- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
En doğru şeyi yapmışsınız onun sonu gelmez bir de rahat yiyemezsin ayıp mı pahalı falan özgürlük iyidir :)Arkadaşlar kafa yapımın uyduğu iyi bir komşum var,ikimizde gurbetten geldik ve evlerde buluşuyoruz iyide anlaşıyoruz.evde sıkılıyoruz,dedik arada gezelim restoranta gidelim yemek yiyelim,arada tatlı yemeye gidelim falan.ilk defa gittik ve komşum benim paramı ödemek istedi ve ben kabul edemem dedim.en iyisi herkes kendi parasını kendisi versin nasılsa sık sık dışarı çıkacağız sen ver ben ver olmasın.minnet altında da olmayalim dedim.cok şaşırdı birazda bozuldu ama umursamadim.gittim kasaya kendi paramı ödedim.sonrasinda o kendi parasını ödedi.sizlere sormak istedim saçma mi oldu acaba? Cimri bı insan değilim onun parasını da öderim ama bunun süreklilik arzatmesi arkadaşlığımızı etkiler diye önlem almak istedim.sizin fikirlerinize açığım sevgiler.
Biz böyle durumlarda bi arkadişm bi ben ödüyorum. Her sefernde ayrı ayrı uğraşmak bana saçma geliyor. Ama çok yakın arkadaşmla böyle. 2-5 liranın hesabını yapmayacağım insanArkadaşlar kafa yapımın uyduğu iyi bir komşum var,ikimizde gurbetten geldik ve evlerde buluşuyoruz iyide anlaşıyoruz.evde sıkılıyoruz,dedik arada gezelim restoranta gidelim yemek yiyelim,arada tatlı yemeye gidelim falan.ilk defa gittik ve komşum benim paramı ödemek istedi ve ben kabul edemem dedim.en iyisi herkes kendi parasını kendisi versin nasılsa sık sık dışarı çıkacağız sen ver ben ver olmasın.minnet altında da olmayalim dedim.cok şaşırdı birazda bozuldu ama umursamadim.gittim kasaya kendi paramı ödedim.sonrasinda o kendi parasını ödedi.sizlere sormak istedim saçma mi oldu acaba? Cimri bı insan değilim onun parasını da öderim ama bunun süreklilik arzatmesi arkadaşlığımızı etkiler diye önlem almak istedim.sizin fikirlerinize açığım sevgiler.
Arkadaşlar kafa yapımın uyduğu iyi bir komşum var,ikimizde gurbetten geldik ve evlerde buluşuyoruz iyide anlaşıyoruz.evde sıkılıyoruz,dedik arada gezelim restoranta gidelim yemek yiyelim,arada tatlı yemeye gidelim falan.ilk defa gittik ve komşum benim paramı ödemek istedi ve ben kabul edemem dedim.en iyisi herkes kendi parasını kendisi versin nasılsa sık sık dışarı çıkacağız sen ver ben ver olmasın.minnet altında da olmayalim dedim.cok şaşırdı birazda bozuldu ama umursamadim.gittim kasaya kendi paramı ödedim.sonrasinda o kendi parasını ödedi.sizlere sormak istedim saçma mi oldu acaba? Cimri bı insan değilim onun parasını da öderim ama bunun süreklilik arzatmesi arkadaşlığımızı etkiler diye önlem almak istedim.sizin fikirlerinize açığım sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?