- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.861
- 73
- 33
- Konu Sahibi Dertli256262
-
ülkenin genel iş ahlakı kavramını gösteriyor maalesef
Poğaça yapıp komşulara dağıtmak hoş bir şey bence yapabilirsiniz. Ama komsunuzun hareketini hoslantı olarak yorumlamazdım ben. İnsanlık bu. Herkese de sormuş olabilir. Ya da sadece selamlastiklarina da sormuş olabilir.Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sankiçocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Bana çok domestik bir hareket gibi geldi. Domestik flört mü olur?İlk ben de böyle yapmayı düşünmüştüm ama direkt götür dedi bazı arkadaşım da
Yani ya gözü gerçekten benimkindeydi ya da artık eve bir kız (ben) girip çıkmaya başlayınca çekinmiş de olabilir. Yalnız/ev arkadaşıyla yaşayan bir erkeğe sık sık kek, poğaça götürmek şık durmuyor, hemen anlıyorlar. Bir de hadi tek yaşayan erkeğe bi nebzede hele iki erkeğin yaşadığı evin kapısını çalmak biraz iddialı duruyor. Bizimkiler hadi temiz çocuklardı, eşimin arkadaşı da abaza bir tip değildi ama erkekler genelde fantazi peşinde oluyor, sonuç olarak ne olduğu belli olmayan iki adamın kapısında zırt pırt ne işin var be kadın !Haha seninkindeymiş gözü
Ay gerçekten insanlar ne kadar düşürüyor kendini.
Gelişmeleri yazın bize, merak ederizBilemedim ya ilgisi varsa muhabbet ilerler yoksa da belli olur zaten bir şey kaybetmem diye düşünüyorum
o zaman bir şey götürmeyin ama bir şey isteyin mesela tornavida ya da şarjlı matkapApartman niye zulüm olsun ya öyle bir şey varsa üstüne düşünmem bile artıkapartmanda toplu olarak bir araya geldiğimiz hiçbir etkinlik yok maalesef
Ve davranışı hoşuma gitti gerçekten başka hiçbir komşum ve yakınımda oturan insan beni sormadı. Teşekkür etmiş olurum diye düşünmüştüm
çiğköftenin sonucu ne oldu
bence yemek götürmekten daha mantıklı zaten demiş ihtiyacınız varsa söyleyin diye. Hem kapı komşu yani. O sırada belki numaralaşma vs olur.Kızlar beni yemek fikrinden vazgeçirdinizbasit kurulumlu bir şey alacaktım zaten, tornavida falan isteme bahanesiyle yardım istemeyi düşündüm. O sırada çay falan ikram ederim daha iyi muhabbet kurulur. Ne diyorsunuz?
Kızlar beni yemek fikrinden vazgeçirdinizbasit kurulumlu bir şey alacaktım zaten, tornavida falan isteme bahanesiyle yardım istemeyi düşündüm. O sırada çay falan ikram ederim daha iyi muhabbet kurulur. Ne diyorsunuz?
Olabilir ya boşver hoslandiysan belli et ne olCak yani, aman ilk adımı atma vs nedir ya..bunlar güzel duygular...yani arkadaşım beni sorsa poğaça falan götürürüm ama hoşlandığını belli etmek için yapmadım hiç, evde birşey yaptığımda götürürüm yani...daha önceden tek yaşadığım zaman bu tarz mobilya aldığımda kurması için bir arkadaşımı çağırır teşekkür için de yemek ismarlardim yani normal şeyler ama hoslandigim birine yapar mıydım bilmiyorumKızlar beni yemek fikrinden vazgeçirdinizbasit kurulumlu bir şey alacaktım zaten, tornavida falan isteme bahanesiyle yardım istemeyi düşündüm. O sırada çay falan ikram ederim daha iyi muhabbet kurulur. Ne diyorsunuz?
Ya hayatım boyunca hangi yakışıklıyı kaçırdıysam hep böyle hanımefendice düşüncelerim, ağırdan almalarım sebebiyle oldu. Boşver yapsın ne kaybederYani incelik yapıp yan komşusu olduğu için sormak istemiştir niye tüm apartmanı gezsin ki diye yorumladım. Bence kek poğaça falan gereksiz, emin misiniz sizi beğendiğinden de adım atacaksınız?
Kaldı ki beğenmiş olsa bile o adım atsın ilk olarak,bir emin olun önce. Ha ben eminim beni beğendi diyorsanız bilemem. Ama her iki ihtimal de de kek poğaça bence saçma.
Siz de haklısınız vallaYa hayatım boyunca hangi yakışıklıyı kaçırdıysam hep böyle hanımefendice düşüncelerim, ağırdan almalarım sebebiyle oldu. Boşver yapsın ne kaybeder
Ne bileyim herkes çok laf etti yaBence poğaça gayet iyi fikirdi yaf, bir tabağa koyup kapıdan uzatıcaksın o sırada da teşekkür ediceksin. Adamın niyeti varsa deprem muhabbeti yapıcak, sonra tabağı getiirken de muhabbet edicek. Burda cool olayım derdiyle komşuya bir tabak yemek vermenin bu kadar taşlanması saçmaKomşuya yemek vermek gayet normal, diğer türlüsü aşırı zorlama bence adam yorgundur, işi vardır, montajla uğraşmak istemiyordur, yapmayı bilmiyordur, becekriksizdir ...diğeri bana fazla zorlama ve de abes geldi ama yine de sen bilirsin konu sahibesi.
Jskskdkdk muslugu boz. Ya da ne bileyim kolay yapılabilecek bir yeri boz “yapamadım bi bakabilir misiniz” diye rica et. Erkekler böyle kendisini güçlü hissettirecek şeyleri cok severler.Kızlar beni yemek fikrinden vazgeçirdinizbasit kurulumlu bir şey alacaktım zaten, tornavida falan isteme bahanesiyle yardım istemeyi düşündüm. O sırada çay falan ikram ederim daha iyi muhabbet kurulur. Ne diyorsunuz?
ben sevgilimle flört ederken çağırıp evdeki tıkalı boruyu açtırmıştımNe bileyim herkes çok laf etti yabasit kurulumlu bişey. Bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin demişti bir şeye ihtiyacım oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?