Yakın arkadaşımla cıktıysam öderim,bir dahakine o öder ,sorun olmaz aramızda ama sizin durumunuzda nasıl ilerlesin istiyorsanız o şekilde davranmanız doğru olan. Baştan nasıl başlanirsa öyle gidiyor.
Ha kasada şunu şunu benden alın demek sinir bozucu olur o ayrı. 4 kişi kahve içmeye gittik geçenlerde,biri yakın arkadaşım,yakın olmayanlardan biri hesap istedi buradan 1 kahve alın diye başlattı mevzuyu ,herkes ben şunu içtim buradan alın dedi,alt tarafi kahve ama garsonu baya meşgul ettik,bahşiş te bırakmadı kimse haliyle pek hoşlanmadım bu şekilde ödemekten.
aynen benim de öyle bir arkadaşım var. mesela 3 arkadaş gittik yemek yedik hesap gelsin 3 e bölünsün ne olacak yani. ama bi tanesi var ben şunu yedim şunu içtim burdan alın diye kartını uzatınca biz de mecbur devamını o şekilde ödüyoruz. ve çok gıcık bir durum.Yakın arkadaşımla cıktıysam öderim,bir dahakine o öder ,sorun olmaz aramızda ama sizin durumunuzda nasıl ilerlesin istiyorsanız o şekilde davranmanız doğru olan. Baştan nasıl başlanirsa öyle gidiyor.
Ha kasada şunu şunu benden alın demek sinir bozucu olur o ayrı. 4 kişi kahve içmeye gittik geçenlerde,biri yakın arkadaşım,yakın olmayanlardan biri hesap istedi buradan 1 kahve alın diye başlattı mevzuyu ,herkes ben şunu içtim buradan alın dedi,alt tarafi kahve ama garsonu baya meşgul ettik,bahşiş te bırakmadı kimse haliyle pek hoşlanmadım bu şekilde ödemekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?