komşularımı hatalarından döndürebilirmiyim.

Yavaşça uzaklaşmana gerek yok direkt yüzlerine soyle tüm bağlarını kopart.yaptıkları tamamen ahlaksızlik ve sen onları değiştiremezsin

ben onları gerçekten dostum yerine koymuştum. duyduğum zaman biran onlara sırt çevirmek doğru olmaz konuşayım yanlışlarını göstereyim dedim. ama bu bir haftalık on günlük mevzu değilmiş iki yıldır böyleymiş. artık onlar için yapabileceğim birşey olmadığını anladım o nedenle uzaklaşmaya karar verdim

eşimde öyle söylüyor suzi iyiki çalışıyorsun diyor yoksa ben işyerinde kafayı yerdim diyor biz sabah eşimle birlikte çıkıyoruz beni işe bırakıyor akşamda iş çıkışı beni alıyor birlikte geliyoruz.

Çünki şöyle bir söz var,Bazı insanlar birlikte düşmek için birbirlerine tutunurlar...

Bence usulcana taşının. sorarlarsa da durumdan rahatsız olduğunuzu ve görüşmek istemediğinizi söyleyin.
Tamam size çok iyilikleri dokunmuş olabilir, çok candan olabilirler ama bu büyük yanlışlar görmezden gelinemez.

O kadınların adı çıkmıştır biliniyordur mutlaka evine giren çıkanı görmüşlerdir
Eve gelen adamlar cinsellik yaşamadan gider mi sence bırakırlar mı kadınları
Eğer görüşmeye devam edersen sende onlar gibi anılmaya başlanırsın dikkat et görüşmeyi kes lütfen

Genç kızlara ders diye okutulacak,ibretlik bir hikaye...Allah kardeşlerimizi,çocuklarımızı korusun böyle tuzaklardan

eşimle konuştuğumuzda bunu eşimde söyledi bir erkek zamanla farkeder hisseder dedi bence eşleri biliyorlar bilmemezlikten geliyorlar dedi. ama ben ihtimal veremiyorum. hangi erkek bu kadar geniş olabilir.
bazilarinin imani namusu sicak parayi gorene kadardir canim

Hayır suzi bir anda bıçak gibi kesmelisin ben isgillendim doğrusu onların hatalarından donecegini sanmıyorum ama sen zarar görürsün esnaflar bile diyosun ya samimi oldugunuz için senide onlar gibi sanabilirler Allah korusun

Bide tanımadan evine almazmis!Ayy koynunda yatirdıgini tanimazken insan...kaç suzi yakma kendini,böyle bi şey okumuştum gazetede kucuktum ama aklımda yer etmiş.
Dostu hem kadını hem çocuğunu hemde o an orda olduğu için şahit olan komsu çocuğunu öldürmüştu

Allah Allah bu da yeni mi moda yahu.Sohpet etmek iyi geliyor ,bir kahve içelim falan filan...kocanla,arkadaşınla,komşunla et muhabbet..Biri de benimki biliyorsunuz ya..yok arkadaş bu aldatma basbayağı..Seni de içine çekeceklerine garanti veriyorum.Açık açık konuşmak en güzeli ama bunlar çamuru sana da bulaştırırlar.Başka başka bahanelerle uzaklaş.Ya da imkan varsa mekan değiştir.Her zaman hayatımızda böyle ya da buna benzer insanlar olacak.Tutumlarımızı ve duruşumuzu netleştirmek önemli.

Eşinize anlatmanız iyi olmuş. Size karşı bilenip suzi de bizimle beraber görüşüyordu diye iftira bile atabilirler. Evinize kabul etmeyin, evlerine gitmeyin. Evlerine gittiğinizde, sevgililerinden biri gelebilir Allah korusun.

eşimde öyel diyor ya sen ordayken biri gelse bunu etrafta görenler olsa diyor sakın gitme diyor gitmiyorum zaten. eşim ben sana güveniyorum ama adımıza leke gelmesin. gelirse ben bu şehirde bile duramam diyor.

Ya benim anlamadığım nasıl girdiler bu konuya, durup dururken mi anlattılar yoksa siz bir şey sordunuz da onlar da itiraf mı etti?

Ağzıma ne küfürler geldi o Ayşe için! O bulacaktır bir gün belasını.
Allah'ım nasıl insanlar var ya..
Küçük ilçede de onların gezip tozmasını nasıl görmemiş kimse o zamana kadar hayret.
Demek ki "bir şey" demeli rahatsız olunca ama yine de bilmeden bulaşabiliyor böyleleri insana işte.
Ece'nin de pek bir suçu yok.
Allah korusun...

Düşün işte ne kadar sıklıkta görüşüyor,tanımak için,güvendiğine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…