Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Bu konu ne çok merak ettim
Bildiğin gırgır yav
Burada böyle bi konu vardı kaçırmışsın
Hatun eşinin karşısına geçip gırgır yapıyormuştu heyecanlansın diye

Ben böyle bir yazı buldum kk da.Konu arşivlenmiş yok.leopar tayt+gırgır oradan geliyor.

Abd mi Avrupa mı bilmiyorum tesisatçılar cok seksi geliyormus göze slskwjsj ayy ben susayım skskskwk
Bu benim ya Allah'ım,klişelerden ibaret hayatım
Hatta taşınan flörtüm yeni odasının resmini göndermişti. Bir baktım, yatağın üstünde kocaman alet çantası. Dibim düştü,hemen yürüdüm cocuga, 'turk kadınlarının alet cantasini seksi bulduğunu biliyor musun'
Ama cidden elinden bir iş gelmeyen,bozulan şeyi 'ver bu bakayim' deyip incelemeyen adamlarla işim olmaz

Konu sahibi, ben pogacaya daha okeydim ya, aldığın şeyin içinde zaten Alyan anahtarı oluyor, baska bir şeye ihtiyacın olmuyor ki, isteyesin. Hani matkap bile gerekmiyor çoğu şeye.
Adamdan ne isteyeceksin mesela?
Boşu boşuna sipariş verme
Bence sen benim geçen mesajlarda yazdığım şeyi düşün. Yer gök yardım organizasyonu, öğretmenlerin ayarladığı bir tanesine gönüllü lazım,sormak istedim de, davet et tüm gün adam kombine, senin

Bence çok ezikçe.
Bir tane Türk filmi vardı öyle ya.
Adama sürekli kek börek götürüyordu kadın.
Bir erkeğin ilgisi olsa zaten ilgilenir yani böyle şeyler yapmaya gerek yok.
Böyle yapıp adam bir iki takılıp geçince de bana umut verdin olurlar.
Sen kendin gitmişsin yani ayağınla.

Hangi matkaptan bahsediyoruz şu an?

Bencede bisey yapıp götürüp dünden razı gibi gorunmeyin. İllaki apt karşılaşırsınız ozman gülümseyip merhaba falan muhabbet edersiniz. Zaten ilgisi varsa illaki disarda çaya kahveye davet edecektir.

Off su konusmayı bizim heriflerle yapsam cihazları küleyhan gibi şaha kaldırıp kosarlar. Cocugun konusma sekline bak emojilerle sevimli. Bide I like that dimis

Ahahah kaçırmışım ben onu güzelmiş dört duvar arasında neler olduğunu gerçekten de asla bilemeyiz diğer yandan… Düşündürdü

Yengenc ya gerçekten eli iş tutan adam sevgisi bambaşkadır, seni o kadar iyi anlıyorum ki Elleri de narin olmaz bu adamların, kaba sabadır azıcık. Bayılırım

Cocuk senden etkilendi mi bilmiyorum ama senin etkilendigin belli :)))

Pogaca kuru kuru gitmez, pogaca Yap "cay senden, pogaca benden" diye direkt bodoslama gir konuya. Cesaretli ol

Yengenc ya gerçekten eli iş tutan adam sevgisi bambaşkadır, seni o kadar iyi anlıyorum ki Elleri de narin olmaz bu adamların, kaba sabadır azıcık. Bayılırım
Di mi, bisikletim bozulunca 'aaa ne yapacağız? bağlayalım buraya, dönüşte götürsün otobüsle' diyen birini hatırlıyorum. Yani beceremesen bile bir ters çevir , iki zinciriyle oyna elin pislensin Yok ya, elinden her iş gelen erkek candir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…