Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Hiç çekinmeyin bence. Ama dagitmisken aynı katta başka biri varsa veya alt üst komşulardan birine de verin. Genel apartmana dağıtıyor havası olsun. Daha garanti olur.
Konu sahibiyle aynı apartmanda oturmayı çok isterdim,sabah kalktığımda kapıda bir tabak poğaça gelse miss böyle kullanılmayı göze alıyorum hiç darılmam

Biraz da karşınızdaki erkeğin değer bilmesi, karakteriyle ilgili. Ben de geçmişte hayatımdaki insanın hayatını kolaylaştırarak, ince düşünerek daha fazla değer göreceğimi düşündüm ama çok yanılmışım hiç kıymeti olmadı. Sonrasında ki sevgilim (şimdiki eşim)içinde gene ben olduğum gibi davrandım, sonuçta yapı meselesi, ama bu defa verdiğim değerin kat be kat karşılığını gördüm, hala görüyorum. Doğru insanla herşey doğru ilerliyor

Ay kızlar çok olumsuzsunuz. Çocuk kibarlık yaptı tipini de beğendim ufak bir hamle yapsam ne kaybederim ki diye düşündüm. Bunun bu kadar garipseneceği aklıma gelmemişti hiç
Aslında sık karsilasmayacaginiz biri olsa bir yol denenebilir. Ancak bu kişi kapı komşunuz, sonradan üzüleceginiz bir adım atmanızı istemem. Bırakın o sizin için çabalasın derim.

Birşey vermek yerine birşey isteyin, tornavida mesela Ama tabii yardım edeyim falan derse kalmayın öyle, tornavidanin olması gereken bir kurgu oluşturun.

Ay kızlar çok olumsuzsunuz. Çocuk kibarlık yaptı tipini de beğendim ufak bir hamle yapsam ne kaybederim ki diye düşündüm. Bunun bu kadar garipseneceği aklıma gelmemişti hiç

Adam bi nasılsın dedim,hemen kapıma poğaça kek yapmış gelmiş der
Eğer zerre ilgisi yoksa
Aynen böyle der
Yine de derse desin diyorsan götür tabii

Adam bi nasılsın dedim,hemen kapıma poğaça kek yapmış gelmiş der
Eğer zerre ilgisi yoksa
Aynen böyle der
Yine de derse desin diyorsan götür tabii

Kibarlığına kibarlıkla karşılık vermiş olurum diye düşünmüştüm. Ben böyle bir durum karşısında sizin yazdığınız gibi düşünmezdim galiba

Kesin hoşlanıyor demiyorum tabii ki ama tavrını kibar buldum hoşuma gitti. Birkaç ay önce taşındı galiba emin değilim tam.
Benim eşimin (o zamanlar sevgiliydik) flört ettiğimiz dönem bir ev arkadaşı vardı. Ben de gider gelirdim. Eşim bana "yan komşumuz genç bir kadın, sağolsun arada bize kek, poğaça getiriyor ama belli ki ikimizden birini gözüne kestirdi ama hangimiz bilmiyorum" demişti Birgün kızla katta karşılaştık, eşim de tanıştırdı bizi, o günden sonra kek, poğaça getirme işi bitti.

Kibarlığına kibarlıkla karşılık vermiş olurum diye düşünmüştüm. Ben böyle bir durum karşısında sizin yazdığınız gibi düşünmezdim galiba
Benim düşüncelerim değil bunlar,ben erkek değilim.
Bunlar benim arkadaş ortamımda erkeklerden duyduklarım
Size de öyle olur illa demiyorum
Ne isterseniz onu yapın madem sormayın

erkekler kendilerine ihtiyaç duyulmasından hoşlanıyor. en azından benim deneyimlerime göre böyle. çok basit ama garip de kaçmayacak bir tavsiyem var, kapısına kahve, şeker falan istemeye git. ayaküstü bir iki sohbet et sonra geç, hiç uzatmaya gerek yok. yemek, poğaça yapma gibi şeylere şu aşamada girmeye gerek yok, çok zahmetli ve direkt karın doyurmaya yönelik bir hareket. bu ters tepebilir itici gelebilir yani. belki de başkasının yaptığı yemeği yemiyor? tanımıyorsunuz henüz. ama kapısını tıklatıp bir tutam çay, çeker, kahve falan istemekte sakınca yok bence.

Ah ah yengnc hanım,erkekler anaç kadın sevmezler bence,inanın konu sahibi tırnağım kırıldı sizde bant var mı diye gitse daha verimli olur erkekler nedense saçma sapan işlerden hoşlanırlar kendimce
Buna aşırı katılıyorum. Konu sahibi depremde hal hatır sordu diye poğaça götürürseniz öz sevginiz düşük görünürsünüz. Yani bir meslektaştan gelmesi normal bir ilgiye fazla minnet duymuşsunuz teşekkür ediyor gibi. O ilgilenmeyi ‘tabii ki yapacak çok normal’ havasıyla kabul edip unutun, bir apartman flörtü için anaç olmayan yollar bulun. Başka bir arkadaş da söylemiş, veliler getirmiş bana fazla deyip şeker çikolata götürebilirsiniz gizlice geliş saatini gözleyip anahtar içeride kaldı tüh çilingir bekleyeceğim diyebilirsiniz.

yani kapıya gelip iyi misiniz demesi ne ki, ben 2020 izmir depreminde karşı komşumu sakinleştirmiştim, yalnızmış, panik atağı mı ne varmış yazık aşırı korkmuştu. terlik bile giymeden aşağı inecekti az kalsın, ben sakinleştirdim, tamam geçti şimdi yanımıza cüzdan, telefon, anahtar, ceket gibi şeyleri alıp sakin ama hızlı biçimde birlikte aşağı inelim demiştim. indikten sonra da bana sigara ikram etmişti beraber içmiştik yarım saat kadar dışarıda oyalandık, gitti geldi hep benimle konuştu. bana ilgisi var diye düşündüyse yandım o zaman :) halbuki yaptığım şey bir insan olarak komşumun halinden endişelendiğim için ona manevi minik bi destek olmaktı. hiç farklı gözle de bakmadım yani kısa süre sonra da biz taşındık gittik.

Hala 'insan olmayi' flort etmekle karistiran insanlarin varligi beni urkutuyor.
Begenmis de olabilir elbette siz de begenmisseniz bir yolu bulunur da..
"Guldu verecek" kafasi ne zaman bitecek?
Bu yüzden kimseye gülemeyen, normal sosyal çerçeve de bile ulan şimdi bu bişey sanmasın diyen insanlar olmak üzereyiz.
Allah'tan daha olmadım, ama an meselesi

hal hatır sorduğum yan komşum bana bir şey ikram etse öz saygısı düşük diye düşünmek aklıma gelen son şey olurdu
Valla ya, ne ilginç bakış açıları var. Okudukça şaşırdım.
Benle tanissalar 'kendinden nefret eden biri' falan der sanırım konudakilerin yarisi.
Ben geçen kk yarişmasi için Marmara bölgesinden bı tatlı yapmistim, arada takildigimiz bir çocuk var, işyeri benim evime yakın.O da o yöreden. Onu aradım 'höşmerim sever misin' diye, 'bayılırım' dedi. Arabasına geçtik, yedi afiyetle.
Ne var yani . Bir Polonyalı arkadaşım sıla hasreti çekiyordu bir dönem,pandemi vs gidememişti uzun süre. Gittim adama YouTube'dan izleye izleye karpatka yaptım , teee bir metrobüs bir metro taşıdım:)
Ne var yani kendine saygı duymamakla bir ilgisini ben bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…