komşum hakkında yanlışmı düşünüyorum

Önceden mi açtınız konuyu ? Okudum daha önce sanki.
Uyarın madem. Baktınız olmuyor görüşmezsiniz. Ama herkes bir uyarı ya da hatırlatmayı hakeder. Değişmiyorsa görüşmeyi kesersiniz.

Sadece ilk 3 sayfayi okudum. Baska aciklama yaptiysaniz bilmiyorum. Su kadarini soyleyeyim Allah sizin gibi arkadas vermesin kimseye. Kadin kadinin kurdu diye bosuna dememisler. Saat saat hesabini tutmussunuz kadinin giris cikislarinin filan. Bu ne ya... Ne kadar fesatsiniz. Kadin olmak ne kadar zor ya... Attigim adimin hesabini mi vericem herkese????

Hmm bu da onu ilgilendirmez aslında ama iyi niyetli bir konu değil.
Forumu takip et takip et sonra üye olup anında konu aç. Böyle konu açmak için üye olmuş yani
Konunun başında söylemiş zaten konuyu açmak için üye oldum diye neyin peşindesiniz anlamıyorum. Bahsettiği kişi gibi olan insanlar hiç mi yok yani? Ben gördüğüm duyduğum şeyleri yazsam yaftanızdan geçilmeyecek. ne fakeliğim kalır nede erkekliğim. Herşeyi yakıştırırsınız ama Türkiyede yaşıyoruz ve daha niceleri yaşanıyor çıkarın atın şu gözlüğü ve görün gerçekleri.

komşunuz hakkında yanlış mı düşünüyorsunuz, doğru mu düşünüyorsunuz bilemem ama fazla düşündüğünüz kesin,
yaşam tarzı size uymuyorsa iletişimi kesin, çok da lazım değildir yani.

Türbanlı kadınlar saç boyatamaz mı bakım yaptıramaz mı? Şüphelerin varsa görüşmezsin olur biter.

Bu sizi niye ilgilendiriyor ki? Kocası bu kadını bu kadar kontrol etmiyor besbelli. Yapıyorsa bişey de kendi ayıbı bence kimseye karışmak düşmez.

kocası var tabi. ama ben emin olmak istiyorum. çünkü bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim demişler. yanımda gezdirdiğim insanları seçmem gerek

Emin olacak bir şey yok. Şüpheli bir durumu var. O kadar. Emin olamazsın. Belki iyi para kazandığı bir işi vardır. Borsadan kazanıyor olabilir, İnterneten dış ticaret yapıyor olabilir. Ya da ailesinden kalan kirada daireleri dükkanları vardır. Ya da düşündüğünüz gibidir. Sizi huylandirdiysa gorusmeyin

peki şu an ne durumda arkadaşınız ne oldu kendisine.

yerinizde olsam önce emin olurdum.Sonra da kendisiyle konuşur başına gelecekleri anlatır eger ki öyle yaşamaya devam etmek istiyorsa ilişkimi keserdim.

Planları okuyup açıktan üniversiteye girip mezun olduktan sonra kocayı boşamaktı açıkcası şuan nerelerde bilemiyorum ortak arkadaşımlada görüşmüyorum sosyal medyada da bulamadım kendisini
Allah allah tıpkısının aynisi bi hikayeye ben de tanik oldum dunya küçük ayni kişimi acaba??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…