Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Poğaça yapıp komşulara dağıtmak hoş bir şey bence yapabilirsiniz. Ama komsunuzun hareketini hoslantı olarak yorumlamazdım ben. İnsanlık bu. Herkese de sormuş olabilir. Ya da sadece selamlastiklarina da sormuş olabilir.

İlk ben de böyle yapmayı düşünmüştüm ama direkt götür dedi bazı arkadaşım da
Bana çok domestik bir hareket gibi geldi. Domestik flört mü olur?
Bence erkekler de flörtleşmede böyle tavırları beğenmiyorlar. Dediğim gibi çekici gelmez. Flörtte insan karlı tarafın bu yanından etkilenmez.
Anlıyorum etkilenmesi için yapmıyorsunuz ama adam sizi eski nesil ev kızı gibi görecek. Size bakışı erkeğin midesine giden yoldan geçmek isteyen biri olacak.
Kahve isteyin, şeker isteyin illa kapıyı çalacaksınız. Ama poğaça kek kurabiyeyle zor. En azından 50 yaşında değilse zor

Haha seninkindeymiş gözü
Ay gerçekten insanlar ne kadar düşürüyor kendini.
Yani ya gözü gerçekten benimkindeydi ya da artık eve bir kız (ben) girip çıkmaya başlayınca çekinmiş de olabilir. Yalnız/ev arkadaşıyla yaşayan bir erkeğe sık sık kek, poğaça götürmek şık durmuyor, hemen anlıyorlar. Bir de hadi tek yaşayan erkeğe bi nebzede hele iki erkeğin yaşadığı evin kapısını çalmak biraz iddialı duruyor. Bizimkiler hadi temiz çocuklardı, eşimin arkadaşı da abaza bir tip değildi ama erkekler genelde fantazi peşinde oluyor, sonuç olarak ne olduğu belli olmayan iki adamın kapısında zırt pırt ne işin var be kadın !

Apartman niye zulüm olsun ya öyle bir şey varsa üstüne düşünmem bile artık apartmanda toplu olarak bir araya geldiğimiz hiçbir etkinlik yok maalesef
o zaman bir şey götürmeyin ama bir şey isteyin mesela tornavida ya da şarjlı matkap ya da şeker yumurta vs. apartman grubu niye yok ya nasıl apartman orası kapı komşuysanız kapının ışığını sökün bozun apartmanda sonra gidin ampül alın ve ondan takmasını isteyin bir şekilde belki muhabbet kurulur

Ve davranışı hoşuma gitti gerçekten başka hiçbir komşum ve yakınımda oturan insan beni sormadı. Teşekkür etmiş olurum diye düşünmüştüm

kapıya gelip sorduğunda teşekkür etmediniz mi?

normal insani bir davranışı için sözlü teşekkürün nesi yeterli değil sanki adamın ağzı aşınmış nasılsınız iyimisiniz diye sorarken gibi tavır takınmayın..
ha ağzı aşındıysa bi tas çorba yapıverin madem.

size ilgi duymus olabilir veya olmayabilir. Hastalarin kendisiyle ilgilenen doktorlara asik olmasi gibi, toplum olarak ilgi ve nezaketi flort olarak algilamakta ustumuze yok. Ama madem siz adamdan hoslandiniz, o zaman bi sure komsuculuk oynayabilirisiniz

Madem ikinizde yalniz yasiyorsunuz, yerinizde olsam yemek yapar, bir tabak ona gotururdum fazla yapmisim, size de bir tabak getirdim falan derdim. Eger orda konu acarsa mukemmel, olmazsa tabagi geri getirirken tavrina haline bakarsiniz. Ilgisi var mi yok mu anlasilir

bence yemek götürmekten daha mantıklı zaten demiş ihtiyacınız varsa söyleyin diye. Hem kapı komşu yani. O sırada belki numaralaşma vs olur.

Bence poğaça gayet iyi fikirdi yaf, bir tabağa koyup kapıdan uzatıcaksın o sırada da teşekkür ediceksin. Adamın niyeti varsa deprem muhabbeti yapıcak, sonra tabağı getiirken de muhabbet edicek. Burda cool olayım derdiyle komşuya bir tabak yemek vermenin bu kadar taşlanması saçma Komşuya yemek vermek gayet normal, diğer türlüsü aşırı zorlama bence adam yorgundur, işi vardır, montajla uğraşmak istemiyordur, yapmayı bilmiyordur, becekriksizdir ...diğeri bana fazla zorlama ve de abes geldi ama yine de sen bilirsin konu sahibesi.

Olabilir ya boşver hoslandiysan belli et ne olCak yani, aman ilk adımı atma vs nedir ya..bunlar güzel duygular...yani arkadaşım beni sorsa poğaça falan götürürüm ama hoşlandığını belli etmek için yapmadım hiç, evde birşey yaptığımda götürürüm yani...daha önceden tek yaşadığım zaman bu tarz mobilya aldığımda kurması için bir arkadaşımı çağırır teşekkür için de yemek ismarlardim yani normal şeyler ama hoslandigim birine yapar mıydım bilmiyorum

Ya hayatım boyunca hangi yakışıklıyı kaçırdıysam hep böyle hanımefendice düşüncelerim, ağırdan almalarım sebebiyle oldu. Boşver yapsın ne kaybeder

Ne bileyim herkes çok laf etti ya basit kurulumlu bişey. Bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin demişti bir şeye ihtiyacım oldu işte

Jskskdkdk muslugu boz. Ya da ne bileyim kolay yapılabilecek bir yeri boz “yapamadım bi bakabilir misiniz” diye rica et. Erkekler böyle kendisini güçlü hissettirecek şeyleri cok severler.

Abd mi Avrupa mı bilmiyorum tesisatçılar cok seksi geliyormus göze slskwjsj ayy ben susayım skskskwk

Ne bileyim herkes çok laf etti ya basit kurulumlu bişey. Bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin demişti bir şeye ihtiyacım oldu işte
ben sevgilimle flört ederken çağırıp evdeki tıkalı boruyu açtırmıştım konuşuyorduk yeni taşınmıştım lavabo su akıtıyo ya uf dedim geldi yaptı gitti. Adamı giderken elinde tabakla poğaça kurabiye ile yollayın en iyisi tabağı getirme bahanesi de olur çok mu abartı olur bilemedim ama şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…