Çok iyi yapmışsın canım ya ohh iyi olmuş![]()
valla ben de rahatladim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yapmışsın canım ya ohh iyi olmuş![]()
bense sen yeni bi ev aramaya başla artık, sonuçta tek yaşıyosun ve bu tarz laubalilikler zamanla gidecek artacak seni daha çok rahatsız edecektir... çok terbiyesizce, gecenin o saatinde bi kızın kapısı çalınmaz, insan ne kadar düşüncesiz olursa olsun bu farklı bi durum...
bunu okumamıştım ben,güzelce ikaz etmişsin çok yumuşak olmaman da iyi olmuş...kinci insanlarsa bundan sonra seninle uğraşabilirler ama ben altından kalkabileceğine inanıyorum, umarım bidaha böyle sıkıntılar yaşamazsın cnm.gittim konusmaya.
Ev sahibi oglu kapiya geldiler once bana geldi diye haber vermeye. Ayagimi giydim ciktim yukari oglana anneni cagirir misin dedim, ev sahibi
hayirdir kizim bi yanlis mi oldu dedi,
oldu dedim gecenin 4 unde bekar bayanin nasil kapisini caliyorsunuz siz
kapini degil zilini caldim dedi
dedim kapinin zilini caldin ayip degil mi sizin 5 tane cocugunuz 3 tane kiziniz var sizin kizin kapisini calsa bi adam gecenin bi yarisi yollucak misiniz dedim
e biz seni aile belledik baban gibi bilmemne diyor kadin
ailem degilsiniz babam degilsiniz kontrat var ben kia veriyorum sen kira aliyosun aramizdaki iliski bu dedim
bi daha asla benim kapimi hava karardikta sonra calmayin
gunduz de evle ilgili bisi olmadikca calmayin
kadin basladi cikcik insanlik olmus
sen bi kadin olarak kocanin gecenin yarisi bekar kadinin evini calmasina bisey demiyosan hic insanliktan bahsetme dedim
adam ozur diledi kadin hala konusuyo
dun dedim polis cairsam yeriydi kapiyi actim yardim ettim taksinin nosu olmadigini da bilemem 20 senedir burda oturuyosun nasil olmaz dedim
adam napiyim dedi
dedim karin hala konusuyo sustur
bunun psikolojisi bozuk dedi
iyi dedim bi daha calmayin kapimi
tamam dedi adam bi daha calmicaz
iyi dedim anlastik
indim asagi.
Bagirmaktan anliyolar demek. Neyse ohh icim rahatladi.
bunu okumamıştım ben,güzelce ikaz etmişsin çok yumuşak olmaman da iyi olmuş...kinci insanlarsa bundan sonra seninle uğraşabilirler ama ben altından kalkabileceğine inanıyorum, umarım bidaha böyle sıkıntılar yaşamazsın cnm.
Açıkçası ben konuşmanıza ,konuşma tarzınıza sizin adınıza üzüldüm.Tamam çok acil bir iş için sizi rahatsız etmemiş olabilirler,kadının da sizinle gelmemesi garip fakat bu kadar dert edip üstüne konuşma yapmanız çok gereksiz.Adamı zaten hastaneye götürmemişsiniz,bundan sonra da bu tip taleplerine olumsuz yanıt verirdiniz nazik bir dille olup biterdi.
Buna mı çok şaşırdınız neler var neler?İş yerindeki arkadaşım bekar ufak tefek çok kibar bir kız annesi babası okumuş insanlar..Üniversitede okuyan kız kardeşiyle beraber oturuyor ve kardeşi erkek gibi çok cesaretli sinirli bir kız iri yarı..Bir apartımana yeni taşınıyorlar (ilk gün) gece 2 ye doğru zil çalıyor babası koşup bakıyor aşağıdan bir erkek sesi açınsana kızlar siz uyanıksınızdır öğrencisiniz ya diyor!Babası kapıyı açıyor adam onların hizaya gelince yer misin yemez misin vuruyor aha sana öğrenci diyor..Ve bu arada babası psikiyatr çok kibar bir adam onu bile zıvanadan çıkarmışlar..Aynı kızın eski komşusu emekli mühendis karı koca üst katında oturuyor(60 yaşın üstündeler) ve bir gün kadın onu çağırıyor bilgisayarda sorun var düzeltir misin diyerek tamam deyip çıkıyor.Bilgisayarın başına oturunca ne görüyor tahmin edinçıplak genç erkek resimleri kadın gülerek nasıllar diyor problemi halledip çıktım hemen diyor bu arada kocası da evde..Daha sonra bu adamların gece kasıtlı olarak gürültü yaptıklarını farkediyor bu arada ben de evinde kaldığımda duydum..Dertlerinin ne olduğunu ben tahmin ettim kız şok oldu..Erkek arkadaşınla ilişkini kıskanıyorlar dedim..Ayrıldık deyip bir süre evine getirme bakalım diyorum..Dediğimi uyguluyor ve gürültüler son buluyor vay anasını!Adamların hasedine bak...Halbuki o genç kızın ciddi nişanlısı annesi ve babası biliyor yüzükleri de takılı..
![]()
Sözlerime yine duruma uygun bir şarkı sözleriyle son veriyorum:
Allah belanı versin
Allah seni kahretsin
Bana gelen sana gelsin
Hayatımı sen mahvettin
Acımadın neler çektim
Kader seni de kör etsin :) :) :/
Ben olsam kapıyı dahi açmazdım. Biz mahrumiyet bölgesi sayılan bir yerdeyiz. Ben de 25 yaşındayım ve tek kalıyorum. Arabam olsa dahi benden daha müsait erkek komşular vardır. Onları uyandırması gerekir. Bende taksi parası ödememek bir de gidip gelirken rahatsız olmamak için sizi uyandırdıklarını düşünüyorum.:113: