Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Ay ben o itfayeciler diye biliyordum.Kahramanlar ya kurtarıyorlar.Kadınlar kurtarılmak istediği için seksi geliyormuş.
Sari civciv den geldim.İyi ki poğaça konusu açılmış.

Ay ben o itfayeciler diye biliyordum.Kahramanlar ya kurtarıyorlar.Kadınlar kurtarılmak istediği için seksi geliyormuş.
Sari civciv den geldim.İyi ki poğaça konusu açılmış.
Yok yok tesisatçılar. Hatta yurt dısında (biraz açık olacağım) libido artışı ve fanteziler için tesisatçıları eve çağırırlarmıs istatiklerde falan görmüştüm. Böyle musluk tamiri, gaz tamiri ev tamirleri falan.

Ama bu tr de bu tamir işi biraz riskli ya sksmskkssj

Haaa şu konulu filmlerde o yüzden hep tamirci var.Aydınlandım teşekkürler.
Konu sahibi tek yürek olduk burada.Gelişmeleri bildirirseniz seviniriz.

Sende az değilsin MissCherry, aksiyon hemen başlasın istiyorsun

Anahtarınızı telefonunuzu içeride unutup markete gittiniz şimdi de eve giremiyorsunuz, çilingir numarası var mı diyip çilingiri onun evinde bekleyebilirsiniz

Özel olarak yapmaya gerek yok. Evde yaptığınız bir şeyden gönderebilirsiniz daha sonrakş bir zamanda. Hemen üstüne göndermek çok üstüne düşmüş görüntüsü verir gibi. Ama öyle hoşlandıysanız da öyle karşılaşınca çok donuk olmaya gerek yok.

Anahtarınızı telefonunuzu içeride unutup markete gittiniz şimdi de eve giremiyorsunuz, çilingir numarası var mı diyip çilingiri onun evinde bekleyebilirsiniz
Numara var deyip, numarayı da verdikten sonra kızı kapıda öyle bırakırsa, kız boşuna çilingire para ödediği ve kapıda beklediğiyle kalır, o esnada bir de çocuğun kız arkadaşının evde olduğunu düşünürsek ki fazla fantazili oldu, yine de konu sahibi daha güvenli bir yoldan gitsin derim

Keşkeee öyle bir şey yapsa adam ak koyun kara koyun belli olurdu yolun başında

Ben bunu yaşamıştım Bu şekilde değil gerçi kapıda kalıp balkondan girmek için evdeki anahtarları istemiştik. Bizim balkona uydu eve girebildik, sonra teşekkür bilmem ne ama hiç adım atmadı devamında mikrop İnsan der ki balkona ben çıkayım siz yorulmayın. Nerdee elime bir avuç anahtarı tutuşturuveri

10 İli etkileyen, binlerce insanın öldüğü bir afette insani bir davranış sergileyen adamın davranışlarını arkadaşlarınıza anlatıp, acaba bana ilgisi mi var diye düşünmeniz çok üzücü.

Ailenizden uzaktasınız, belki de aileniz o illerden birinde diye düşünmüş; insanlık namına sormuştur.

İnsanlar tabii ki birbirinden hoşlanabilir, iletişim kurmaya da çalışabilir. Ancak 10 İli etkileyen bu depremi, yükselen hormonlara alet etmeye çalışmak hoş değil.

Konudaki anahtar unutma, evdeki bir eşyayı bozma, tornavida isteme önerileri de trajikomik.

Forumda tayin sebebiyle erken nikah yapan üyeler de var. Adam evli bile olabilir.

Adamla konuşmak istiyorsanız gidin konuşun, ancak depremi sohbetinize bahane etmeyin.

Canım kısır veya mercimek köftesi çekti akşam akşam yakonu sahibi bir büyük kase yapsa keşke ben adamın evine gidip tuttuğum gibi konu sahibin ayağına getirirdim karşılık olarak

eğer tamir için yardım isteyeceksen çok basit bişeyin tamiri olsun. yargılamaz seni yapamadın edemedin diye. erkek işi olması yeterli. mobilya montajı falan zor kaçabilir ya her erkek bundan anlar diye bir kural yok, yapamazsa, beceremezse rezil olur.

benim bir arkadaşım yeni taşındığı evde kalorifer su akıtınca alt komşusuna inmişti, su akıyor sizin daireye geliyor mu pek anlamıyorum diye. kapıyı açtığı an karşısındakine aşık oldu ahahaha ilk karşılaşmaları bu sebeple olmuştu. tabii 2-3 sene platonik sevdi sonra açıldı ve red yedi yavrum. yavrum dediğime bakmayın bu olay başına 27 yaşında geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…