- 23 Temmuz 2014
- 3.860
- 17.064
- 408
- 33
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Gidip geri dönmeme ihtimalleri de var . Bu devirde neler görüyor duyuyoruz. Herkes bir zahmet doğurduğuna baksın ya bu ne Allah aşkına mal mı emanet ediyorlar bu insanlar bu kadar rahat ?
görüşmeyin zaten. 4 aylık bebeğine merhameti olmayan bir ruh hastasının size ne faydası olabilir. zavallı çocukKızlar bu akşam kesin ve net bir dille son kez reddettim.Araya da mesafe koyacağım yoğunum falan deyip görüşmeyi baya azaltacağım.Zaten bebeğe de görümcesi bakacakmış.Bir miktar sütünü sağıp verecekmiş yetmezse mama verecekmiş öyle dedi…
Ay ne cesaret 4 aylık bebeği 1 hafta boyunca komşuya bırakmak. Hoş bebeği bırak ben oksam çocuoumu bile bırakmam. Cesaret edemem. Yok mu kendi aileleri onlara bıraksınlar?
Konu sahibi nasil vicdan azabi cekiyor onu anlamadim ama. Deli midir nedir demesi gerekirken vicdan yapmis.Yalnız bu konuyu okuyan her hanım saçmalık diyor, komşunuzun deliliğinde forum olarak uzlaştık konu sahibi.
Bu kadının sevilecek nesini buldunuz?Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.
Gölcük'te olan olaydan mi bahsediyorsunuz? Evlilik dışı çocuk sahibi olan bir öğretmendi. Bayramda ailesine gidip çocuğu tek başına bırakmıştı ve ölümüne sebep olmuştu...o zaman çok ağlamıştım, hala gözlerim dolar.Yıllar önce okuduğum bebeğini evde bırakıp tatile giden anne haberi geldi aklıma. Bu kadın kimseyi bulamazsa ne yapacak acaba?
HaklısınGerizekalı galiba
2 aylık bebeği 9 gün boyunca bırakmıştı.Birine emanet ettiğini söylemişti.Onu açıklamadılar galiba.Bu kadının sevilecek nesini buldunuz?
Kocasının uçkurunu düşündüğü kadar bebeğime biri zarar verir mi diye kafa yorsaydı bizde anneliğin hakkını vermiş derdik. Yazık günah o bebeğe. İnşAllah başına bir şey gelmez ilerde.
Sizde bu kadınla irtibatı kesseniz sizin açınızdan iyi olur.
Evet keşke ben de hatırlamasaydım.Gölcük'te olan olaydan mi bahsediyorsunuz? Evlilik dışı çocuk sahibi olan bir öğretmendi. Bayramda ailesine gidip çocuğu tek başına bırakmıştı ve ölümüne sebep olmuştu...o zaman çok ağlamıştım, hala gözlerim dolar.
Ohaa böyle biri nasıl anne oluyorMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
Evet maalesef 2 aylık erkek bebekti... Bebeği emzirip bırakmış, hakim karşısına cikinca birine emanet ettiğini söylemişti ama o kişi yalanladı.2 aylık bebeği 9 gün boyunca bırakmıştı.Birine emanet ettiğini söylemişti.Onu açıklamadılar galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?