Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Hasret kalmısız söyle konulara ya. Heyecanlandım buralardan. Pogaca olayı biraz komik. Sahsen ben yapmam gerek yok. Zaten cok denk geliyormussunuz. Adam sizden hoslanıyorsa bile bir sekilde yine yolunu bulacaktır zaten. Denk geldikce hal hatır sorabilirsiniz, adım atmayın attırın.

Nerede oturuyorsunuz geleyim o apartmana heyecanlandım ben burda

Çok denk gelmiyoruz çok tatlısınız buyurun alalım sizi de buraya

Kitap yazsan okurum valla, çok orijinal anıların var. Ekran görüntüsü falan da ekliyorsun, heyecanlı oluyor

Bekar erkeğe yemek götürmek bana çok saçma geliyor.Filmlerde gönlü olan,yoklama çeken kız taktigi olarak kalmış aklımda,bu yüzden itici geliyor .
Kapı komşunuz karşılaşma olasılığınız çok selam verin,arada muhabbet kurun isterse ilerletir ,bekleyin ....

Çok denk gelmiyoruz çok tatlısınız buyurun alalım sizi de buraya
Bizim apt bi cocuk vardı. Cocuga öyle dibim düsüyor, etkileniyordum ki anlatamam. Yakısıklı, karizma, cool felfelaket bi aurası vardı. Sürekli apt kapısının cıkısları karsılasıyoduk dikkatimi cekmisti. Gözlemlerim sonucu 4 kattaymıs. Merdiven kullanayım adı şanı nedir ögreneyim dedim kapıda anne babasının soyadı vardı. Soyadını ögrenebilmistim. Ara ara karsılasıyoruz ne zaman görsem benim kalp agzımda atıyordu.

Allahtan salonun pencereleri ön cıkıs kapısına bakıyorda girip cıkanı görüyordum nöbet tutmustum ne zaman giriyo cıkıyo diye. Bir gün spora gittim bir aksam üstü. Bir baktım o.. zaten sporda adrenalin salgılıyorum cocugu görünce kalp kalmadı. Ama agırlıgımdan ödün vermedim hava atcam diye 50-60 kgların altına girdim hic bakmadan spor yaptım. Bazen sporda karsılasıyorduk. Bazen kapıda… sporda bana su lazım mı bu lazım mı, kaç set kaldı diye soruyordu. Benim suratı bir gör sanki cocuktan etkilenen ben degilmisim gibi donugum agırlıgımdan ödün versem ölecekmisim gibi. Artık dedim olmuyor böyle herif beni taytla spor sütyeniyle görüyor süsleneyim dedim. Onun spora gittigi günler ben dinlenme günü yapardım asansörüde kendi katımıza çekerdim. Süslenir püslenir topukluları çekip parfümlerimi sıkardım. Pencereden gelişini görünce hemen kapıya girişinde bende asansöre biner aşağı inmiş gibi yapardım. Aşağıda kapıyı o açardı bi kere hızlı açmıştı korkmuş gibi yaptım “ah pardon” demisti “önemli değil” yapmıştım. Böyle böyle aylar geçti.

Bir gün canım sıkıldı instada dolasıyordum hikaye atmıstım kimler izlemiş bakmıs diye dolanıyordum. Hep aynı kisiler yaa diye söylenerek bakıyorum. Profilim herkese açıktı dışarıdan cok kisi izliyordu sıkıldığım icin dışarıdan izleyenlere teker teker bakayım dedim nedir necidir diye. Birine tıkladım bir baktım bu o dedim yüzüm morun kırmızının tonlarına büründü heyecandan meger cocuk beni aylardır instadan izliyormus görüyordum ama kaale almamıstım adınıda tıklamamla ögrenmistim. Hesabı kapalıydı ama postegro diye zırvalıktan bakmıstım emin olmustum. Eklemedim de cabalamadım da.

Sonrası mı? sevgilisi varmıs. Bir durakta sevgilisiyle otururken gördüm gözgöze gelmistik. Benimde huyum kurusun bası baglı erkek görünce otomatik soğuma geliyor bir daha ilgimi çekmedi.

Bilemedim ya ilgisi varsa muhabbet ilerler yoksa da belli olur zaten bir şey kaybetmem diye düşünüyorum
Erkekler böyle kek börek işlerini itici buluyorlar yalnız.
Ben eskiden bir fabrikada çalışırken bir mühendis kızımız vardı, habire imalatta çalışan mühendislere kek kurabiye getirirmiş. Çok dalga geçerlerdi. Hatta bize getirirlerdi molalarda yine getirmiş diye.
Bunun yerine kek yapacağım şekeriniz var mı diye gidin. Sonra da teşekkür ederim arkadaşlarım gelecekti market kapanmıştı. Size de bir dilim getirdim diye bari gerekçelendirir. En azından ona özel yapmış gibi olmayın.
Çok hoş değil açıkçası kek börek götürmek.

İlk ben de böyle yapmayı düşünmüştüm ama direkt götür dedi bazı arkadaşım da

Poğaçayı da, komşuya ikramı da amma gömdünüz yahhuuu herkes mi cool anlamadım ki Burda poğaçaya ayy mayyy kezban işi diyorsunuz sonra pastaneden para verip alıyorsunuz üyeler beni yemeyin diğer konudaki elit üye gibi kiraz soslu steak mi yiyorsunuz shsdgdgsgsg mahalle pastanesinden poğaça alıp yiyorsunuz evdeki daha sağlıklı hem

Sevgili Cherry poğaça yaparsan sanki hep bekler karşıdaki gibi geliyor.Bir işi bir kere yaparsan üstüne kalıyor.O yüzden ben hiç bulaşmam o işlere.Kayınvalidem bile akıllı gelin der.
Konu sahibi televizyonun kablolarını çekiştir,kapısını çal.Sizin televizyonda da sorun var mı? diye sor.Gelirse senindir.Gelmezse hiç olmamıştır.

Bence saçma.
Adam istiyorsa yürür zaten sana.
Bence düşünceli davranmış sadece o kadar fazla anlam yüklemeye gerek yok.
Belki hayatında biri var nerden biliyorsun.

Haha seninkindeymiş gözü
Ay gerçekten insanlar ne kadar düşürüyor kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…