Komşum 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor

Gidip geri dönmeme ihtimalleri de var . Bu devirde neler görüyor duyuyoruz. Herkes bir zahmet doğurduğuna baksın ya bu ne Allah aşkına mal mı emanet ediyorlar bu insanlar bu kadar rahat ?

Forumda "Herkes bir zahmet doğurduğuna baksın vb" yorumlarını okuyunca aklına Dilek ve konusunda yazdıkları gelen tek kişi değilimdir inşallah.

görüşmeyin zaten. 4 aylık bebeğine merhameti olmayan bir ruh hastasının size ne faydası olabilir. zavallı çocuk

Ay ne cesaret 4 aylık bebeği 1 hafta boyunca komşuya bırakmak. Hoş bebeği bırak ben oksam çocuoumu bile bırakmam. Cesaret edemem. Yok mu kendi aileleri onlara bıraksınlar?

Ortada hastalık veya zaruri bir durum yok. Çocuğu aileleri de dahil, kimseye bırakmasınlar.

Komşumuz kafayı yedi??
4 aylık bir bebek annesiz ne yapacak? Anne sütü almıyor diyelim,anne kokusu alır sakinleşir uyur.
1 hafta bebeğe eziyet olur.nasıl oyalayacaksiniz? 4 aylık bebek oyuncak bile oynamaz.Kucak ister anne güveni ister.
insalalh aklı başına gelir.
Ey Allah'ım keşke herkes anne olmazsa

Bebeği çok güvendiği birine emanet edip 2 saat yemeğe ciksalar anliycam da bir hafta tatil nedir ya? Hiç mi ozlemeyecek bebeğini hepsini geçtim de? Yani aklı kalmayacak mi? Madem bu kadar bağ oluyor sana bebek neden doguruyorsun şart mı yani anne olmak ? Bazı insanlar cidden garip

Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.
Bu kadının sevilecek nesini buldunuz?
Kocasının uçkurunu düşündüğü kadar bebeğime biri zarar verir mi diye kafa yorsaydı bizde anneliğin hakkını vermiş derdik. Yazık günah o bebeğe. İnşAllah başına bir şey gelmez ilerde.
Sizde bu kadınla irtibatı kesseniz sizin açınızdan iyi olur.

Yıllar önce okuduğum bebeğini evde bırakıp tatile giden anne haberi geldi aklıma. Bu kadın kimseyi bulamazsa ne yapacak acaba?
Gölcük'te olan olaydan mi bahsediyorsunuz? Evlilik dışı çocuk sahibi olan bir öğretmendi. Bayramda ailesine gidip çocuğu tek başına bırakmıştı ve ölümüne sebep olmuştu...o zaman çok ağlamıştım, hala gözlerim dolar.

2 aylık bebeği 9 gün boyunca bırakmıştı.Birine emanet ettiğini söylemişti.Onu açıklamadılar galiba.

Geçen hafta acillik oldum 11 aylık bebeğimi anneme bıraktım mecburen doktor musade altında tutalım iki saatte bir kan alicaz dedi onda bile hastaneden kaçtım geldim o kan verme aralarında bebeğim bensiz duramaz diye ki durmadı da ağlama sesi apartmanın dışından duyuluyordu annem sakinlestirememisti 4 aylık bebek nasıl bırakılır ya Allah im aklımı kacircam bide tanımadığı kisilere birakacakmis bu nasıl bir anne keşke sosyal hizmetlere falan verseler bebeği bu kadının yanında durmasindan daha iyidir ilerde bir gün onun bunun yanına verip çocuğun başına bir iş gelmeyeceğini kim bilebilir

Evet keşke ben de hatırlamasaydım.

Ohaa böyle biri nasıl anne oluyor
Bakabilecek arkadaş ne demek 4 aylık bebek nasıl güvenebilir hay romantik tatillerine ...
Arada eşlerin yalnız kalmaya ihtiyacı olabilir anlarım ama anneanne ve babaanneye en fazla bırakılabilir oda 4 aylıkken değil
Hanımefendiye bak sen bir de bi haftalık gece gece sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…