- Konu Sahibi eren sezen
-
evet canim..ben hatta yanlarindan gectim .adam kipkirmizi oldu beni görünce hemen kacti...sonra kizda calistigi magzadaki kizarkadasiylan sirita sirita gülüserek konusuyorlardi...yemeye davet etmisde aksam bulusacaklarmista...ama dedigim gibi kocasi bi sekilde kandirmis karisini...ben söylesem senin durumuna düşücem inanmıycak kocası o yüzden en güzeli susmak çekirge bi sıçrar iki sıçrar üçüncüde yakalanır nasılsa......
Konunun İstanbu'la ne alakası var anlayamadım...
Ne yani aldatma olayları birtek istanbulda mı oluyor..
Ne kadar saçma bir genelleme yapmışsınız..
Bilirmisiniz ki en muhafazakar illerimizden bilinen Konya, Türkiyede alkol tüketiminin en fazla olduğu illlerden biri....
İnsanlar rahat olduktan, karaktersiz olduktan sonra heryerde anıdır, bunun İstanbulu izmiri yok.. İnsan heryerde insan...
Ve sanki biraz abartmışsınız gibi geldi, hangi restorana gitsenm evli barklı adamlar yanında sevgilileryle dye... İstanbul'da yaşıyorum. Florya sosyal tesislerine de gittim Beyoğlundan Şişlisine Küçükçekmezesinden Avcılarına Bahçeşehirinden Beylikdüzüne Kadıköyünden Ümraniyesine Modasndan Üsküdarına Suadiyesinden Tuzlasına kadar birçok semtte birçok restorana gittim hiçbir restoranda alnında evle erkek yazan yanındaki kadının da aldında karısı değil sevgilisi yazan çiftler görmedim..
Yani gidilen restorantta yemek yerken sohbet ederken etraftaki masalarda oturanların medeni durumlarını ve yanlarındaklerle ilişki durumlarını okuyabilen yetenek bende yok, size bravo....
Arkadaşım, sen en iyisi unut bu gördüklerini, gördüğün komşuyla da arana mesafeni koy muhattap olma... Araya girsen sen kötü olursun, girmesen vicdanın rhat durmaz.. En iyisi uzak durmak....
Herkes kendi günahıyla sorgulanacak, bırak hesabını öbür tarafta versin... En yüze yargılayıcı dururken bize kimseyi yargılamakdüşmez....
Konunun İstanbu'la ne alakası var anlayamadım...
Ne yani aldatma olayları birtek istanbulda mı oluyor..
Ne kadar saçma bir genelleme yapmışsınız..
Bilirmisiniz ki en muhafazakar illerimizden bilinen Konya, Türkiyede alkol tüketiminin en fazla olduğu illlerden biri....
İnsanlar rahat olduktan, karaktersiz olduktan sonra heryerde anıdır, bunun İstanbulu izmiri yok.. İnsan heryerde insan...
Ve sanki biraz abartmışsınız gibi geldi, hangi restorana gitsenm evli barklı adamlar yanında sevgilileryle dye... İstanbul'da yaşıyorum. Florya sosyal tesislerine de gittim Beyoğlundan Şişlisine Küçükçekmezesinden Avcılarına Bahçeşehirinden Beylikdüzüne Kadıköyünden Ümraniyesine Modasndan Üsküdarına Suadiyesinden Tuzlasına kadar birçok semtte birçok restorana gittim hiçbir restoranda alnında evle erkek yazan yanındaki kadının da aldında karısı değil sevgilisi yazan çiftler görmedim..
Yani gidilen restorantta yemek yerken sohbet ederken etraftaki masalarda oturanların medeni durumlarını ve yanlarındaklerle ilişki durumlarını okuyabilen yetenek bende yok, size bravo....
Arkadaşım, sen en iyisi unut bu gördüklerini, gördüğün komşuyla da arana mesafeni koy muhattap olma... Araya girsen sen kötü olursun, girmesen vicdanın rhat durmaz.. En iyisi uzak durmak....
Herkes kendi günahıyla sorgulanacak, bırak hesabını öbür tarafta versin... En yüze yargılayıcı dururken bize kimseyi yargılamakdüşmez....
evet diger arkadas istanbulu katmakla yanlis bir genelleme yapmis tabikide,
ama sizde konyayi icki tüketiminde 1 numara göstererek ayni yanlisi yapmissiniz..
konya icki tüketiminde 1 numara felan degil, ben nedense konyada icki icen daha hic kimseyi görmedim, böyle sacma genellemeler yapmayiniz :1closedeyes:
ama sizde konyayi icki tüketiminde 1 numara göstererek ayni yanlisi yapmissiniz..
