- 29 Kasım 2021
- 66
- 124
- 23
- Konu Sahibi Dertli256262
-
branşçı olduğum için benim programım her gün değişiyor onun da öyledir heralde. O yüzden uymuyorİşe gidiş geliş saatleriniz uymuyor mu?
Ondan emin değilim.Korkup kaçmasın.Aklı alınır ya.Yalnız çocuk burdaki beyin fırtınasını görse acıyıp bi kapımı çalardı yine ya
Bildiğin gırgır yavBu konu ne çok merak ettim
Poğaçalar yanmıyor değil mi konu sahibi sabahtan beri daldıkYalnız çocuk burdaki beyin fırtınasını görse acıyıp bi kapımı çalardı yine ya
Bu benim yaAbd mi Avrupa mı bilmiyorum tesisatçılar cok seksi geliyormus göze slskwjsj ayy ben susayım skskskwk
Bence çok ezikçe.Yani ya gözü gerçekten benimkindeydi ya da artık eve bir kız (ben) girip çıkmaya başlayınca çekinmiş de olabilir. Yalnız/ev arkadaşıyla yaşayan bir erkeğe sık sık kek, poğaça götürmek şık durmuyor, hemen anlıyorlar. Bir de hadi tek yaşayan erkeğe bi nebzede hele iki erkeğin yaşadığı evin kapısını çalmak biraz iddialı duruyor. Bizimkiler hadi temiz çocuklardı, eşimin arkadaşı da abaza bir tip değildi ama erkekler genelde fantazi peşinde oluyor, sonuç olarak ne olduğu belli olmayan iki adamın kapısında zırt pırt ne işin var be kadın !
Hangi matkaptan bahsediyoruz şu an?Bu benim yaAllah'ım,klişelerden ibaret hayatım
Hatta taşınan flörtüm yeni odasının resmini göndermişti. Bir baktım, yatağın üstünde kocaman alet çantası. Dibim düştü,hemen yürüdüm cocuga, 'turk kadınlarının alet cantasini seksi bulduğunu biliyor musun'Eki Görüntüle 3209161
Ama cidden elinden bir iş gelmeyen,bozulan şeyi 'ver bu bakayim' deyip incelemeyen adamlarla işim olmaz
Konu sahibi, ben pogacaya daha okeydim ya, aldığın şeyin içinde zaten Alyan anahtarı oluyor, baska bir şeye ihtiyacın olmuyor ki, isteyesin. Hani matkap bile gerekmiyor çoğu şeye.
Adamdan ne isteyeceksin mesela?
Boşu boşuna sipariş verme
Bence sen benim geçen mesajlarda yazdığım şeyi düşün. Yer gök yardım organizasyonu, öğretmenlerin ayarladığı bir tanesine gönüllü lazım,sormak istedim de, davet ettüm gün adam kombine, senin
Bencede bisey yapıp götürüp dünden razı gibi gorunmeyin. İllaki apt karşılaşırsınız ozman gülümseyip merhaba falan muhabbet edersiniz. Zaten ilgisi varsa illaki disarda çaya kahveye davet edecektir.Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sankiçocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Off su konusmayı bizim heriflerle yapsam cihazları küleyhan gibi şaha kaldırıp kosarlar. Cocugun konusma sekline bak emojilerle sevimli. Bide I like that dimisBu benim yaAllah'ım,klişelerden ibaret hayatım
Hatta taşınan flörtüm yeni odasının resmini göndermişti. Bir baktım, yatağın üstünde kocaman alet çantası. Dibim düştü,hemen yürüdüm cocuga, 'turk kadınlarının alet cantasini seksi bulduğunu biliyor musun'Eki Görüntüle 3209161
Ama cidden elinden bir iş gelmeyen,bozulan şeyi 'ver bu bakayim' deyip incelemeyen adamlarla işim olmaz
Konu sahibi, ben pogacaya daha okeydim ya, aldığın şeyin içinde zaten Alyan anahtarı oluyor, baska bir şeye ihtiyacın olmuyor ki, isteyesin. Hani matkap bile gerekmiyor çoğu şeye.
Bence sen benim geçen mesajlarda yazdığım şeyi düşün. Yer gök yardım organizasyonu, öğretmenlerin ayarladığı bir tanesine gönüllü lazım,sormak istedim de, davet ettüm gün adam kombine, senin
Nadir görüyorsanız olur sadece onun için yapmadiginizi hissettrip verebilirsinizBirbirimizi çok nadir gördüğümüz için adım atmak isterse nasıl atar bilemedim. Özel olarak onun için yapmadığımı hissettireceğim zaten.
Ahahah kaçırmışım ben onu güzelmişBildiğin gırgır yav
Burada böyle bi konu vardı kaçırmışsın
Hatun eşinin karşısına geçip gırgır yapıyormuştu heyecanlansın diye
Ben böyle bir yazı buldum kk da.Konu arşivlenmiş yok.leopar tayt+gırgır oradan geliyor.
Yengenc ya gerçekten eli iş tutan adam sevgisi bambaşkadır, seni o kadar iyi anlıyorum kiBu benim yaAllah'ım,klişelerden ibaret hayatım
Cocuk senden etkilendi mi bilmiyorum ama senin etkilendigin belli :)))Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sankiçocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
İlla yapıcam bişey diyosun yani. Ozaman şöyle üstü tamamen çilek dilimlerinden oluşan, parlak şeffaf jöle ile kaplanmış bi tart yap. Yansın gecelerPoğaça bana da demode geldi daha modern bişey yapıcam
Kızı ateşe sürüklüyoruz gitgide, muz, çilekİlla yapıcam bişey diyosun yani. Ozaman şöyle üstü tamamen çilek dilimlerinden oluşan, parlak şeffaf jöle ile kaplanmış bi tart yap. Yansın geceler
Di mi, bisikletim bozulunca 'aaa ne yapacağız? bağlayalım buraya, dönüşte götürsün otobüsle' diyen birini hatırlıyorum. Yani beceremesen bile bir ters çevir , iki zinciriyle oyna elin pislensinYengenc ya gerçekten eli iş tutan adam sevgisi bambaşkadır, seni o kadar iyi anlıyorum kiElleri de narin olmaz bu adamların, kaba sabadır azıcık. Bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?