komsum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kiz o bana gelsinn.sacini yolar eline veririm aaaaaa.bunaldim.ben okurken bunaldimmmm..ay nerdesin,soyle geliyorum.kiz bide beni o sanirsinda acmazmissin kapiyi....elma dersem ac...ahahhahahaahahahahha

ayy bu ne ya okurken şiştim entersan bir kişilikmiş komşun

Bence yarın kirlileri bir sepete doldurun doğru komşuya.'Ay canım bizim makine bozuldu sende yıkayayım ' de .Sabahın körünce kahvaltıya geldim sana kendim bir şey yiyemiyorum de, bir yemek yapmışlığı vardır mutlaka ay abla sen de su yemeği yap cok güzel yapıyorsun de.Sana gelmesi için fırsat bırakma bence.Onun yaptıklarını sen de ona yaparsan ayağını kesecektir senden

Reactions: GDT
Canım belli ki çok yüz vermişsin çok yumuşak yüzlü ve yardım sever bir kardeşimizsin. Rabbim gönlüne göre versin ama kendini bu şekilde kullandırma canım. Tamam komşu komşunun külüne muhtaçtır ama sizin komşu işi biraz farklı anlamış sanırım. Eşim kızıyor ve kabul etmiyor deyin. Benim de size ayıracak vaktim yok deyin hiç çekinmeyin. Kendisi çok yüzsüz sizde biraz öyle olun insanın biraz yüzü kızarır ne günlere kaldık... Sakın kullandırma kendini canım. Bir günde sen çamaşırlarını al ona git bakalım tepkisi ne olacak....

Reactions: GDT

amaaaan ondan kolay ne var. benim işim var hadi kızım evine de gitsin geldiği gibi

ayyy cnm ayağın fln kayar bişi olur Allah muhafaza. doğumdan sonra yıkasaydın yada annene rica etseydin

keşke kullanma klavuzu yok, kayboldu deseydiniz.

var cnm bir buçuk yaşında kızım var
oda seviyor onu ama seviyorum derken hırpalıyor bu sefer benm gönlüm rahat etmiyor hiç istemiyorum gelmesini
Acik acik soyle cocugumu hirpaliyor diye uyutucam cocugumu banyo yaptiricam de oda ufak Allah korusun tenhada neler yapar benim kiz kardesim kuzenimim gozunu cikariyordu cocuga guven olmaz yani

Ayy oldu galiba komsum eve gelmis cocugunu almıyor bende aradim biz disariya cikicaz oglunu alir misin diye esimin ayakkabilarini almadim iceriye kalsin gitmedigimizi gorsun diye kapi calarsada acmicam

ayyy cnm ayağın fln kayar bişi olur Allah muhafaza. doğumdan sonra yıkasaydın yada annene rica etseydin
ABD den abim gelcekti 10 sene sonra, onun için annem evine gitmek zorunda kaldı hazırlık için tüm temizliğimi zaten annem yapmıştı o kaldı annem sonra yıkarız dedi ama bekletmek istemedim.....ooo sen benim hamileyken yaptıklarımı bir bilsen

Acik acik soyle cocugumu hirpaliyor diye uyutucam cocugumu banyo yaptiricam de oda ufak Allah korusun tenhada neler yapar benim kiz kardesim kuzenimim gozunu cikariyordu cocuga guven olmaz yani
bencede güven olmaz o yüzden o gelince hiç yanlız bırakmıyorum
annem diyorki geçen akşam allahtan çalışıyorsun
yoksa senin komşuyla şimdiye kadar kokardınız
babamda nie diyor kızın evinden çıkmıyor da ondan diyo annemde
kadın gezmeyiseviyor bir gün evde duramıyor oda napsın öyle alışmış

Ayy oldu galiba komsum eve gelmis cocugunu almıyor bende aradim biz disariya cikicaz oglunu alir misin diye esimin ayakkabilarini almadim iceriye kalsin gitmedigimizi gorsun diye kapi calarsada acmicam

Bak işte canım isteyince oluyor. Bundan sonra sürekli bahane bul böyle devam et bir süre sonra sıkılır. Bizi de haberdar et :)

canım senin ki henüz 3 aylık bir maratonmuş benim eski yan komsum yaklaşık 5-6 yıldır böyle bi komşusunu besliyoo... bildiğin sabah kahvaltı öğlen akşam yemeği ramazanda sahurlar dahil hep biraradalar... senden tek farkı o bazen söylense de halinden memnun ilk zamanlar sitedeki diğer daireler bile şaşırıyordu hallerine ama artık hepimiz alıştık şöyle söyleyeyim benim kuma olan iki babannem var onları bile bu kadar bir arada görmemişimdir adamlar resmen bir ev gibi yaşıyo... ama bu aralar komsum dertli çünkü öbürü yeni bi kapı bulmuş sanırım o da bozuk atıyodu.. resmen yıllardır sömürüyorlar bir kadın üç çocuğu ama arkadasım da yeri geldi mi tüm işlerini çocuklarının bakımını onlara yaptırıyordu ufak çocuğunu resmen onlar büyüttü diyebilirim yani karşılıklı geçinip gidiyorlar anlayacağın...

bende komsulardan ağzı yanmış bi insanım ama bu kadar değil biriyle bu kadar içiçe olmak en fazla 2 gün.. 3 gün tahammül edemem sevmiyorum bu kadar vıcıklığı........ Allah sana da yardım etsin hiç bişey yapamamanı anlıyorum insanın dili bağlanıyo...

Çok yumuşak yüzlüsün galiba.Kendin söyleyemiyorsan topu eşine at.
Eşim istemiyor,eşim böyle şeylerden hoşlanmaz,eşim kızar,eşim gelecek,eşim izin vermez gibi...
Bırak eşini aksi ve sert biri olarak bilsin.

Kapiyi acmayin!! Su parasi cok geldi esim kiziyor deyin camasirlari yikamayin. Biraz uzak durun. Boyleleride cok tenlike anam

rahmetli aysel gürel geldi aklıma:reha muhtar armış bunu (sanırım röportaj için) gürel in cevap kulağıma küpedir:reha sevişiyorum kapa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…