- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.368
- 133
- 29
- Konu Sahibi willedwoman
-
bende türbanlıyımkesinlikle değil. türbanlı olduğunu sürekli saçlarını boyatıyor onun için belirttim.
Konunun başında söylemiş zaten konuyu açmak için üye oldum diye neyin peşindesiniz anlamıyorum. Bahsettiği kişi gibi olan insanlar hiç mi yok yani? Ben gördüğüm duyduğum şeyleri yazsam yaftanızdan geçilmeyecek. ne fakeliğim kalır nede erkekliğim. Herşeyi yakıştırırsınız ama Türkiyede yaşıyoruz ve daha niceleri yaşanıyor çıkarın atın şu gözlüğü ve görün gerçekleri.Hmm bu da onu ilgilendirmez aslında ama iyi niyetli bir konu değil.
Forumu takip et takip et sonra üye olup anında konu aç. Böyle konu açmak için üye olmuş yani
kocası var tabi. ama ben emin olmak istiyorum. çünkü bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim demişler. yanımda gezdirdiğim insanları seçmem gerek
peki şu an ne durumda arkadaşınız ne oldu kendisine.Bence önce biraz bekleyin kanıtınız olmadan günahına girmeyin. Yapabiliyosanız fotoğraf çekin telefonundan ona bakma bahanesi ile girip bi mesajlarına bakın.
Bundan 6 yıl önce bu şekilde evli bir arkadaşım vardı. Evliliğinde mutlu değildi. İsteyerek evlenmiş ama eğitimini yarım bırakmış. Okumak istiyordu. Maddi durumları da pek iyi değildi. Eski bir eve gelin olmuş bundan gocunuyordu. Bende açıkcası dışarıda falan görüştüğümüzde bir kaç adamla küçük flörtleşmelerini görmüştüm hemde hiç tanımadığı adamlardı. Bir gün bana geldi oturduk sohbet muhabbet. Benim bilgisayarımdan facebook’una girdi. Giderken çıkmayı unutmuş. Bende açtım baktım mesaj gelmiş. onu kendi hesabım diye düşündüm bi an bakayım mesaja dedim bir baktım bir adamla yazışmaları. Adam başka şehirdeymiş bayaaa bir yazışmaları var. Son mesajı ise arkadaşımın şu “aşkım arkadaşıma geldim. burda yazamam anlaşılır. eve gidince yazıcam” böyle bir konuşma. Ben şok oldum ve tez zamanda arkadaşlığımı bitirdim. Bir süre sonra facebook’ta önüme bir fotoğraf düştü. Ortak tanıdığımız beğenmiş. O yazıştığı adam kocası ve bu arkadaşım buluşmuşlar. Ne mana anlayamadım. Belki de eşinin tanıdığıydı o adam. Yoksa internetten biriyle tanıştım gel senide tanıştırayım diyemezdi kocasına heralde.
Planları okuyup açıktan üniversiteye girip mezun olduktan sonra kocayı boşamaktı açıkcası şuan nerelerde bilemiyorum ortak arkadaşımlada görüşmüyorum sosyal medyada da bulamadım kendisinipeki şu an ne durumda arkadaşınız ne oldu kendisine.
Gezdirme yanında işte. Biraz samimiyeti keskocası var tabi. ama ben emin olmak istiyorum. çünkü bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim demişler. yanımda gezdirdiğim insanları seçmem gerek
Allah allah tıpkısının aynisi bi hikayeye ben de tanik oldum dunya küçük ayni kişimi acaba??????Planları okuyup açıktan üniversiteye girip mezun olduktan sonra kocayı boşamaktı açıkcası şuan nerelerde bilemiyorum ortak arkadaşımlada görüşmüyorum sosyal medyada da bulamadım kendisini
zavalı kocasıPlanları okuyup açıktan üniversiteye girip mezun olduktan sonra kocayı boşamaktı açıkcası şuan nerelerde bilemiyorum ortak arkadaşımlada görüşmüyorum sosyal medyada da bulamadım kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?