- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
Aynen bende şuan çok şaşkın ve üzgünümBundan 7 yil once kaybolmus bir cocugu bayan hastanede asiri hasta sekilde gormus ve kimseye ulasamamis demesine gore. Çocuk da araniyor yani. Kayip olmus gitmis. Cidden okuyinca cok sasirdim..
Ya ben ege mert'inannesi ile ko uştum kadin beni umursamadı bile babannesine numaramı adımi adresimi bıraktım babannesi beni ararsanız ben elimden ne gelise hatta daha fazasıni yaparim dedim daha ne yapimkiYa bu ciddi bir sey farkinda misiniz? Ne demek ilgilenmediler? Ne demek kimseye ulasamadiniz? Allahim saka gibi. Su an haber siteleri buraya girip baksa size ulasmaya calisir. Belki o cocuk yasiyor ve eziyet çekiyor. Cidden cok zor bir sey. Gerekirse cocugu gidip kacirsaydiniz. Aff ya cok kotu bir sey bu.
7 yıl deil 2yıl olduBundan 7 yil once kaybolmus bir cocugu bayan hastanede asiri hasta sekilde gormus ve kimseye ulasamamis demesine gore. Çocuk da araniyor yani. Kayip olmus gitmis. Cidden okuyinca cok sasirdim..
Kayıp yada kaçırilmış oldunu bilmiyodum eğer bilseydim o çocuğu onları n eline birakmazdım polise habet veri yakalatırdim olmadi kendim kaçırıp polise teslim ederdim doktor bizi taburcu edip eve gelince haberlerde görduğmde şok gecirdim çocuğun resmuniYa bu ciddi bir sey farkinda misiniz? Ne demek ilgilenmediler? Ne demek kimseye ulasamadiniz? Allahim saka gibi. Su an haber siteleri buraya girip baksa size ulasmaya calisir. Belki o cocuk yasiyor ve eziyet çekiyor. Cidden cok zor bir sey. Gerekirse cocugu gidip kacirsaydiniz. Aff ya cok kotu bir sey bu.
Ya ben ege mert'inannesi ile ko uştum kadin beni umursamadı bile babannesine numaramı adımi adresimi bıraktım babannesi beni ararsanız ben elimden ne gelise hatta daha fazasıni yaparim dedim daha ne yapimki
7 yıl deil 2yıl oldu
Kayıp yada kaçırilmış oldunu bilmiyodum eğer bilseydim o çocuğu onları n eline birakmazdım polise habet veri yakalatırdim olmadi kendim kaçırıp polise teslim ederdim doktor bizi taburcu edip eve gelince haberlerde görduğmde şok gecirdim çocuğun resmuni
Internetten aeaştırdim çocuk çok zekiymiş kaybolduktan 20 25 gün sonra babasinin cebini aramış kısik bi sesle baba beni kurtar femiş kapanmış telefon cocugun aradıgı numaranin sonyali kirklarelinde bi çiftlikten gelmiş çiftliğin sahibi kari kocanin ifadesini almıs polis ama hic nişey cikmamis kadina dedimki oadamla kad8nın resmini ögorürsem hastanedeki kadinmi diye anlaşılir dedim kadin çoktan yuzume kapatmıştı telefpnu ben kendi kendime konuşurmuşumAnnesi nasil umursamadi ya? O zaman annesi satmistir cocugunu. Insan boyle dusunur. Bence haber kanallarinin whatsapp ihbar kanallari var ordan yazsaniz belki pesine duserler. Ah yavrum yazik yaa.
Internetten aeaştırdim çocuk çok zekiymiş kaybolduktan 20 25 gün sonra babasinin cebini aramış kısik bi sesle baba beni kurtar femiş kapanmış telefon cocugun aradıgı numaranin sonyali kirklarelinde bi çiftlikten gelmiş çiftliğin sahibi kari kocanin ifadesini almıs polis ama hic nişey cikmamis kadina dedimki oadamla kad8nın resmini ögorürsem hastanedeki kadinmi diye anlaşılir dedim kadin çoktan yuzume kapatmıştı telefpnu ben kendi kendime konuşurmuşum
ya belki 7 yıldır umudu tukenmistir binlerce asilsiz ihbar gelmistir sonucta annesini de anlamak lazim..bence muge anliya mutlaka ulasin o bu isin üstüne gider sizin yardiminizla.Bu arada siz hangi ilde gördünüz cocugu?Internetten aeaştırdim çocuk çok zekiymiş kaybolduktan 20 25 gün sonra babasinin cebini aramış kısik bi sesle baba beni kurtar femiş kapanmış telefon cocugun aradıgı numaranin sonyali kirklarelinde bi çiftlikten gelmiş çiftliğin sahibi kari kocanin ifadesini almıs polis ama hic nişey cikmamis kadina dedimki oadamla kad8nın resmini ögorürsem hastanedeki kadinmi diye anlaşılir dedim kadin çoktan yuzume kapatmıştı telefpnu ben kendi kendime konuşurmuşum
Ayy sesli guldum yaa imdaat yardim edin diyo demekBir gün komşular bizim evi de basarsa hiç şaşırmam. Benim oğlum ana okuluna başladı malum sık hastalanıyor. Burnunu açmazsam kulak ağrısı yapıyor.bende yatmadanönce bazen de gece tıkanınca serum fizyolojik damlatmak için baya savaş veriyorum. O sırada gecenin sessizliğinde. Imdaaat yardım edin yardım edinnn diye çığlık atıyor. Odası da arka tatafta boşlukta muhtemelen ses baya yankı yapıyor zaten gerçekten biri bişey yapıyor gibi feryat ediyor ve birde bakıyorum arka binadanışıklar yanıyor camlar açılıyor. Bende tamam sus damlatmıyorum diyorum susuyor hemen. Ama biri kapıma gelse hesap sormaya hiç kızmam aksine memnun olurum çevremde duyarlı insanlar var diye. Bence şikayet edin. Ortalık manyak kaynıyor.
