Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Aslında visenya yazmıştı.Giyinip,süslenip onun çıkacağı zaman siz de kapıya çıkın.Asansöre beraber binin.Sohbet edersiniz.Zaten ilgisi varsa belli eder erkekler.Taktik filan bilmezler.
Ya da daha iyisi ev kıyafeti,sıfır makyaj çıkılsa grand tuvalet ful makyaj herkes beğenir

Ahahahah kızlar çok tatlısınız ya kurduracağım şey çok basit bir şey daha önce yapmıştım. Kurulum kılavuzunu bir anda kaybedip kılavuz çıkmamış yapamadım diyeceğim ya da şey desem daha mı iyi olur, sizde şarjlı matkap tarzı bir şey var mıydı bir şey kuracaktım ama yapamadım filan. Öyle dersem belki kendi teklif eder yardım etmeyi

Arabayla ilgili sıkıntı uydurmak ya da mobilya kurulumu için yardım istemek çok daha aşikar bi hareket ve çok daha klişe. Ne o öyle, beceriksiz muhtaç gibi. Hayır lokması götürmek bile daha mantıklı bence konu sahibi. Ayrıca zırtlanlığını çok sevdim, hoşlanılan çocuğa “elcağızıyla” pişirmek boşuna klasik olmamış, çalışıyor demek ki Ben olsam hiç düşünmem elim yatkın olsa bişeyler pişirir taşırır götürürüm poğaça değil de elmalı turta falan mesela. Canım çekti yaptım ama tek kişiye çok geliyor der bikaç komşuya dağıtırsın araya kaynar.

Adama doğrudan sizde şarjlı matkap var mı diye sormayın ya kalpten gidebilir

Darbeli matkap isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…