Kiz o bana gelsinn.sacini yolar eline veririm aaaaaa.bunaldim.ben okurken bunaldimmmm..ay nerdesin,soyle geliyorum.kiz bide beni o sanirsinda acmazmissin kapiyi....elma dersem ac...ahahhahahaahahahahhaY
Ya iste insan ilk zamnlar fark edemiyor ya ben oyle yetismedim ki ne bileyim diyorum yaticam uyuycam bunlarida denedim 5 dk so ra kapimi caldi acmadim acana kadar caldi ya uyuma benim canim sikiliyo dedi sok oluyorum yani tuhaf anlatamiyorum ki degisik bi yapisi var keske senin dedigin gibi hazir cvp olsamda o an aklima gelse soylesem bunlari
Bence yarın kirlileri bir sepete doldurun doğru komşuya.'Ay canım bizim makine bozuldu sende yıkayayım ' de .Sabahın körünce kahvaltıya geldim sana kendim bir şey yiyemiyorum de, bir yemek yapmışlığı vardır mutlaka ay abla sen de su yemeği yap cok güzel yapıyorsun de.Sana gelmesi için fırsat bırakma bence.Onun yaptıklarını sen de ona yaparsan ayağını kesecektir sendenKizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
benimde bi komşum var aynı sizinki gibi
ama onun allahı var evden getirir bir çok seyi
bişi yapsa banada gönderir
ama hep bize gelmek istiyorlar sbah akşam gelseler gelicekler
hele 6 yaşında bi kızı size geleyim mi size geleyim mi
evden çıkarken girerken kapıda bitiyo yavaş yavaş eve sızıyo hiçde çaktırmıyo heee
bazen gelme diyorum bi daha bi daha soruyor ben utanıyorum onlar utanmıyor annesi de gitme kızım ne işin var demiyr
sinir oluyorum
ben komşuyla mesafe koydum o çağırınca gitmiyorum bende hiç çağırmıyorum kapıya bile gelse gel içeri demiyorum
zaten karşımda hemen
ama kızıyla koyamadım hala
ah gitse hmen keşke gideyimmi bahar abla gideyimm mi bahar abla die insana vicdan yapıyo bideamaaaan ondan kolay ne var. benim işim var hadi kızım evine de gitsin geldiği gibi
Senin cocugun yoksa senin evinde ne yapiyor ki cocukah gitse hmen keşke gideyimmi bahar abla gideyimm mi bahar abla die insana vicdan yapıyo bide
miillet yeni evli kaynanadan yakınır kızın derdine bak...nefret ediyorum yüzsüz insanlardan......
ev alma komşu al diye boşa dememişler....resmen canından bezdirmiş.....
valla geçen sene bu zamanlar temizlikte uyku setimin yıkanması lazımdı benim makine kg düşük eşim illa anneme götürüyüm dedi istemedim ısladım banyoda elimde yıkadım hemde hamileyim 9 aylık....birisinden bişi isyemem kendimden feragat ederim yine istemem....eltim böyledir onun adına hep utanırım beni de öyle sanacaklar diye......
Ya diyorum ya benim basiretimmi baglaniyor nedir o gittikten sonra keske sunu deseydim falan diyorum kendime yapiyorum. Iste oglunun yorgani makinaya sigmiyormus onu bi yikatti sonra uzerinde deterjan kalmis dedi bidaha yikatti makinam bozuk dedi yikatti ya diyorum allah kimsenin basina vermesin bas edilebilecek gibi degil makinada camasirim var dedim bitmesini bekledi cocuk kilidini aktiflestirdim kapagi acilmiyo vs dedim kullanma kilavuzunu istedi okudu makinayi yapti ya bas etmeye calistigim boyle bir insan yani. Bide deterjan getirir insan boyle sey olur mu allah askina insan azcik utanir sikilir getirirken yok ya o kadar alismiski yuzu bile kizarmiyor
var cnm bir buçuk yaşında kızım varSenin cocugun yoksa senin evinde ne yapiyor ki cocuk
Acik acik soyle cocugumu hirpaliyor diye uyutucam cocugumu banyo yaptiricam de oda ufak Allah korusun tenhada neler yapar benim kiz kardesim kuzenimim gozunu cikariyordu cocuga guven olmaz yanivar cnm bir buçuk yaşında kızım var
oda seviyor onu ama seviyorum derken hırpalıyor bu sefer benm gönlüm rahat etmiyor hiç istemiyorum gelmesini
ABD den abim gelcekti 10 sene sonra, onun için annem evine gitmek zorunda kaldı hazırlık için tüm temizliğimi zaten annem yapmıştı o kaldı annem sonra yıkarız dedi ama bekletmek istemedim.....ooo sen benim hamileyken yaptıklarımı bir bilsenayyy cnm ayağın fln kayar bişi olur Allah muhafaza. doğumdan sonra yıkasaydın yada annene rica etseydin
bencede güven olmaz o yüzden o gelince hiç yanlız bırakmıyorumAcik acik soyle cocugumu hirpaliyor diye uyutucam cocugumu banyo yaptiricam de oda ufak Allah korusun tenhada neler yapar benim kiz kardesim kuzenimim gozunu cikariyordu cocuga guven olmaz yani
Ayy oldu galibakomsum eve gelmis cocugunu almıyor bende aradim biz disariya cikicaz oglunu alir misin diye esimin ayakkabilarini almadim iceriye kalsin gitmedigimizi gorsun diye kapi calarsada acmicam
Kizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?