konya icki tüketiminde 1 numara felan degil, ben nedense konyada icki icen daha hic kimseyi görmedim, böyle sacma genellemeler yapmayiniz :1closedeyes:
mümkündür bunu bilemicem, yinede bunun dogru bir haber oldugunu düsünmüyorum acikcasi, sahsi fikrim yani..
bende bu tür genellemelere karsi oldugumu belirtmek istedim sadece,
neyse konu disi oluyor sanirim.. :bbo:
kızlar dün florya belediye tesislerine gitmiştik annem akrabalarımız filan işte yemeğimizi yedikk hava güzeldi gezelim dedik bu tesisin içi park gibi(bilmeyen arkadaşlar için söyledim)yürürken annemin 20 yıllık komşusun bayanı başka bir erkekle sarmaş dolaş gördükk o bizi baştan farketmedi biz ona bakıyoduk kafasını sağa çevirmesiyle göz göze geldik bizi tanımamazlıktan geldi adamın elini bıraktı hemen ordan uzaklaştılarr şok oldum dünden berii aklımdan çıkmıyoo kocası komşumuz yüzüne bakıyoruz adamın bunlar karı koca 4 sene önce hacca gittiler yaşları 40 civarı kocasıda aynı yaştadırr kadın ben bildim bileli başörtülü kızı var oda başörtülü oğlu imamhatipte okuyo bu evlatlara böyle bi namuzsuzluk yapılırmı ya kocasına anlatamam ama böylede vicdanım sızlıyooo........klava:
Konyada bira ve bira mayaları fabrikası olduğunu düşünürsek,asparagas haber olduğunu sanmıyorum.
Nitekim böyle bir istatistik araştırma yapmak hiç zor değil. Satış ve tüketim data verileriyle böyle bir sonuca ulaşılabilir.
Böyle şeylerin araştırmasında nüfus yada bar sayısı ele alınmaz. Populasyona göre tüketim miktarı oranı bulunur. Bu anlamda konya bu şehirler arasından fazla yüzdelik oranı almış olabilir.
hay agzina saglik duygucummmmm Şeniz
İstanbul yani ,şaşırmadım ben.Dediğiniz yeri de biliyorum.İnsanlar pek bir rahat İstanbul'da.Hangi restorana gitsem,yan masada evli barklı adamların yanlarında sevgilileri oluyor.Çok garip geliyordu başta,ister istemez muhabbetlere kulak kabartıyordum da.İlginç muhabbetleri oluyor.
Eşleri evde otursun ,onlar en güzel restoranlarda sevgilileri ile kırıştırsın.Fotoğraflarını çekip nete koymak lazım.:jeyyar:
Ne alakası varsa meselenin İstanbul ile...
Aldatılma vakaları sadece İstanbul da oluyor sanıyorsun canım heralde .
Sen İzmirdesin.İzmirde hiç aldatan yada aldatılan görmedin heralde.
Ben İzmirliyim ama o kadar sık görüyorum yanında sevgilisi yada eşi varken gözü başkalarında olan.
Bunları görmek için illa İstanbul da olmak gerekmiyor.
ıstanbul yani ,şaşırmadım ben.Dediğiniz yeri de biliyorum.ınsanlar pek bir rahat ıstanbul'da.Hangi restorana gitsem,yan masada evli barklı adamların yanlarında sevgilileri oluyor.Çok garip geliyordu başta,ister istemez muhabbetlere kulak kabartıyordum da.ılginç muhabbetleri oluyor.
Eşleri evde otursun ,onlar en güzel restoranlarda sevgilileri ile kırıştırsın.Fotoğraflarını çekip nete koymak lazım.:jeyyar:
Ben konya'yı iki tüketiminde 1 numara yapmadım arkadaşım, istersen yazdığımı bir daha oku.. Ençok tüketilen illerden biri dedim...
Ve bu benim yorumum yada genellemem değil. Yıllardır gazetelerde çıkan haberlerden edindiğim bilgidr.. Doğrumu yanlış mı bileem, ama yıllardır gazetelerde böyle yazar....
Valla ben de yıllarca Kocaelinde oturdum ama hiç içki içen birini görmedim.. Ama bu Kocaelinde alkol tüketiminin Türkiye ortalamasının üzerinde olduğu gerçeğini değiştirmiyor... Antalyada 1-2 yıl kadar yaşadım, hiç içki içen görmedim. ıstanbulda ise ben dahil bir çok kişi içki içiyor hele ki nevizadeye gittin mi içki içmeyen adam göremezsin.. Ama antalya'da ıstanbulun neredeyse 2 katı kadar alkol tüketilir...
YAni bir yerde alkol tüketilip tüketilmediği fikrini ben gördüm içiliyor, yada ben görmedim içilmiyor diye kişisel olarak yorumlayanmayız....
Saçma dediğiniz genellemmeyi ben yapmadım, gazetelerde çıkan haberlere tezhip gönderin bundan sonra bana değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?