komşum hakkında yanlışmı düşünüyorum

Ozu turban degilse neden o ayrintiyi verdiniz o zaman ne gerek vardi? Valla benim de kuzenim turbanli surekli sac rengini degistirir guzellik salonlarinlarindan cikmaz

anlayana sirisinek saz anlamayana davul zurna az demişler

siz beni anladınız

pardon anladım şimdi, aldıkları kıyafet, cilt bakımı, saç baş fln kocası onları farketmez zaten. Beyaza eşyayı ucuza aldı demişsiniz, evet şüpheli bir durum. Evli bir kadına, bir esnafın, eve git diye mesaj atması çok şüpheli. Bir şey var gibi, biraz daha gözlemleyin, yakalamaya çalışsın, açık açık konusun sonra

Saygısızlık yapmak istemem ama Size ne demek geldi icimden

Sahsen mesafe koyarim emin olmak icin de gozlemlerim ve emin olursamda gorusmem. Afedersiniz ama essek kadar insan ve bir anne neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmiyor mu ki karsima alip bir de bu yaptigin yanlis diyeyim. Basindakini cukarsin bari de onu lekelemesin. Sonra millet hemen yaftayi yapistiriyor. Bak kapali ama yemedigi halt yok diye. Allah rizasi icin sirf yakisiyor diye kapanmayin ya. Allah rizasi icin kapanin ve hakkini da verin. Veremiyorsanizda o basinizda ki bez parcasindan baska bir anlam tasimaz cikarinda basinizdan bari gercekten hakkini vererek kapananlara laf gelmesin.

sen evli bir bayansı erkeklerle yazısmana dikkat et der ilişkimi keserim. Allah şaşırtmasın. kocamdan başka kimse bana eve gitmedin mi daha diye soramaz. sordurtmam o kim oluyoki be

Böyle biri arkadaşımsa eğer beni ilgilendirir eger ahlak dısı bişey yapıyorsa o onun özel hayatı diyip beni ilgilendirmez diyemem.kocası olan bir kadını elin adamı neden ilgilendirir ya da tam tersi, ben olsam mesafemi koyardım, elin magzacısı gelipte elin karısına kardeşlik yapamaz, bence şüphelerinizde sonuna kadar haklısınız ve konısmayın.

Bazı yorumlara şaşmamak elde değil.
Kadının iyi veya kötü olduğunu sadece konu sahibinin anlattıklarıyla anlayanlar var maşallah.
Bir insana böylesine yafta yakıştırmak ne kadar doğru.
Konuyu kib leyeceğim kapatılması gerekir. Tanımadığımız bir kadının neredeyse namusuna kadar ahkam keser olduk.

Tüm bunlar sizi neden ilgilendiriyor ki,sizi komşuluğu ilgilendirmezmi ? Para harcıyomuş falan filan ne kadar çirkin şeyler bunlar ya,kendinizle kıyaslamışsınız birde çok yanlış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…