Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Bir erkekle başbaşa yalnız kapalı bir ortamda kalmayın sıkıntılı olur.Cafede buluşun veya 3 ncü bir kişi olsun.
Burada buluşsunlar diye beyin fırtınası yapalım siz 3.kişiyi katın aralarına.Hangi devirdeyiz?İkisi de yetişkin insanlar.Kendi kararları.

İki gün sonra pişmanım cinsel ilişki yaşadım diye konu açılmasın o zaman burada.
Normal insanların yaşadığı çok başka bir dünya var @Kahve Pembe , o dünyada kızlar ilişki yaşadım diye üzülmüyor, flortler yanına üçüncü bir kişiyi almadan fingir fingir geziyorlar. Olmayınca da ayrılıp yeni aşklara yelken açıyorlar

Ben sevgili nişanlı vs. Dışarıda tek gezdim.Ama bir insan özellikle yeni de tanıştığı erkekle ev ortamında baş başa kalmamali.

İki gün sonra pişmanım cinsel ilişki yaşadım diye konu açılmasın o zaman burada.
Hakikaten biz farklı bakıyoruz olaylara sizinle.Herkes sorumluluğunu alamayacağı şeyleri mi yaşıyor zannediyorsunuz?Hayat onun.İstediği kişiyle istediği şeyi yaşar.Kendi ayakları üstünde duran,çalışan,para kazanan,bekar bir kadın.Bizi ilgilendirmez cinsel hayatı.

Beni geri kafalı bulabilirsin.Evet öyle ortamda istenmeyen sonuçlar olabilir.Herkesin özgür hayatı diyorsunuz da insanlar pişman oldukları şeyler içinde başkalarından yardım istiyor.
İstenmeyen sonuçlar derken?İyi de konu sahibini karşı komşusu ilgilendiği.Tabaktaki poğaçayı aldıktan sonra kafasına vurup bayıltıp kadını evin içine sürüklemeyecek ki?

Yemek goturme isi bence birseyler icin tamir yardimi istemekten cok daha temiz isti. Erkek arkadaslarima, veya kocama bile bir tamir yaptirirken 10 defa hatirlatmam gerekiyo. Cok fena ters tepebilir. Elinize bi tamirci telefon numarasi skistirip sizi gonderebilir. Erkek diye tamirden anlayacak, veya ilgi duyacak diye birsey yok. Bence siz bir tabak yemek goturun, hem daha sevimli (beklentisiz) hem de iki defa gorusceginizden emin olcaginiz bisey (o tabak geri gelecek)

İçinden yapmak geliyorsa yap götür bir mana bekleme

Beni geri kafalı bulabilirsin.Evet öyle ortamda istenmeyen sonuçlar olabilir.Herkesin özgür hayatı diyorsunuz da insanlar pişman oldukları şeyler içinde başkalarından yardım istiyor.
Hayır herkes sizinle aynı hassasiyetle yaşamıyor aşılamadınız şuna. Tebliğci gibi geziyorsunuz.
Konu sahibi belki bakire değil mesela artık biz sevişerek evleniyoruz mesela değil mi? Hemen ahlak bekçiliği

Ben sevgili nişanlı vs. Dışarıda tek gezdim.Ama bir insan özellikle yeni de tanıştığı erkekle ev ortamında baş başa kalmamali.
Ay akıl verecek kişi de siz değilsiniz yani. Önce bir kendi hayatınızda hangi kararı doğru almışsınız onu bir anlatın da sonra millete akıp verin. Her yaptığı hamle yanlış olan biri için çok iddialı konuşuyorsunuz.

Hocam ne yaptınız? Merak ediyorum sizi

Allam kendimi çok kötü bir insan gibi hissettim. Eximin hala arkamdan ağladığını duymuştum. Arkadaş kalmaya karar vermiştik ama arkadaşlarına onu tekrar kazanacağım falan diyormuş. Ben de rahatsız oldum arkadaş kalmaya çalışırken onun niyetinden faydalanıyor gibi hissettim. E madem böyle hissettim faydalanayım dedim. Evde kurulum yapılacak birkaç iş vardı onun için çağırdım. İşinin bitmesini bile beklemeden e ben şununla görüşüyorum ortak tanıdık diye haber vereyim dedim. O moralle daha 1 saat iş yapıp eli boş dönmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…