Komsum cocugunumu dovuyor??

Benim de oğlum banyo yapip yattığında banyp yaparken kıyameti kopardıği yetmiyomuş gibi uyuduğu zaman gece uykusuunun içinde anne yapma diye bağırır çığlık atar beni. Komsularim da bazen arada takibe geliyolar ama sağoldunlar çok duyarli oldukları gibi çokta iyimserler bi başka mahallede oturmuş olsaydım çok tan kapida bulmuştuk kendimizi çocukların sesinden Allah komşularımdan razı olsun diyorum nedimki çok iyimserler iyiki böyle komşularım var iyiki bu eve tasinmışım

yazık çok üzüldüm kim bilir ne derdi var yavrucağın.kocasıyla bir görüşseniz bilemedim ya.içim bir cız etti. kadın kötü muamele yapsa kadınında sesini duyarsınız aslında. belki hasta belki başka birşey kendini anlatamıyor ki yavrum kıyamam.

Konu sahibi de hiç cevap yazmiki dünden beri ne yaptı takip ettimi bi bahaneyle oturmaya diye gidip çocuğa sorular sorsa ç ocuk cevaplar acaba ne yaptı merak ediyoz yazsana

Bendede emin olmak lazım, bazı cocuklar ortalığı yıkıyor ağlarken, belki anne tükenmiştir ve o yüzden de kendi haline bırakıyordur. Ama insanın aklına da herşey geliyor. Valla neleri var

Evet konu sahibi bu konuyu Bi netliğe kavuştursanızzz

Arkadaş bu ne rahatlik. Adını hatırlıyorsun madem hiç mi merak edip şimdiye kadar netten araştırmadin.

2009 yılında kaybolmuş. Kaybolduğunda 11 yaşındaymis.

Kayıp ege mert diye yazınca çocuk çıkıyor her yerde. Senin 3-4 yıl oldu diye hatırladığın (eğer buysa çocuk tabii) 7 koca yıl! Pes mi diyeyim yuh mu diyeyim. Tv kanalını aramışmış, ama kimse acmamışmış. Gece uykum girdi yeminle.

Bu ne rahatlik. Polisi aradin. Sonra noldu bilmiyorum. Bir daha ara çok mu zor. Hastaneyi ara bashekimlige git. Çok mu zor. Bari tam tarihleri buraya yaz hangi sehir hangi hastane belki ailesi ulasir. Ayy ne kadar sinir bozucu.

Neyse açıkçası çocuk resimlerde çok büyük zaten. 7-8 yaşında olduğunu sanman hiç gerçekçi değil. Yaşıyorsa yavrum zaten 19 yaşındaymış şimdi. Anası babası eminim düzenli olarak adını internette arıyorlardır. Belki sana ulaşırlar. Çocuğun tam adını yazalım ege mert çamanak google sonuçlarından ulaşırlar belki.

Bilip bilmeden yargılamak kolay geliyo size akliniza gelen herşeyi yaptım elimden geldiğince ulaş maya çalıştım ama ulaşamadım dün kaybolan çocuğun babası na da mektup yazdım numarasina ulaşamadım için bugün mektubu adrese gondercem mailimi telefonumu da yazdım ararsa benimle irtibata geçerse elimden geleni hatta fazlasını bile yaptıma inanim yaparım da eleştirmek kolay yani ne dimki...

Tamam harekete geçmişsin. Çok güzel bir çözüm olmuş. İnşallah ellerine ulasir. Bu arada ben de facebook tan arartim ne annesi ne babası çıkıyor. Aklına başka bir yöntem gelen birileri varsa en azından onlarda baba veya anneye nasıl ulaşılacağını konusunda seviyan a fikir onerebilirler.

0216 375 02 32
0537 630 14 77

Bu numaralarimi aradiniz. Arkadasa kiziyosunuz ama bende onunla ayni fikirdeyim. Dun ben kayip ege mert yazdim direk cikti cocuk kayip ilanlari, herkes seferber olmus belki internetiniz yoktu bakamadiniz ama inanin polisi bi kac kez daha arasaydiniz yada emniyete bizzat gitseydiniz emin olun bulunurdu. İnterpol bile kirmizi bulten cikarmis.
Belki hastanede biliyodur (ozel hastanemiydi)Danisiklilar belki organlarini aldilar cocugun, yavrum cok uzgunum, hele sizin gibi gorupte sesimi kimseye duyuramasaydim vijdanen erir biterdim.

seviyan ara bu numaraları canım. Gelişmelerden de bizi haberdar et lütfen.

