- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.274
- 43
- 30
- Konu Sahibi Dertli256262
-
Şey de olur, ıssız adam kekiBaşka hamur işi öneriniz varsa alırım
Adama kurdurun demedim alet edavat isteyin dedim , zaten size ilgisi varsa gelip yardım etmeyi teklif ederIkeadan bir şey alıp tanımadığım adama kurdurma düşüncesi daha saçma değil mi ya
Kapıyı çal merhaba nasılsınız de depremle ilgili sorular sor ordan zaten bir muhabbet kurulur. Poğaça olaylarına girme bence.Tekrar söylüyorum olay burda bir şey ikram ederek tav etmek değil muhabbet kurulması
yanlış anlamayın ama tavrınız ay o bana baktı fotomu beğendi kesin hoşlanıyor diyen kızlar gibi geldi bana. Kibarlığı hemen hoşlanmaya çevirmişsiniz arkadaşınızla çünkü. Garip yani araba için yardım istemek poğaça börek yapmayı düşünmek tabii herkesin hayatı yaşama şekli de farklı. Ama bunun yerine denk gelmeye çalışmak daha mantıklı. Kaç yıldır oturuyorsunuz komşusunuz? Bir de hamlenize olumsuz bir etki alsanız komşu olacaksınız sürekli aklınıza gelecek.Ay kızlar çok olumsuzsunuz. Çocuk kibarlık yaptı tipini de beğendim ufak bir hamle yapsam ne kaybederim ki diye düşündüm. Bunun bu kadar garipseneceği aklıma gelmemişti hiç
yanlış anlamayın ama tavrınız ay o bana baktı fotomu beğendi kesin hoşlanıyor diyen kızlar gibi geldi bana. Kibarlığı hemen hoşlanmaya çevirmişsiniz arkadaşınızla çünkü. Garip yani araba için yardım istemek poğaça börek yapmayı düşünmek tabii herkesin hayatı yaşama şekli de farklı. Ama bunun yerine denk gelmeye çalışmak daha mantıklı. Kaç yıldır oturuyorsunuz komşusunuz? Bir de hamlenize olumsuz bir etki alsanız komşu olacaksınız sürekli aklınıza gelecek.
Yaptığın birşey olmasın aileden yada çevrenden gelmiş gibi meyva da götürebilirsin arkadaşım göndermiş fazla olunca komsulara da dağıtıyorum dersin hem özel olarak algılamaz hemde sohbet edersinizTekrar söylüyorum olay burda bir şey ikram ederek tav etmek değil muhabbet kurulması
işte bir de düşünün ki aslında ilişkisi var ya da size olumsuz yaklaşacak. O zaman o apartman size zulüm olur. Komşuya karşı kibar olmak gayet normal bence. Olmaz demiyorum olabilir tabii ki ama normal şekilde karşılamaya çalışın ve küçük muhabbetler edin. Hoşlanıyor olsa bile ki birini görüp hoşlanmak bence saçma beğenmiş olabilir tabii komşu olduğunuz için yaklaşmama ihtimali var. Apartman toplantısı yok muKesin hoşlanıyor demiyorum tabii ki ama tavrını kibar buldum hoşuma gitti. Birkaç ay önce taşındı galiba emin değilim tam.
Apartman niye zulüm olsun ya öyle bir şey varsa üstüne düşünmem bile artıkişte bir de düşünün ki aslında ilişkisi var ya da size olumsuz yaklaşacak. O zaman o apartman size zulüm olur. Komşuya karşı kibar olmak gayet normal bence. Olmaz demiyorum olabilir tabii ki ama normal şekilde karşılamaya çalışın ve küçük muhabbetler edin. Hoşlanıyor olsa bile ki birini görüp hoşlanmak bence saçma beğenmiş olabilir tabii komşu olduğunuz için yaklaşmama ihtimali var. Apartman toplantısı yok mu
Yaa yerim seni yengenç:)Ona ve beraber tatile çıktığı arkadaşına yapmış, bir de kağıda etiket yapmıştım
Devamı ne oldu biliyor musun, yukarıdaki 1950 stili diyen arkadaşı haklı çıkaracak bir mesaj attiEki Görüntüle 3208901
Doğum günü mektubun gelmiş, "bana hediye yapmak için ilk kez dikiş makinası kullanman ne tatlı" falan
Beni alın böyle paket yapıp direkt 1950'lere isinlayin.bu devirde mektupla flört eden kaldı mı benden başka?
Yoo benimkiler çok seviyorlar bu hallerimi.
Bu beye mektupla tatile gideceğim ülkeleri ve tarihleri yazmıştım, "uygunsan gel" diye. İs cikisi bir tren üç aktarma uçağıyla geldi birkaç gün eşlik etmeye, dönüşte anılarımızı çizgi kitap yaptı falan.
Tek yemek yapsam keşke, nerede çimen görsem dizime yatırır keloglandan 'sen bir aysin' ninnisini söylerdimkreş öğretmeni, uyku saatinde çocuklara benim ona söylediğim basit ninnileri söylemeye başlamisti.
Hiç verdiğimi alamadığım olmadı ilişkilerimde ya. Aynı hesapla çoğu kadın da ilgiden sıkılır,cool erkek sever. Ben hiç sevmem soğuk adamları, ilgi yoksa ben de yokum
Hemşire affedin çok güldüm. Mommyzone agagsagsbu yorumun üzerine kendi rezilligimi paylaşma vakti geldi ...
üniversite de son sınıfta iken grup arkadaşımdan hoşlanmıştim , arkadaşım sayilirdi kendisi ,
neyse çocuğu evime çağırdım ve soslu makarna yaptım (@Margaret Hamilton )
sonra dedim ki Avrupa yakasını izleyelim ??!
ne kadar romantik bir fikir nerden geldiyse aklıma
sonra tabi gece bir şey olmadan bitti bana sonra şey demişti, muhteşem bir geceydi senin evinde anne şefkati hissettim
Ne yaparsınız bilmiyorum ama mutlaka sonucu yazınApartman niye zulüm olsun ya öyle bir şey varsa üstüne düşünmem bile artıkapartmanda toplu olarak bir araya geldiğimiz hiçbir etkinlik yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?