Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Ya lütfen yapmayın yani ne gerek var? Önceden ilginizi bile çekmemiş şimdi durduk yere komşu ile böyle bir şeye girmeye gerek var mı? Ayrilsaniz dert, baska sevgili eve gelir giderken gerginlik olur. O soğuk davransa dert, yüz yüze bakıyorsunuz. Bence böyle bir hamle için çok aşırı hoşlanmak lazım ki değsin.

Ay kızlar çok olumsuzsunuz. Çocuk kibarlık yaptı tipini de beğendim ufak bir hamle yapsam ne kaybederim ki diye düşündüm. Bunun bu kadar garipseneceği aklıma gelmemişti hiç
Ben de öğretmenim. Arkadaşım okuldan birinden etkilendi kısırlar yaptı, hediyeler aldı. Sonuç: adam soğuyup arayı açti.
Dikkatini cekmeye çalışabilirsin ama bence extra bişi yapma. Ayrıca bence demode.

Ay kızlar çok olumsuzsunuz. Çocuk kibarlık yaptı tipini de beğendim ufak bir hamle yapsam ne kaybederim ki diye düşündüm. Bunun bu kadar garipseneceği aklıma gelmemişti hiç

Ben de katılıyorum, yorumlar neden bu kadar olumsuz Adam gayet kibarca sormuş, karşılığında sen de nezaketi için teşekkür etmiş olursun

Adam kapıya gelip kendini göstermiş madem artık senin, ben de ilgiliyim adına bir şeyler yapman bence de iyi olur. Poğaça gayet iyi fikir, bekar erkekse ev yemeğinin her türü makbule geçer

Beğenmesem bile ben yine de bir şeyler ikram ederdim, depremde beni yokladığı için teşekkür ederdim.

erkek olsam bana poğaça getiren kadın için eyvahh bana göbek yaptırıcak yandım diye düşünürdüm

Ben de anlamadım, poğaça bahane, tekrar görmeye bir şey olsun diye işte.
"Adam hoslansa gelir" diyorlar da bir kere bir bahaneyle çalmış adam kapıyı. Kadından sinyal gelmese başka adım atması saçma değil mi? Belki kadının hiç ilgisi yok ya da sevgilisi falan var, ikinci kere bir bahaneyle gelmesi onu huzursuz edecek, kapıyı iki kez kitlemesine sebebiyet verecek.

Ben de aynı böyle düşündüm, hani hiçbir şey olmasa bile bir kibarlıktır. Hoşlanan erkek adım atar diyorlar da adam tekrar kapıya mı gelsin. Ben olsam gitmem şahsen

Poğaça fikri aşırı saçma ama elbette irtibata geçip konuşun tekrardan , aranızda hiçbir şey olmasa bile komşusunuz arkadaş olursunuz
Ne iş yaptığını biliyor musunuz? Mesleğinden yurunebilir , ya da ikeadan bisey alin kurmak için malzeme isteyin kapıyı çalıp, yani tonlarca şey olur ama poğaça olmaz

Ben de aynı böyle düşündüm, hani hiçbir şey olmasa bile bir kibarlıktır. Hoşlanan erkek adım atar diyorlar da adam tekrar kapıya mı gelsin. Ben olsam gitmem şahsen

Yani gerçekten olumsuz bir durum göremiyorum, adamın ilgisi olmasa dahi küçük düşmelik bir durum asla yok yokladığı için teşekkür eden komşu olursun en kötü. Vınla mutfağa poğaçaları yap konu sahibesi:)

Geçende yokladığınız için teşekkür etmek istedim, poğaça yaptım size de getirdim dersin. Sonra da siz nasılsınız, korktunuz mu, evde çatlak yoktur inşallah dersin konu sahibesi laf lafı açar:)))

ya iyide adamın sizi sormasının tek nedeni bence komşusu
ve insan olmanız.
bunu başka şeye yorup poğaça gotureceksiniz ve adamda bunu anlayacak aptal olmadığı için ..
ve beni irrite ederdi bu açıkçası, insanlık yapıp sordum aklına hemen başka şeyler gelmiş diye

Bence hal hatır sormak için çalsa daha mantıklı. Poğaça ne kız valla aklıma Avrupa yakası Makbule geldi.

Hoşlantı muhabbetini açtığınız ve o niyetle poğaça yapmak istediğiniz için tepki aldınız.
Bunlardan bağımsız olarak yan komşum böyle bir durumda kapımı çalıp halimi hatırımı sorsa, kek poğaça kurabiye yaptığımda ben de kapısını çalardım.
Klasik anam babam usulü komşuluk işte niye garipsendi ki bu kadar?
Bence gayet hoş bi davranış.

Ama poğaça bana biraz anne işi geldi :)
Kurabiye ya da browni gibi bi şey yapın bence :)

Neden kız, komşu aşure yapınca ikram eder, ne bileyim çaya çağırır bir şeyler ikram eder komşu bu ... erkek bir komşu bana poğaça ikram etse adamı beğenmesem bile hemen yerim

Yahu burda amaç farklı, günümüzde hiçbir normal erkek pogacaya tav olmaz , benim de var iki tane genç oglum , komşudan poğaça gelse amanın Kezban der kaçacak yer ararlar

Neden kız, komşu aşure yapınca ikram eder, ne bileyim çaya çağırır bir şeyler ikram eder komşu bu ... erkek bir komşu bana poğaça ikram etse adamı beğenmesem bile hemen yerim
Poğaçayı dimi

Bence de ikram sonuçta.
Adam anlayacak falan diyorlar da ee poğaça vermeyi o yanlış anlıyorsa, hususi olarak kapımı çalıp nasılsınız demesini de ben yanlış anlarım o zaman

Bence hal hatır sormak için çalsa daha mantıklı. Poğaça ne kız valla aklıma Avrupa yakası Makbule geldi.

Yani aynı fikirdeyim , poğaça deyince aklıma ben küçükken 60 yaş üstü komşularımızın getirdiği pogacalar geliyor , bence konu sahibi komşuya görüşsün ama poğaça götürmesin
Ben olsam zaten direkt kapıyı çalar selam der muhabbete girerdim , ilk kocamla öyle başlamıştı ilişkimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…