- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
Aslında şöyle gelişti bunlar ikiside beyaz eşyalarını değiştirdiler. bulaşık makinası çamaşır makinası buzdolabı mikro dalga. bende fiyatını sordum kaça aldınız dedim öyle ufak bir rakam söyledilerki şaşırdım. kampanya falanmı vardı nasıl bukadar ucuza aldınız dedim. çocuğu ufak olan ya oranın satış müdürünün bana karşı zaafı var dedi.Ya benim anlamadığım nasıl girdiler bu konuya, durup dururken mi anlattılar yoksa siz bir şey sordunuz da onlar da itiraf mı etti?
Ohaaa hemde eşinin arkadaşıAslında şöyle gelişti bunlar ikiside beyaz eşyalarını değiştirdiler. bulaşık makinası çamaşır makinası buzdolabı mikro dalga. bende fiyatını sordum kaça aldınız dedim öyle ufak bir rakam söyledilerki şaşırdım. kampanya falanmı vardı nasıl bukadar ucuza aldınız dedim. çocuğu ufak olan ya oranın satış müdürünün bana karşı zaafı var dedi.nasıl yani dedim işte hoşlanıyormuş benden dedi ne fiyat versem tamam diyor dedi. oranın satış müdürü senin eşininde arkadaşı değilmiydi dedim evet dedi. işte sonrasında ben sordukça onlar anlattı derken tamamen döküldüler.
Parayla cinsel ilişkiye giriyorlar bence, kocaları da biliyor yüksek ihtimalle durumu. Niçin böyle düşündüm derseniz, o eşyaların da bir geliş fiyatı oluyor, oranın sahibi olsanız da geliş fiyatının altına sattığı an zarara geçersiniz, babasının oğlu olsa durup dururken vermek istemez adam. Satış müdürü oranın sahibi bile değil, hesap vermesi gereken bir müdür var,cebinden ödemiş oluyor bu durumda, iki sohbete kim kime o kadar maddi yardımda bulunur? Hadi bunlar bu kadar ucuza aldı diyelim, kocaları ödeyecek o eşyaların fiyatını öyle değil mi? Bu kadar indirimi nasıl yaptırdın demez mi adam? Kaldı ki bizde mesela bazen hep birlikte bazen annen babam birlikte gider; ama fiyat konusunu babam konuşur.Aslında şöyle gelişti bunlar ikiside beyaz eşyalarını değiştirdiler. bulaşık makinası çamaşır makinası buzdolabı mikro dalga. bende fiyatını sordum kaça aldınız dedim öyle ufak bir rakam söyledilerki şaşırdım. kampanya falanmı vardı nasıl bukadar ucuza aldınız dedim. çocuğu ufak olan ya oranın satış müdürünün bana karşı zaafı var dedi.nasıl yani dedim işte hoşlanıyormuş benden dedi ne fiyat versem tamam diyor dedi. oranın satış müdürü senin eşininde arkadaşı değilmiydi dedim evet dedi. işte sonrasında ben sordukça onlar anlattı derken tamamen döküldüler.
ben özellikle dışarda çok ciddiyimdir hatta arkamdan kulağıma bile gelmiştir. ne kadar suratsız diyorlarmış beni dışarıda görenler. hani öyle cıvık bir insan değilimki adam beni ayarlamak istesin girdiğim mağazalarda bırakın pazarlık yapmayı esnafın suratına bakmadan konuşurum. ama haklıda olabilirsiniz bilmiyorum.Parayla cinsel ilişkiye giriyorlar bence, kocaları da biliyor yüksek ihtimalle durumu. Niçin böyle düşündüm derseniz, o eşyaların da bir geliş fiyatı oluyor, oranın sahibi olsanız da geliş fiyatının altına sattığı an zarara geçersiniz, babasının oğlu olsa durup dururken vermek istemez adam. Satış müdürü oranın sahibi bile değil, hesap vermesi gereken bir müdür var,cebinden ödemiş oluyor bu durumda, iki sohbete kim kime o kadar maddi yardımda bulunur? Hadi bunlar bu kadar ucuza aldı diyelim, kocaları ödeyecek o eşyaların fiyatını öyle değil mi? Bu kadar indirimi nasıl yaptırdın demez mi adam? Kaldı ki bizde mesela bazen hep birlikte bazen annen babam birlikte gider; ama fiyat konusunu babam konuşur.
Böyle kişiler durup dururken anlatmaz, siz bir şeyden şüphe mi ettiniz de döküldüler acaba dedim; ama sanki anlatmak için yer arıyorlarmış da tam denk gelmiş gibi olmuş. O esnaftan biri sizi kendisine ayarlamalarını istemiş olabilir mi?
Dediğim gibi bir durum varsa zaten adamlar sizle konuşamadığı için araya onları sokmuşlardır, bu konulara bakış açınızı öğrenip, sonra ağzınızı arayabilirler.ben özellikle dışarda çok ciddiyimdir hatta arkamdan kulağıma bile gelmiştir. ne kadar suratsız diyorlarmış beni dışarıda görenler. hani öyle cıvık bir insan değilimki adam beni ayarlamak istesin girdiğim mağazalarda bırakın pazarlık yapmayı esnafın suratına bakmadan konuşurum. ama haklıda olabilirsiniz bilmiyorum.
Sıkıntı burda dedikodu yapman bu daha da günah. Günah sevap ne biliyorsan ona göre davran dedim gerçek olsa bile. Çelişki Yaşatma yani.Boynundaki morluklara kadar gördüm ve kendisine sordum. Doğruladı ilişkimi kestim. Bilmediğim bişey konuşmam ben. Üni.nin yarısı konuşuyormuş ben bilmiyodum. Beni uyardılar sonra ben de kendisine sordum
Amacım dedi kodu yapmak değil. KK'ye çay içmeye girmiyosun heralde. Burada sen de bişeyler konuşmuşsundur. Benim amacım Konu sahibini uyarmak. Başımdan geçen olayı anlatıp olacakları söylemek. Buna biz taraflarda yardım, siz taraflarda dedikodu diyorlarsa bilemem. Bu konuda kaç insan başına gelen şeyleri anlatıp konu sahibine yardımcı oluyor. Bir tek benim yazdığım mı seni rahatsız etti ALLAH aşkına?Sıkıntı burda dedikodu yapman bu daha da günah. Günah sevap ne biliyorsan ona göre davran dedim gerçek olsa bile. Çelişki Yaşatma yani.
artık görüşmeyeceğim ama onları kendimden soğutmam gerekBen olsam bidaha asla görüşmem
Özel çabaya hiic gerek yok benceartık görüşmeyeceğim ama onları kendimden soğutmam gerek
rabbim esirgesinmemursun yuz karartici suc felan derlwr isinden de olursun esinden de haysiyetinden de.İvedi tasın oradan numara degistir izini yolunu bilmesinler.
Çalıştığım yerde camdan bakarken 2 kadının bıçaklandığını gördüm iki genç kadın ve bir genç adam.hemen ambulansı aramıştım afganlı genç eşini ve yanındaki kadını bıçaklayıp kaçarken yakalandı ve duyduk ki o bayan arkadaşı kadını pazarlıyormuş.Sakın böyle insanlarla görüşme olan o kadına değil arkadaşına da olabiliyor .Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim lafı çok doğru.O insanlardan kurtulun ve yüzlerine şunu söyleyin.Karaktersiz insanlarla işim olmaz deyinevet bende bu yüzzden artık onlarla alışverişe gitmekten tedirgin oluyorum. hep bir bahane uyduruyorum. ama bu durumdan haberim yokken çok giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?