- 3 Eylül 2018
- 9.334
- 49.843
- 548
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
yuh daha neler! bi hafta bi de şaka mı bu. oğlum 5 aylık nerdeyse 1 saat birine bıraksam aklım kalıyor dönene kadar. kabul etmeyin. ayrıca kafasını bile tutamayan bir bebek. boğazında mama kalsa bile çocuk tecrübeniz yoksa boğulabilir bebek. asla yapmayın öyle bir şey. kadına da Allah akıl fikir versin. yazık çocuğaMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
Ne ilgisi var bu konuyla ya! Kadının çalışması da olay olmuşBen eşi zengin olduğu halde işinden olmamak için 3 aylık işe başlayan biliyorum.
Anne olmasaymış keşke böyle bişey olur mu daha küçücük bebek o anne kokusu arar illaki biz eşimle sinama için kv ye bırakmıştık ki aynı avm nin içindeydik aglarsa durmak istemezse bile ona ragmen tün film boyunca aklım ondaydı agladı mı sorun çıktı mı diye bu kadın bırakıp gidecek tatile hemde hiç tanımasa bile bırakacak birilerine yani bu insanlık degil insanlıktan anne duygusundan yoksun belliki psikolojik olarak da iyi oldugunu düşünmüyorum kabul etmeyin küçük bir bebege annesi zor bakıyor gece uyumaz gündüz durmaz özellikle anne yokken hiç durmaz bebegi sakinleştiren anne kokusudur varlığını hissetmektir sizi tanımıyor daha huysuz olacak ve belkide hiç durmayıp aglayacak çocuga yazık size yazıkMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Konuyu okuyunca benim de aklıma böyle birşey geldi.bana biraz kriminal bir iş olabilir gibi geldi
karı koca yurtdışına kaçacaksa vs çocuğu da bu arkadaşa veririz demişlerdir
İnanamıyorum bu nasıl bir sorumsuzluk , bu nasıl anne !!!Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Bir haftalığına insan evladını komşusu da olsa nasıl bırakır ya..Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Emanet çocuk büyük sorumluluk Allah korusun sakın kabul etmeyin. Ben yeğenime bakarken bir kere yataktan düştü diye kafayı yiyecektim az daha vicdan azabından, ki annesi babasının pek umru değildi çocuk hep bendeydi.Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Gezmeye gidip geri dönmeyi düşünmüyor sanırım.Emanet çocuk büyük sorumluluk Allah korusun sakın kabul etmeyin. Ben yeğenime bakarken bir kere yataktan düştü diye kafayı yiyecektim az daha vicdan azabından, ki annesi babasının pek umru değildi çocuk hep bendeydi.
Eşiyle baş başa plan yapacaksa bakıcı tutsun. Bu ne rahatlık bu ne genişlik ya, nasıl güvenir nasıl cesaret eder de çocuğunu başkalarına atıp gezmelere gitmeye çalışırsın. Gerçekten pes!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?