- 30 Aralık 2009
- 23.416
- 92.946
- 1.123
- Konu Sahibi Dertli256262
-
Sanayi orada ablacım diyebilir.Arabam var, arabamda bir sıkıntı var bakabilir misiniz desem nasıl olur
Ben de öğretmenim. Arkadaşım okuldan birinden etkilendi kısırlar yaptı, hediyeler aldı. Sonuç: adam soğuyup arayı açti.Ay kızlar çok olumsuzsunuz. Çocuk kibarlık yaptı tipini de beğendim ufak bir hamle yapsam ne kaybederim ki diye düşündüm. Bunun bu kadar garipseneceği aklıma gelmemişti hiç
Ay kızlar çok olumsuzsunuz. Çocuk kibarlık yaptı tipini de beğendim ufak bir hamle yapsam ne kaybederim ki diye düşündüm. Bunun bu kadar garipseneceği aklıma gelmemişti hiç
erkek olsam bana poğaça getiren kadın için eyvahh bana göbek yaptırıcak yandım diye düşünürdümAy ayrıca da poğaça getiren kadını hangi erkek çekici bulur aklım almıyor. En fazla ohh kolayda ev yemeği diye sevinir yani. Anne miyiz biz? Ben hoşlanmıyorum ama zevk meselesi tabi. İnsanları doyurarak sevgi gösteren biri olmadığım için anlayamıyorum.
Aşırı saçma hocamKızlar apartmanda da çok sık denk gelmiyoruz. Poğaça verirken de o gün sordunuz teşekkür ederim yapmışken size de getireyim dedim diyecektim. O kadar da saçma gelmemişti aslında bu fikir
Ben de anlamadım, poğaça bahane, tekrar görmeye bir şey olsun diye işte.Ay kızlar çok olumsuzsunuz. Çocuk kibarlık yaptı tipini de beğendim ufak bir hamle yapsam ne kaybederim ki diye düşündüm. Bunun bu kadar garipseneceği aklıma gelmemişti hiç
Ben de katılıyorum, yorumlar neden bu kadar olumsuzAdam gayet kibarca sormuş, karşılığında sen de nezaketi için teşekkür etmiş olursun
Adam kapıya gelip kendini göstermiş madem artık senin, ben de ilgiliyim adına bir şeyler yapman bence de iyi olur. Poğaça gayet iyi fikir, bekar erkekse ev yemeğinin her türü makbule geçer
Beğenmesem bile ben yine de bir şeyler ikram ederdim, depremde beni yokladığı için teşekkür ederdim.
Ben de aynı böyle düşündüm, hani hiçbir şey olmasa bile bir kibarlıktır. Hoşlanan erkek adım atar diyorlar da adam tekrar kapıya mı gelsin. Ben olsam gitmem şahsen
Poğaça fikri aşırı saçma
ya iyide adamın sizi sormasının tek nedeni bence komşusuBen de aynı böyle düşündüm, hani hiçbir şey olmasa bile bir kibarlıktır. Hoşlanan erkek adım atar diyorlar da adam tekrar kapıya mı gelsin. Ben olsam gitmem şahsen
Bence hal hatır sormak için çalsa daha mantıklı. Poğaça ne kız valla aklıma Avrupa yakası Makbule geldi.Poğaça fikri aşırı saçma ama elbette irtibata geçip konuşun tekrardan , aranızda hiçbir şey olmasa bile komşusunuz arkadaş olursunuz
Ne iş yaptığını biliyor musunuz? Mesleğinden yurunebilir , ya da ikeadan bisey alin kurmak için malzeme isteyin kapıyı çalıp, yani tonlarca şey olur ama poğaça olmaz
Neden kız, komşu aşure yapınca ikram eder, ne bileyim çaya çağırır bir şeyler ikram eder komşu bu ... erkek bir komşu bana poğaça ikram etse adamı beğenmesem bile hemen yerim
Poğaçayı dimiNeden kız, komşu aşure yapınca ikram eder, ne bileyim çaya çağırır bir şeyler ikram eder komşu bu ... erkek bir komşu bana poğaça ikram etse adamı beğenmesem bile hemen yerim
Bence hal hatır sormak için çalsa daha mantıklı. Poğaça ne kız valla aklıma Avrupa yakası Makbule geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?