Komşumun acayip hareketleri

o aradığınız sapık bu komşunuz olmasın sakın

bende sizi tebrik ederim,sabırla anlamak istemeyenlere ama şöyle olmuş diye anlatıp konu sahibine yardımcı olmaya çalıştığınız için :)

insanlar burada bazı konu sahiplerine gerçekten çok boş ve gereksiz yere yükleniyorlar bu konu da onlardan biri.

Son düzenleme:
 ikinizde çok sağolun

ya o değilde ben çok farklı bi yere takıldım konu sahibi yanlış anlamayında komşum 30 yaşında ama yaşını göstermiyor demişsiniz 30 yaş yaşlımı oluyoki ben çok alındım yaaaa yaş 32 oldu ondan sanırım

Neden bi de tesetturlu dediniz? Ahlaksiz hareketleri tesettursuzlere mi layik goruyosunuz

Peki siz asıl buna niye takılmadınız? Ne hikmetse kamera takıldıktan sonra o sapık gelmemiş, ben olsam bunun peşine düşerdim. Muhakkak size kamera takıldığını bilen biri bu sapık ve belki de bu sadece bir düzendir ne biliyim bi fantazi falandır ay çok şüpheciyim ya ama empati yapıyorum aynısı başıma gelse oturur ben de o kamerayı her gün izlerdim, sorgulardım neden bu kamera takıldıktan sonra bu sapık gelmedi. Çıplak kadın fotoğrafı, üstüne kamera takılması ardından kameraya baka baka memelerini sıkan komşu kişisi bunun altında başka şeyler var bence. Ben fena takar ve pusuya yatıp takip ederdim. Bir de ayakkabıdaki o sıvıyı muhakkak inceletirdim neymiş diye?

Yok canım yani dışarıdan bakan daha küçük der anlamında söyledim bende 20 yaşındayım ama gören 25 sanıyor :)

İnan hayretle okudum.
Kafayımı yemniş acaba .
Almayın efendim böyle insanları hanenize.

oha yani...eve almayın hiç sevmem şu samimiyet olmadan aşırı hareketler yapanları...ben şüphelendim o kadından şahsen.......

Valla biri unuturum yazmış ama ben yan komşumun dürbününde kamera olduğunu ve kocasının bunun izlediğini bilsem asla unutmam. Hatta tesettürlü değilim ama olsam adam görecek diye sokakta nasılsam öyle giyinirdim. Ayrıca kameya bakarak yaptı diyo konu sahibi. Kaldı ki kamera bile olmasa ne biliyim bi kadının orasına burasına dokunarak buraları çıkartıcak bişey alıcam demesi ve komşusuna demesi çok çirkin bence. Çok çok yakın dahi olsam yapmam öyle bişey.

Bence kadın kamerayı unutmuş olabilir, hemen günahını almayalım ama kendini bilmez biri olduğu da kesin :)
Siz kameraya bakarak demişsiniz pardon, o zaman kasıt var. Dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…