- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
Ozu turban degilse neden o ayrintiyi verdiniz o zaman ne gerek vardi? Valla benim de kuzenim turbanli surekli sac rengini degistirir guzellik salonlarinlarindan cikmaz
yani açık olsaydı her ay kuaföre bu kadar para vermesinden suphelenmeyecek miydiniz.parantez içinde açık yazmazdınız heralde.neyse kapalılar da saçlarını değiştirir boyatır belki kocası belki kendi için..
anlayana sirisinek saz anlamayana davul zurna az demişlerÖyle bile olsa çok saçma değil mi evli kadın sonuçta başı açık kadınlar da eşleri için yada kendini iyi hissetmek için boyatıyorlar sonuçta birde birinin namusundan şüphe duymak bu kadar kolay olmamalı bence de tartışmak için açılmış bir konu
siz beni anladınızMadem çok seviyorsun arkadaşım diyorsun, okadar da yakınsanız şüphelendiğini söyle kendisine, sana anlatırsa şayet yaptığının yanlış olduğunu anlat. Belki hata yapıyordur ve farkedemiyordur, farketmesini sağla. Eğer ki anlatırsa ve halimden memnunum derse ben bu şekilde görüşemem seninle dersin. Açık hanımların içinde nekadar edeplisi varsa, türbanlıların içinde de bi okadar edepsizi olabilir. Açıklık kapalılık ölçüt değil.
Ben seni anlıyorum
Durumu pek iyi değil ama sürekli saç yaptırıyor diyorsun evet bi saç boyatmak en az 100 lira,
Hem türbanlı hem saç bakımını eksik etmiyorsa çok iyi durumu olması lazım bence de.
Sorun öğrenin ve belki hatasından dönmesini sağlarsınız.
Hatalı diye bir insana yüz çevirmek çok acı hem de arkadaşınsa.
Ben gayet iyi anladim. Ayrintiyi verme sebebinizi de.... amacinizi da....anlayana sirisinek saz anlamayana davul zurna az demişler
anlamışsınız ama yanlış anlamışsınızBen gayet iyi anladim. Ayrintiyi verme sebebinizi de.... amacinizi da....
Isabet olurMune konu amacını aştı farklı taraflara çekildi konumu kapatırmısın
Herkes ne olduğunu anladı siz merak etmeyinanlayana sirisinek saz anlamayana davul zurna az demişler
Böyle biri arkadaşımsa eğer beni ilgilendirir eger ahlak dısı bişey yapıyorsa o onun özel hayatı diyip beni ilgilendirmez diyemem.kocası olan bir kadını elin adamı neden ilgilendirir ya da tam tersi, ben olsam mesafemi koyardım, elin magzacısı gelipte elin karısına kardeşlik yapamaz, bence şüphelerinizde sonuna kadar haklısınız ve konısmayın.günaydın hanımlar, yeni üyeyim ama yıllardır takip ederim siteyi aslında bi konu hakkındaki kararsızlığım için üye oldum. komşumla ben 10 yıldır aynı mahalledeyiz ama 2 yıldır samimi olduk. ve gözüme batmaya başlayan bazı şeyler var. maddi olarak orta halli bir aile ama bu arkadaşım öyle para harcıyor ki ben çalıştığım halde bunu yapamıyorum kendisi ev hanımı. cilt bakımları kıyafetleri her ay saç bakımı boyası osu busu (türbanlı kendisi) günde 2 paket sigarası. iki çocuğu var. asıl şüphelerim şunlar. sürekli telefondan birileri ile yazışıyor. sorduğumda türlü türlü bahaneleri var hergün 12 de çıkıyo evden akşam 16 da geliyor. birgün birlikte çarşıya gittik bi mağazaya girdik kıyafet baktı. sonra ordan çıkınca bir yerde çay içelim diye oturduk buna mesaj geldi tel masanın üstündeydi az önceki gittimiz mağaza sahibi daha çarşıdamısın eve git yazmış. bu ne dedim o beni kardeşi gibi görür koruma potansiyeli dedi. sonra evine beyaz eşya aldı benim 3000 tl ye aldığım çamaşır makinesinin aynını 2000 tl ye aldı ve bu beyaz eşyacı ile de bi kaç telde konuşurken yakaladım. komşu arkadaş olarak çok iyi bir insan her derdime koşar elinden geldiğince yardımcı olur. vefalıdır. hakkında kötü düşünmek istemiyorum. ama kararsızım sizce yanılıyormuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?