- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Kadın kafayı yemiş galiba bende bı kaç saat sandım basta. Sakin kabul etmeyin dört aylık bebek bu ya 10 yaşında çocuk değil ki .. Çok ilginç insanlar var.Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
Bir de utanmadan size bakacak arkadaşınız var mı diye soruyor?Nasıl güvenip bırakacak anlayamadım.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor
şaka gibi..4 aylik bebegini nasil emanet ediyor anlayamiyorum. 3 bucuk aylik bebegimi esime emanet edip uyumaya ayri odaya gittigimde bile kabuslar goruyorum, 1 dk olsun ayri kalamiyorum ben hele su depremlerden sonra. uykusunda bile ozluyorum. insanlar ne rahat 4 aylik minicik annesine en ihtiyaci olan donemde birakip vicdani rahat bir sekilde tatil yapmayi dusunuyor. asla kabul etmeyin, kimseyi de tavsiye etmeyin. Allah korusun bebegin basina bir sey gelir, sen tavsiye etmistin der vicdansiz annesiMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
sizi geçtip bi arkadaşınız var mı diye sormuş tanımadığı birine bile bırakmayı göze almış o derece gözü dönmüş bir ruh hastasıHaklısınız kızlar.Aslında daha önce de geziye gitmiştiler ama kayınvalidesi gelip bakmıştı bebeğe.Şimdi demek ki kadının işi çıktı o yüzden bana telif etti
Bı haftaacik sana mı birakacakmisMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Delirmiş olmalı.Kararinda ciddiyse siz bari merhamet edin kimseye güvenip bırakmayın çocuğu.Allah korusun neler olabilir.O bebek için anne kokusu güven demekMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Peki kadın manyak onu anladık. Kocası da bu duruma tamam mı diyecek yani?
Bende böyle dusundumm ya art niyet resmen buSonsuza kadar size bırakacaklar gelmeyin bu oyuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?