İşte kına için düğün için elbise alıcak mış göğüslerine dokunup poposuna dokunup buraları ortaya çıkarıcak elbise alıcam falan dediGösterirken ne anlatıyo
Töbest..
Canım apartmana salak sapık biri dadanmıştı o yüzdenne komşular ne komşu kızları/kardeşleri var ya çok ilginç. rahatsız oluyosanız eve almayın, mesafe koyun.
eşiniz neden kayıtlara tek tek bakıyor?
Canım kameraya baka baka özel bölgelerini elliyo yani kameranın orda olduğunun bilincinde kadınBirisi bana kapimda kamera var kocam bakiyor dese bunu aklimda tutmam, unuturum. Ayrica kapinin önünde istedigimi yaparim kimsenin ortak alanlarda uyarmaya hakki yok. Rahatsiz oluyorsaniz esinize izletmeyeceksiniz
Bugüne kadar hiç böyle düşünmemiştim yani ufak tefek şeyler var dı ama bugün yaptığı hareket hoşuma gitmedi sadece belki yanlış düşünmüşümdür diye sizlere sorayım dedimHoslanmadiginiz kisileri niye evinize aliyorsunuz anlamiyorum.
Canım kameraya baka baka özel bölgelerini elliyo yani kameranın orda olduğunun bilincinde kadın
Düşüncene saygı duyuyorumeger bir elbise aldiysam, arkadasima anlatirken istemsizce bende el hareketleriyle anlatırım. Beli şöyle, baseni boyle gibisinden.
Kameranin olmasi ve esinizin izlemesi unutmamam gereken, cok onemli bir bilgi degil benim icin.
Kapı önünde oluyorsa bunlar, kapı 90 derece açık haldeyken kapının önünde duran kişiyi çekmez kamera dürbünü?İşte kına için düğün için elbise alıcak mış göğüslerine dokunup poposuna dokunup buraları ortaya çıkarıcak elbise alıcam falan dedi
İnandırıcı gelmedi derkenİnandırıcı gelmedi bana bu.
Eğer doğruysa muhatap olmayın olsun bitsin.
Doğru anladın ama ev soğumasın diye kapı doksan derece açık değildi artı halıdan dolayı tam açılmıyor canımKapı önünde oluyorsa bunlar, kapı 90 derece açık haldeyken kapının önünde duran kişiyi çekmez kamera dürbünü?
Yanlış anlamadım dimi kameranın yerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?