Galiba ben yanlis anliyorum. Cunku iki gundur garip aglamalar yok cocuk biraz hircin ama annesi normal konusuyodu dun ama oyle yapma falan diyodu oda bagirip agliyodu galiba normal yaramaz bi kiz ama yinede dinlemedeyim. Cocugun abisi var oda gayet iyi cocuga benziyo kardesiyle bahcede oynadi agliyodu cocuk yine susturdu top oynatti.Haber varmı acaba ??
seviyan sen akilli kadinsin hastane yonetimine yada polisedemi haber veremedinArkadaşım ben evliyken bosanmamışti benim oğlum grip olmuş doktorda bizi bi hafta hastanede yatırıp tedavii ediyodu bizim hastanede yattığımızda bi çocuk yatırdılar hastaneye çocuk 7 8 yaşlarında adıni hiç unutmam ege mert'ti çocuğu getirenler- 2adam bikadındı doktor gelip nufuz kağıdıni sorduğunda evde unuttuk demişti kadıni annesi saniyoduk çocuk çok jastaydi anlattıklarında ve çocuğa sogukluk yani davranışlarinda çelişki vardı çovukta bi mikroplu hastalik cıkinca kadıni tek yataklu bi odaya aldilar kapida bulaşıcı girilmez diye bi yazı vardi sonra benim çocum iyileşince hastaneden çıktik o akşam haberlerda ege merti mizi çaldilar diye bi haber izledim çocuk hastanedeki çocuktu hemen haber kanalini aradım ama cevap alamadim çok aradım ama ulaşamadım ohaberlerdeki anne babanin ağlamalarıni hiç unutmam ulaşamadım sesimi kimseye diyuramadım diye hala vicdanım rahat deil şimdi o çocuk nerde bilmiyorum anne baba ne yapti bilmiyorum hala onlari düşünüp duruyorum aklimdan hiç cıkmiyo o olay çok aradım haber kanalıni ya cevap verilmedi yada ulaşamadim haber veremedime hala çook üzülüyom.
polise gidebilirdin.Ya ben ege mert'inannesi ile ko uştum kadin beni umursamadı bile babannesine numaramı adımi adresimi bıraktım babannesi beni ararsanız ben elimden ne gelise hatta daha fazasıni yaparim dedim daha ne yapimki
gecti borunun pazari sur e...ni nigdeyeBilip bilmeden yargılamak kolay geliyo size akliniza gelen herşeyi yaptım elimden geldiğince ulaş maya çalıştım ama ulaşamadım dün kaybolan çocuğun babası na da mektup yazdım numarasina ulaşamadım için bugün mektubu adrese gondercem mailimi telefonumu da yazdım ararsa benimle irtibata geçerse elimden geleni hatta fazlasını bile yaptıma inanim yaparım da eleştirmek kolay yani ne dimki...
Internetimde bir sorun vardi giremedim cocuk nerdeyse hic aglamiyo oyle gunduzleri bi kac kere nazlanma seklinde aglamalarini duyuyorum evlerine gidemem esim izin vermiyo bende korkarim zaten kimdir nedir bilmiyoruz kucuk bebegim var tanimadigim eve onu sokamam nolur nolmaz. Ama surekli dinliyorum evimizin banyosu apartman bosluguyla havalandigi icin banyodan onlarin seslerini duyabiliyorum. Cocuk gercekten sinirli inatci bi cocuga benziyor. Ama kadin yinede hala o geceyi dusundukce tuhafima gidiyo. Bi okuyuver abi demesi cocuk hastada ondan agliyo deyip cocugun susmasi bidaha aglamayisi ilginc.Konu sahibi de hiç cevap yazmiki dünden beri ne yaptı takip ettimi bi bahaneyle oturmaya diye gidip çocuğa sorular sorsa ç ocuk cevaplar acaba ne yaptı merak ediyoz yazsana
3 yaslarindaki bir çocuk inattan ya da hastalıktan ağlıyorsa komsular rahatsız olacak sus dediginizde anlamaz çünkü görünen bir komşu yok ona göre. Ama komsular kapıya gelince rahatsız ettiğinin ancak o zaman farkına varabilir. Onun için susmuş olabilir.Internetimde bir sorun vardi giremedim cocuk nerdeyse hic aglamiyo oyle gunduzleri bi kac kere nazlanma seklinde aglamalarini duyuyorum evlerine gidemem esim izin vermiyo bende korkarim zaten kimdir nedir bilmiyoruz kucuk bebegim var tanimadigim eve onu sokamam nolur nolmaz. Ama surekli dinliyorum evimizin banyosu apartman bosluguyla havalandigi icin banyodan onlarin seslerini duyabiliyorum. Cocuk gercekten sinirli inatci bi cocuga benziyor. Ama kadin yinede hala o geceyi dusundukce tuhafima gidiyo. Bi okuyuver abi demesi cocuk hastada ondan agliyo deyip cocugun susmasi bidaha aglamayisi ilginc.
