Belki rahatsız oluyorlardir bilemem ki ama normalde patırtı gürúltú seslerindn rahatsz olmam ama bu çok degisk sanki yanimda bagıriyo benim evde de benden önce kimse 1sene bile oturmams hep tasinmışlar ki ev sahibim cok iyi bunlar yüzündn mi gittiler diye bike düsünüyorum kadin büyük ihtimal numara yapiyo bi insan oyle bagrmazHer gece anirmiyorsa sevissinler
Rahatsiz edicek kadar mi bagiriyor? Yoksa inliyor da aman misafirlerim benden bilmesin mi diyorsun? Oyleyse bence hakli degilsin.
Asiri derecede gurultu yapiliyorsa diger komsularda rahatsiz olurdu diyee dusunuyorum.
Böyle bi sevışme olamaz ama bu kadar bagiramaz bi insanAgiz tadiyla sevişemiyor insan..
Hic muhabbetimz yok kırmakta istemem artk bi sekilde uzlaşcazSamimiyetini var ise güzel bir dik ile anlatırsınız kırmadan. Evlerimiz maalesef doya doya gibi sevişmeye müsait değil insan nasıl sesini kısabilir o an ki bu kendini kapamaktır ses yalıtımı şart
Bende bilerek yaptgını düsünmüyor amacm duvara vurup kzmak degil seslerinin geldigini bldirmek istiyorum insanlari incitmek istememSesin yandan geldiğine emin misiniz ? Zira yeni yapılarda çaprazdan gelen ses bile çok net ki sonuçta evi ve yatak odası en mahrem kısmı beni bu konuda biri uyarsa ne haddine derim yani ne kadar ses gidebilir ki bilerek yapmıyordur sonuçta
Yani misafirin yattığı odadan bile duyuluyorsa birçok daire şikayet ederdi
Bu numara çekiyor olayı bi bitmedi arkadaş zevk alan kadınlar var ister inanın ister inanmayın neymiş kocası tahrik olsun diyr yapıyormuş he he belkide kocası onu öyle zevklendirecek sesler çıkartacak şeyler yapıyordur ne biliyorsunuzAma bu kadın orgazm olamayip kocasına numara çekiyor büyük ihtimalle yada numaradan eşinin hosuna gtsin diye yapiyor böyle ses olmaz cünkü hoşuna gder istemsiz ses cıkarsn eyvallah bu cok degişik ya
Öyle muhtesem oyunculuk sergiliyorsa Oscarlik oyuncu demektir.Bu numara çekiyor olayı bi bitmedi arkadaş zevk alan kadınlar var ister inanın ister inanmayın neymiş kocası tahrik olsun diyr yapıyormuş he he belkide kocası onu öyle zevklendirecek sesler çıkartacak şeyler yapıyordur ne biliyorsunuz
Eşinize söyleyin oda öğrensin
Nerden biliyosun bizim zevk almadıgmizı ben öyle birsey dedm mi dündn beri ayni seyi ima ediyorsun kadından tuhaf ses geliyo bende onları krmadan bi sekilde bilsinler istiyorum ses geldigninBu numara çekiyor olayı bi bitmedi arkadaş zevk alan kadınlar var ister inanın ister inanmayın neymiş kocası tahrik olsun diyr yapıyormuş he he belkide kocası onu öyle zevklendirecek sesler çıkartacak şeyler yapıyordur ne biliyorsunuz
Eşinize söyleyin oda öğrensin
Hic muhabbetimz yok kırmakta istemem artk bi sekilde uzlaşcaz
Bende diyorum ki kime göre tuhaf herkes çıt çıkarmadan sevişmek zorunda mıNerden biliyosun bizim zevk almadıgmizı ben öyle birsey dedm mi dündn beri ayni seyi ima ediyorsun kadından tuhaf ses geliyo bende onları krmadan bi sekilde bilsinler istiyorum ses geldignin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?