Komşumdan gelen sesler

Her gece anirmiyorsa sevissinler
Rahatsiz edicek kadar mi bagiriyor? Yoksa inliyor da aman misafirlerim benden bilmesin mi diyorsun? Oyleyse bence hakli degilsin.
Asiri derecede gurultu yapiliyorsa diger komsularda rahatsiz olurdu diyee dusunuyorum.
Belki rahatsız oluyorlardir bilemem ki ama normalde patırtı gürúltú seslerindn rahatsz olmam ama bu çok degisk sanki yanimda bagıriyo benim evde de benden önce kimse 1sene bile oturmams hep tasinmışlar ki ev sahibim cok iyi bunlar yüzündn mi gittiler diye bike düsünüyorum kadin büyük ihtimal numara yapiyo bi insan oyle bagrmaz

Bizim de eski oturdugumuz evdeki üst komşunun yatak odasi bizim odanin üzerindeydi, adaminda kadininda resmen bağrışmaları geliyordu ben duvara vurmadim ama sertçe odanın kapısıni kapatmıştım kesilmiştı sesler.

Samimiyetini var ise güzel bir dik ile anlatırsınız kırmadan. Evlerimiz maalesef doya doya gibi sevişmeye müsait değil insan nasıl sesini kısabilir o an ki bu kendini kapamaktır ses yalıtımı şart

Hanımlar üsluplara biraz dikkat edelim lütfen, insanlar bilerek gürültü yapmıyorsa diğer sesler için komşuları değil müteahhitleri suçlamanız lazım, evlerde ses yalıtım yok, duvarlar karton gibi, normal tonda konuşma sesleri bile duyuluyor, siz onları duyuyorsanız onlar da sizi duyuyor, ya apartmanı komple yalıtım yaptıracaksınız veya herkes kendi dairesine ses izolasyonu yapacak, bunun başka yolu yok.

Samimiyetini var ise güzel bir dik ile anlatırsınız kırmadan. Evlerimiz maalesef doya doya gibi sevişmeye müsait değil insan nasıl sesini kısabilir o an ki bu kendini kapamaktır ses yalıtımı şart
Hic muhabbetimz yok kırmakta istemem artk bi sekilde uzlaşcaz

Sesin yandan geldiğine emin misiniz ? Zira yeni yapılarda çaprazdan gelen ses bile çok net ki sonuçta evi ve yatak odası en mahrem kısmı beni bu konuda biri uyarsa ne haddine derim yani ne kadar ses gidebilir ki bilerek yapmıyordur sonuçta
Yani misafirin yattığı odadan bile duyuluyorsa birçok daire şikayet ederdi

Bende bilerek yaptgını düsünmüyor amacm duvara vurup kzmak degil seslerinin geldigini bldirmek istiyorum insanlari incitmek istemem

Ama bu kadın orgazm olamayip kocasına numara çekiyor büyük ihtimalle yada numaradan eşinin hosuna gtsin diye yapiyor böyle ses olmaz cünkü hoşuna gder istemsiz ses cıkarsn eyvallah bu cok degişik ya
Bu numara çekiyor olayı bi bitmedi arkadaş zevk alan kadınlar var ister inanın ister inanmayın neymiş kocası tahrik olsun diyr yapıyormuş he he belkide kocası onu öyle zevklendirecek sesler çıkartacak şeyler yapıyordur ne biliyorsunuz
Eşinize söyleyin oda öğrensin

Öyle muhtesem oyunculuk sergiliyorsa Oscarlik oyuncu demektir.

Nerden biliyosun bizim zevk almadıgmizı ben öyle birsey dedm mi dündn beri ayni seyi ima ediyorsun kadından tuhaf ses geliyo bende onları krmadan bi sekilde bilsinler istiyorum ses geldignin

Kadinla arkadas olmaya calis. "ogrenecegim cok sey oldugunu hissediyorum sizden " diyip kanka olup sonra soylebilirsin olanlari ,anlayis gosterir belki :) yoksa inanin isiniz zor. her iki yoluda deneseniz zarar gorursunuz gibi geliyor.. duvar vursan inada binecek. sikayet etsen kotu bileneceksin.yeni tasinmissin cunku. en iyisi bu yontem .. kolay gelsin

Nerden biliyosun bizim zevk almadıgmizı ben öyle birsey dedm mi dündn beri ayni seyi ima ediyorsun kadından tuhaf ses geliyo bende onları krmadan bi sekilde bilsinler istiyorum ses geldignin
Bende diyorum ki kime göre tuhaf herkes çıt çıkarmadan sevişmek zorunda mı onlar utanmıyorsa siz neden utaniyorsunuz bunuda hic anlamam bırakın insanlar sevişsin kavga gürültü olduğunda gidin uyarın belki kadını kesiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…