmedin :/ bence farketmemen hatta komşuların farketmemesi (arttırıyorum) o adamların arıza çıkarmaması çok aşırı saçma. Dünya küçük obareeeey
sana ne iftiralar atarlar tahmin et

Valla acikcasi ben de okadar yakinlastiysam bir arkadasimla dost kivamina kadar geldiyse ;sonradan ogrendigim boyle cirkin birsey bile olsa hemen birakmaz yolundan dondurmeye calisir donmuyorsa ozaman gorusmeyi keserdim.Sanirim ben de cok iyi niyetliyim.

Babam hep derdi arkadaşını söyle bana kim olduğunu söyleyim sana bunu şunu için söylüyorum esnaflar falan yazmışsın yanlarında seni gören seni de öyle sanar yada onlara sorarlar o kimdi falan filan derhal görüşmeyi kesmelisin kardeşim ucu sana dokunur bi şekilde

Allah bilir karşılığında ne yaptı
Gerçekten bu işin içinde çok büyük ahlaksızlık var
çocuklarından da mı utanmıyorlar

Uzak durun.. Net.. Sizin de adınızı çıkartmadan uzaklaşın onlardan. Bir açıklama yapmak zorunda da değilsiniz...

Sevgilisini mi aldatiyordu is yerindeki

Benimde başımda aynı dert var ((
Çok yakın arkadaşımın eşini aldattığını tahminden öte biliyordum (davranış ve tavırlarından, spor hocamızla) ama bugün emin oldum. Arkadaşıma daha önce imada bulunmuştum uzaklaş diye ama o abartmış ve dün hesapta olmayan bir haftalık tatil çıktı bugün ve hocamızın profilindede arkadaşımın gideceği şehir ve kalp var. Çok üzgünüm. Ne yapacağımı bilmiyorum, konunuzu hatırladım (yorumda yazmıştım hemen uzaklaşın diye) ama arkadaşımı yaptığı hatadan kurtarmak istiyorum(

Bak senin ettiğin yok bi duyulsa kocan tarafından vallaha gume sen de gidersin bu kadar içli dıslymssn ben bilmiyodum söyle böyle desen sana kimse inanmaz güven kaybedersin adın kirlenir bu şekilde ilgiyi alakayi kes ordan da bi an once taşın. ( Komsuyla bu kadar iç dış olmak bana çok ters ve gereksiz geliyor)Bunu da söylemeden geçmiyim.

yerinizde olsam hayat tarzınız bana uymuyo bu yüzden arkadaşlığımıza devam etmek istemiyorum derdim ve o masum çocukların vebalini almazdım...

Ben de esnaf sayilirim..yani kurumsal bir zincirin bagdat cad. Subesinde mudurum. Normal bir esnaflik degil. Bizde bile o kadar herkes taniniyor herkesin saci basi kiyafeti konusuluyor ki... bizim kizlardan hic bir sey kacmiyor.

Böylelerinin pisliği size de sıçrar esnaf ayartacak kadar düşen bi kadının hiçbir haklı bahanesi olamaz. Derhal silin böyle işin hatrı falan olmaz onlardan gelecek iyilik şurda kalsın

Birde böyle insanlar o kadar çirkefki, hakkında başkalarına neler söylerler şoka girersin. Bir birlerini gambamazlar kolay, kolay çünkü birbirlerinin bütün pisliklerini bilirler. Bizim mahallede de vardı bunlardan 4 kadın. Gece, gündüz birlikteydiler yapmadıkları pislik kalmadı.
Bütün mahalle sustu ama arkalarından konuştu. Birinin eşine söyledik ki yakın akrabam. Kocası eşime iftira atıyorsunuz dedi mahalleden taşındılar hepsi.birinin kocası anında boşodı hemde kadına yüklü kredi çektirip ceza verdi.
Birde bu kadınlar nasıl abartıyorlar erkeklerde mi korkmuyor yav.

Anlattınız konuyla ılgılı bır flim vardı gecen hafta izledim yaslı adamlarla birlikte olup masraflarını karsılatıyorlardı sonu pek iyi bıtmedı

Sıkıntı büyük aman deyim uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…