Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil sinirlerim bozuldu ya hala agliyorum.
Bizim de önceki komsularımızla belirli bir düzeyde samimiyetimiz vardı bir ara bayan bizim yanımızda calısmıstı cıktı sonra neyse, gece' nin bir vakti zil caldı saat 03:00 sıralarıydı kadın aglıyor abim cok kötü diye adam iri yarı zar zor asagı kata indirdiler babam, annem hep beraber hastaneye götürdüler.. Allaha sükür fırsatcı insanlar degillerdi. Ama simdi kendimi sizin yerinize koyuyorum da ben sorgulamazdım ne bileyim, taksi cagırdınız mı? veya ben cagırayım? diyemezdim o an aklıma gelmezdi ki? :26:
Alır götürürdüm sonra da niyetlerini, amaclarını ögrenince kafama dank etmis olurdu o ayrı..
Allah böyle kötü kalpli insanlarla karsılastırmasın..
canım çok zor bir durum ama çok iyi yapmışsın..aqızlarının payını vermişsin...annemlere okudum aferin akıllı kızmış dedi eşimde senin nereli olduqunu soruyor çok dobraymış brawo diyor![]()
cok terbiyesizce birsey ya,gercekten cok acil olur birden akillarina sen gelirsin ama kadin gelir kapiya
bekarsin bi kere ya da kapi calsada acma,benim a blamda yalnz yasiyor aksam eger biriyi zile bassa kadinda olsa acmiyor
cok gicik oldum ha