komşularımı hatalarından döndürebilirmiyim.

Ya benim anlamadığım nasıl girdiler bu konuya, durup dururken mi anlattılar yoksa siz bir şey sordunuz da onlar da itiraf mı etti?
Aslında şöyle gelişti bunlar ikiside beyaz eşyalarını değiştirdiler. bulaşık makinası çamaşır makinası buzdolabı mikro dalga. bende fiyatını sordum kaça aldınız dedim öyle ufak bir rakam söyledilerki şaşırdım. kampanya falanmı vardı nasıl bukadar ucuza aldınız dedim. çocuğu ufak olan ya oranın satış müdürünün bana karşı zaafı var dedi. nasıl yani dedim işte hoşlanıyormuş benden dedi ne fiyat versem tamam diyor dedi. oranın satış müdürü senin eşininde arkadaşı değilmiydi dedim evet dedi. işte sonrasında ben sordukça onlar anlattı derken tamamen döküldüler.

Ohaaa hemde eşinin arkadaşı
Canım bi an önce münasebetini kesmelisin iki gün sonra kocanada yavşar bu pis midesizler

Parayla cinsel ilişkiye giriyorlar bence, kocaları da biliyor yüksek ihtimalle durumu. Niçin böyle düşündüm derseniz, o eşyaların da bir geliş fiyatı oluyor, oranın sahibi olsanız da geliş fiyatının altına sattığı an zarara geçersiniz, babasının oğlu olsa durup dururken vermek istemez adam. Satış müdürü oranın sahibi bile değil, hesap vermesi gereken bir müdür var,cebinden ödemiş oluyor bu durumda, iki sohbete kim kime o kadar maddi yardımda bulunur? Hadi bunlar bu kadar ucuza aldı diyelim, kocaları ödeyecek o eşyaların fiyatını öyle değil mi? Bu kadar indirimi nasıl yaptırdın demez mi adam? Kaldı ki bizde mesela bazen hep birlikte bazen annen babam birlikte gider; ama fiyat konusunu babam konuşur.
Böyle kişiler durup dururken anlatmaz, siz bir şeyden şüphe mi ettiniz de döküldüler acaba dedim; ama sanki anlatmak için yer arıyorlarmış da tam denk gelmiş gibi olmuş. O esnaftan biri sizi kendisine ayarlamalarını istemiş olabilir mi?

ben özellikle dışarda çok ciddiyimdir hatta arkamdan kulağıma bile gelmiştir. ne kadar suratsız diyorlarmış beni dışarıda görenler. hani öyle cıvık bir insan değilimki adam beni ayarlamak istesin girdiğim mağazalarda bırakın pazarlık yapmayı esnafın suratına bakmadan konuşurum. ama haklıda olabilirsiniz bilmiyorum.

aslında 2 sene önce eşimde biraz şüphelendi bunlardanda ben ihtimal vermedim ozamanlar. salonumun perdesini değiştirecektim.bu bana benim tanıdığım perdeci var ordan hesaplı yaptırırız dedi tamam dedim gittik. hiç unutmuyorum ozaman diğer mağazalarda 500 tl dedikleri perdeyi 180 tl ye anlaşmıştı. eşime söylediğimde suzi bu kadar indirim olmaz bunda bir durum olmasın dedi bende ne olacak kadının tanıdığıymış demiştim. şimdi şimdi anlıyorum birçok şeyi.

Dediğim gibi bir durum varsa zaten adamlar sizle konuşamadığı için araya onları sokmuşlardır, bu konulara bakış açınızı öğrenip, sonra ağzınızı arayabilirler.

Kocalarına yakalansilar,suçu ilk size atacaklar.benim çocukluk arkadaşım yemişti böyle bir halt.kocasina yakalanınca da telefonda,suçu dolaylı yoldan bana atmış,benim hicbiseyden haberim yok.bide bana diyor ki,eşim ararsa seni bozuntuya verme.yani benim sucumu üstlen dedim beni sakın işlerine karıştırma,kocan ararsada yalan söylemem vs.baya kızdım ve görüşmeyi kestim.asla ve asla gitmeyin gelmesinler,açıkça söyle görüşmek istemediğini

Boynundaki morluklara kadar gördüm ve kendisine sordum. Doğruladı ilişkimi kestim. Bilmediğim bişey konuşmam ben. Üni.nin yarısı konuşuyormuş ben bilmiyodum. Beni uyardılar sonra ben de kendisine sordum
Sıkıntı burda dedikodu yapman bu daha da günah. Günah sevap ne biliyorsan ona göre davran dedim gerçek olsa bile. Çelişki Yaşatma yani.