Bence gidin savciya durumu bildirin hastane kayitlari guvenlik kameralari bunlara bakilir. Ama cok tuhaf boyle bi olayda polis aranmakla kalirmi insanlarin cocugu kaybolmus bu bi esya degil cocugunun kaybolmasi ne demek ya cok aci birseyfir bu. Biyle durumlarla bidaha karsilasirsaniz lutfen olaylari telefonla cozmeyin o gun savciliga gidip durumu anlatsaydimiz boyle olmazdi.Resim deki çocuğun aynisiydi çocuk ateşliydi yuzune baktımda yatataydı yanına yanaşıp başına baktıgimda çok ateşi vardı sacı yeni traş olmuştu yanındaki refakatci olarak kalan kadın an nesi sanmıştim kadın ne bakıyosun diye bagirinca nenim çocum hadta zaten dedi bende senin mi çocuk dedimde evet dedi ama bbize kogustakibayanlara iki haftadir yoldayız rizeden geldik giresuna deyince koğuştaki kadi n çocukla ilgilenmiyodu bile çok ateşli olduğu halde yaklasmiyodu bile biz hastanaenin kogusundaki bayanlar çocuğu üvey annesidir diye d7şündük sonra çok ateşi plduğu için tahllil yapıldi bi mikroplu bulaşıcı hastalık cik8nca tek yatakli bi odaya alındı başka hastalara bulaşır diye...
kapisinda bulasicı dir girilmez uaz8yodu ben hastanede kayboldunu yada kaçır8ldını bilseydim polisi arardım ben hastaneden çıkınca haberlerde çocuğun resmini gor7nce şoka girdim hatta kimlik siz helmişti hastaneye onun içinde doktor güvenlik çağırınca orada bi karışiklik oldu kadın cocum ölii ateşi var diye fetlryat ettini hatırlim daha hatırlamim...
Cocuk yine agliyo cok cok agliyo tuhaf sesler cikariyo apartmandan dinliyorum sesi yankilaniyo napicami bilemiyorum annesinin ufak tefek konusma tarzinda sesleri geliyo iki uc kere geldi ama cocuk ahhhhhh ahhhhh diye bogulur gibi agliyo en sonda oooohhhh dedi simdi bidaha ses gelmedi of napicam dovse kadinin seside gelir ama3 yaslarindaki bir çocuk inattan ya da hastalıktan ağlıyorsa komsular rahatsız olacak sus dediginizde anlamaz çünkü görünen bir komşu yok ona göre. Ama komsular kapıya gelince rahatsız ettiğinin ancak o zaman farkına varabilir. Onun için susmuş olabilir.
Okuma olayı da bazi insanlar çocuk her hastalandığında ya da sebepsiz agladiginda alışkanlık olarak nazara bağlar. Evet nazar vardır da bazısı herşeyi buna yoruyor işte. Zaten dovuyorsa belli olur öyle bir kereyle kalmaz.
Evet dovse sesi de gelir. Gece terörü mu var çocukta acaba. Ben olsam gündüz kapıdan sorarım evine girmemekte tabiki haklisiniz da. Hayırdır hasta miydi, "yine" çok ağladı diye sorardım.Cocuk yine agliyo cok cok agliyo tuhaf sesler cikariyo apartmandan dinliyorum sesi yankilaniyo napicami bilemiyorum annesinin ufak tefek konusma tarzinda sesleri geliyo iki uc kere geldi ama cocuk ahhhhhh ahhhhh diye bogulur gibi agliyo en sonda oooohhhh dedi simdi bidaha ses gelmedi of napicam dovse kadinin seside gelir ama
Aslinda sormak istiyorum ama esim onlara takti sakin o kapiyi calma onlar bi tuhaf diyo kadinin tipinden korkmus. Ben eve gec geliyorum zaten aklim sende geliyo sezsizce dinle bisey olursa emin olursa polise sikayet et ama sakin kapilarina gitme deyip duruyo o oyle yapinca bende korktum.Evet dovse sesi de gelir. Gece terörü mu var çocukta acaba. Ben olsam gündüz kapıdan sorarım evine girmemekte tabiki haklisiniz da. Hayırdır hasta miydi, "yine" çok ağladı diye sorardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?