Komşum 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor

Başlığı okuyunca iki saat falan bırakacak sandım adkflglgğ

yuh daha neler! bi hafta bi de şaka mı bu. oğlum 5 aylık nerdeyse 1 saat birine bıraksam aklım kalıyor dönene kadar. kabul etmeyin. ayrıca kafasını bile tutamayan bir bebek. boğazında mama kalsa bile çocuk tecrübeniz yoksa boğulabilir bebek. asla yapmayın öyle bir şey. kadına da Allah akıl fikir versin. yazık çocuğa

Sakın kabul etme konu sahibi. Yuh yani böyle anneye babaya. Allah korusun çocuğun boğazına bir şey kaçsa bir şey olsa ne yapacaksınız? Okurken şok oldum. Biz 7 kuzeniz, en büyükleri benim, hiç böyle ne annem ne teyzem kardeşlerine bile uzun süreli çocuk bırakmadılar. Çok ilginç geldi bana bu durum.

Hem bu bebeğe sürekli bakmak demek. 7/24 bakım ister. Sizin hiç mi işiniz yok? Çocukla markete nasıl gideceksiniz köpek dğeilki bu.

Anne olmasaymış keşke böyle bişey olur mu daha küçücük bebek o anne kokusu arar illaki biz eşimle sinama için kv ye bırakmıştık ki aynı avm nin içindeydik aglarsa durmak istemezse bile ona ragmen tün film boyunca aklım ondaydı agladı mı sorun çıktı mı diye bu kadın bırakıp gidecek tatile hemde hiç tanımasa bile bırakacak birilerine yani bu insanlık degil insanlıktan anne duygusundan yoksun belliki psikolojik olarak da iyi oldugunu düşünmüyorum kabul etmeyin küçük bir bebege annesi zor bakıyor gece uyumaz gündüz durmaz özellikle anne yokken hiç durmaz bebegi sakinleştiren anne kokusudur varlığını hissetmektir sizi tanımıyor daha huysuz olacak ve belkide hiç durmayıp aglayacak çocuga yazık size yazık

Bende ise giderken birakmak istiyor falan sandim. Ki ona bile sicak bakmazken bir hafta romantik bi tatil icin birakmak nedir ya? Kafayi mi yemis? Hemde kim oldugu belli olmayan “bakabilecek herhangi biri”ni ariyor. Cildirmis olmali. Allah akil fikir, ve vicdan versin. Bu nasil analiktir tovbe est

bana biraz kriminal bir iş olabilir gibi geldi
karı koca yurtdışına kaçacaksa vs çocuğu da bu arkadaşa veririz demişlerdir
Konuyu okuyunca benim de aklıma böyle birşey geldi.

Televizyonlarda görüyoruz bebeğini komsuya yada bakıcıya bırakıp ortadan kaybolani.

İnanamıyorum bu nasıl bir sorumsuzluk , bu nasıl anne !!!

Konu sahibi böyle bir soruya verilecek olması gereken en doğru cevabı vermeyip buraya konu açmak hangi duygusallığın sonucu anlamıyorum. Bu kadar delirmiş olamazsınız değil mi ikinizde?

Kesinlikle kabul etmeyin. Bir annenin 4 aylık bebeğinden özellikle bu gibi keyfi bir nedenle ayrılması doğru değil.

hastaneye giriş yapılırken imzalananlardan iyi bir sözleşme imzalatırdım ben olsam. nasıl deli insanlar var ya eşiyle rahat rahat seks yapabilmek için bebeğini bir başkasına emanet ediyor. çocuk uyuduğunda da sevişebilirsin ablam, neydi bu kadar

8 yaşındaki kızımı annem ve kardeşim dışında kimseye 2 saatligine bırakmıyorum.Şaka mi bu? 4 aylık bebeğin başına Allah korusun hersey gelebilir, o sorumluluğu sakın almayin.Mama yerken bile aksilik olabilir.Kadin 4 aylık bebegini komşuya bırakıp tatile gitmeyi düşünüyor cok ilginç

Bir haftalığına insan evladını komşusu da olsa nasıl bırakır ya..

Kaç yaşında olursa olsun kimsenin çocuğuna 1 hafta bakılır mı?
Hele ki aylık bu, bebek...
Yuh olsun komşunuza.
Seviyormuşsunuz, sevmeyin, normal biri değil.

Emanet çocuk büyük sorumluluk Allah korusun sakın kabul etmeyin. Ben yeğenime bakarken bir kere yataktan düştü diye kafayı yiyecektim az daha vicdan azabından, ki annesi babasının pek umru değildi çocuk hep bendeydi.
Eşiyle baş başa plan yapacaksa bakıcı tutsun. Bu ne rahatlık bu ne genişlik ya, nasıl güvenir nasıl cesaret eder de çocuğunu başkalarına atıp gezmelere gitmeye çalışırsın. Gerçekten pes!!!

Gezmeye gidip geri dönmeyi düşünmüyor sanırım.

Romantik tatile değil kocasını denetlemeye gidiyor.

4 aylık süt ister, meme ister en önemlisi anne ister. Biberon dayarım diye düşünmesin, anneyi etrafta göremeyince bebeğin aklı çıkacak.

Bebek krize girince anne mi çağırılacak? Anne elbette geri dönmez, tatiline devam eder, bakanlar uğraştığıyla kalır.

Komşunuza biraz mesafe koyun, olacak iş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…