Sıkıntı burda dedikodu yapman bu daha da günah. Günah sevap ne biliyorsan ona göre davran dedim gerçek olsa bile. Çelişki Yaşatma yani.
Amacım dedi kodu yapmak değil. KK'ye çay içmeye girmiyosun heralde. Burada sen de bişeyler konuşmuşsundur. Benim amacım Konu sahibini uyarmak. Başımdan geçen olayı anlatıp olacakları söylemek. Buna biz taraflarda yardım, siz taraflarda dedikodu diyorlarsa bilemem. Bu konuda kaç insan başına gelen şeyleri anlatıp konu sahibine yardımcı oluyor. Bir tek benim yazdığım mı seni rahatsız etti ALLAH aşkına?

artık görüşmeyeceğim ama onları kendimden soğutmam gerek
Özel çabaya hiic gerek yok bence
Kapını caldiklarinda aradıklarında çok soğuk şekilde müsait değilim diyebilirsin
Israrla sorarlarsa da kimseyle görüşmek istemiyorum de

Onlar yolun yolcusu olmus kesinlikle esleri de haberdar sonra kimseye izahedemezsin bir de memursun yuz karartici suc felan derlwr isinden de olursun esinden de haysiyetinden de.İvedi tasın oradan numara degistir izini yolunu bilmesinler.

Bulaşmayın bu işlere, kimseyi hatasından döndürmeye de çalışmayın, arkadaşlığınızı devam ettirmeye de... En iyisi imkanınız varsa oradan taşınmanız, yoksa da olabildiğince soğuk davranmanız ama bu durumda size kinlenip hakkınızda olur olmaz konuşma ihtimalleri var. Evine erkek almaktan çekinmeyen insanların başka hiç birşeyden çekineceğini düşünmüyorum, hee birde o "sadece kahve" meselesinin yalan olduğunu biliyorsunuz değil mi? İmkanlarınızı zorlayıp taşının derim ben.

Eve nasıl alıyorlar ben onu anlamadım nasıl bi cesaret bu...
Konu komşu görecek duyacak diye hiç korkmuyorlar mı..??
En önemlisi de kocalar öğrenince ne olacak..??
Kadın cinayetlerinden bıktık...
Sevmiyorsan defolur gidersin kocan şiddet uyguluyorsa çak boşanma davasını ne halt edersen et...
Amn off çok sinir oluyorum böyle insanlara ya...
Benim annemlerin mahallesinde de var bunlardan...
Ele başları kocasıyla evlenmek için kaçarak evlenmişlerdi..
Şimdide aldatıyor..
Bunlar zaten bu işleri tek başına yapamazlar yanında mutlaka destekleyen kendisiyle aynı işe meyilli olanları da kendisine çekerler...
Zaten bizim mahalledeki ele başının destekçisi kocasını 2 çocuğunu bırakıp başka 2 çocuklu ve evli bi adamla kaçtı...
Hatta kendisinin yeni doğan bi bebeği vardı..
Hiç vicdanı sızlamaz böylelerinin...
Ama bunlar sana anlatıyorsa canım mutlaka senide aralarına katmak için anlatıyorlar...
Hatta bizim mahallemdekiler 2 kişiydi sonra 3 kişi oldular ama biri kocaya kaçtı işte..
Ben küçükken başka bi kadınıda resmen hayat kadını yaptılar kocası erkeklerle basınca boşandılar...
Şimdi adam başka bi kadınla evli çocukları oldu..
Bu karısıylayda samimi oldular...
En son geçen yıl kardeşim anlattı polisler geldi mahalleye adam karısını başkasıyla mesajlaşırken yakalamış dövmeye başlamış komşularda polisi çağırmışlar...

Suzi konunu takipteyim yalnız bu kadınlar artık çok hadlerini asmislar.Sen çok iyi niyetlisin ve yollarından nasıl dondurebilirim demissin.onlarsa Belkide başkalarıyla senin adına anlaştı eğer seni ayarlayabilirlerse para alacaklardir.arkana bakmadan kac iyi niyetli Suzi..İnanki sizin adınıza üzüldüm.

evet bende bu yüzzden artık onlarla alışverişe gitmekten tedirgin oluyorum. hep bir bahane uyduruyorum. ama bu durumdan haberim yokken çok giderdim
Çalıştığım yerde camdan bakarken 2 kadının bıçaklandığını gördüm iki genç kadın ve bir genç adam.hemen ambulansı aramıştım afganlı genç eşini ve yanındaki kadını bıçaklayıp kaçarken yakalandı ve duyduk ki o bayan arkadaşı kadını pazarlıyormuş.Sakın böyle insanlarla görüşme olan o kadına değil arkadaşına da olabiliyor .Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim lafı çok doğru.O insanlardan kurtulun ve yüzlerine şunu söyleyin.Karaktersiz insanlarla işim olmaz deyin

Bu ne cesaret ya millette hiç korku da kalmamış. Adam evdeyken kocası gelse ?? Ya da kocası varken adam.bişeyleri hazmedemeyip gelip kapıya dadansa?? Bide dayak yiyormuş mezarlığa girer o zaman heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…