Resim deki çocuğun aynisiydi çocuk ateşliydi yuzune baktımda yatataydı yanına yanaşıp başına baktıgimda çok ateşi vardı sacı yeni traş olmuştu yanındaki refakatci olarak kalan kadın an nesi sanmıştim kadın ne bakıyosun diye bagirinca nenim çocum hadta zaten dedi bende senin mi çocuk dedimde evet dedi ama bbize kogustakibayanlara iki haftadir yoldayız rizeden geldik giresuna deyince koğuştaki kadi n çocukla ilgilenmiyodu bile çok ateşli olduğu halde yaklasmiyodu bile biz hastanaenin kogusundaki bayanlar çocuğu üvey annesidir diye d7şündük sonra çok ateşi plduğu için tahllil yapıldi bi mikroplu bulaşıcı hastalık cik8nca tek yatakli bi odaya alındı başka hastalara bulaşır diye...
kapisinda bulasicı dir girilmez uaz8yodu ben hastanede kayboldunu yada kaçır8ldını bilseydim polisi arardım ben hastaneden çıkınca haberlerde çocuğun resmini gor7nce şoka girdim hatta kimlik siz helmişti hastaneye onun içinde doktor güvenlik çağırınca orada bi karışiklik oldu kadın cocum ölii ateşi var diye fetlryat ettini hatırlim daha hatırlamim...

Resim deki çocuğun aynisiydi çocuk ateşliydi yuzune baktımda yatataydı yanına yanaşıp başına baktıgimda çok ateşi vardı sacı yeni traş olmuştu yanındaki refakatci olarak kalan kadın an nesi sanmıştim kadın ne bakıyosun diye bagirinca nenim çocum hadta zaten dedi bende senin mi çocuk dedimde evet dedi ama bbize kogustakibayanlara iki haftadir yoldayız rizeden geldik giresuna deyince koğuştaki kadi n çocukla ilgilenmiyodu bile çok ateşli olduğu halde yaklasmiyodu bile biz hastanaenin kogusundaki bayanlar çocuğu üvey annesidir diye d7şündük sonra çok ateşi plduğu için tahllil yapıldi bi mikroplu bulaşıcı hastalık cik8nca tek yatakli bi odaya alındı başka hastalara bulaşır diye...
kapisinda bulasicı dir girilmez uaz8yodu ben hastanede kayboldunu yada kaçır8ldını bilseydim polisi arardım ben hastaneden çıkınca haberlerde çocuğun resmini gor7nce şoka girdim hatta kimlik siz helmişti hastaneye onun içinde doktor güvenlik çağırınca orada bi karışiklik oldu kadın cocum ölii ateşi var diye fetlryat ettini hatırlim daha hatırlamim...

B Birkadinvebiranne in verdiği telefon numarasini aradin mi?

ayyy benım kızım 3 aylık dogdugu gunden berı cıglık atıyor normal bı aglama degıl
bıkere alt komsum gece 12 de canım yardımcı olabılecegım bırsey varmı teksın acemısın bı sıkıntımı yasıyorsunuz dıye msj attı

kızım kıyametı koparıyordu gaz sancısı

bence bı emın olun lakın şakaya gelmez... ıyı gozlemleyın suphenızden emın oldugunuzda polısı falan arayın

B Birkadinvebiranne in verdiği telefon numarasini aradin mi?
bugün yazďığım mektubugönderdim ama sonra o numaralari aradim cep numarası kullanilmamaktadır oteki numarayı aradiğmda yaşlı bi teyze çıkti eg mertin babannesi olduğunu ege mert'in babasının geçen sene vefati ettiğini ben herşeyi anlatınca cok sevindi heyacandan bi süre konuşamadi adimi sordu nerde yasadimi sordu teyze çok sevincten havalara uçtu resmen bana ege mert'in annesinin cebini verdi kadın bana çok dualar etti aradığm için neyse annnesini aradım ama annesi olacak kadın hiç sevinmedi ben anlatırken he hi eminik öyledir diye dinledo anlatinca ben dedimki size ulasmaya çalıştım ama ulaşamadim eğer yapacam bişey varsa elimden ne gelirseyaparım dedim kadin bana polis interpol bişey yapamadı da sen mi bişey yapcan nerdeyse nerde kimbilir nerde şimdi dedi sen bisey yapma benim numarami nerden aldın dedi bende babannesinden aldım dedim ben insanlik görebvimi yaptım sizi arayarak dedim kadın yüzüme kkapattı resmeb telefonu aradıma aricama pişman oldum ama yinede içim vicdanen rahatladı bu arada mektubu adamın öldünu bilmiyodum ölu adama yollamışoldum

Aradım ama polis bana ilgilencez dedi polisin konuşmasından sankibeni başından savmak için öyle dedini hissettim ama ilgilendilermi igilenmedilermi bilmuyorum

Ya bu ciddi bir sey farkinda misiniz? Ne demek ilgilenmediler? Ne demek kimseye ulasamadiniz? Allahim saka gibi. Su an haber siteleri buraya girip baksa size ulasmaya calisir. Belki o cocuk yasiyor ve eziyet çekiyor. Cidden cok zor bir sey. Gerekirse cocugu gidip kacirsaydiniz. Aff ya cok kotu bir sey bu.

Canım inşallah çocuğunu dövmüyordur bu konuyu takipteyim lütfen çocuğunu dövmemiş olsun lütfen

Ya ben bi şey anlamadım ne oluyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…